Σελίδες

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ


Τα μυνήματα που λαμβάνουμε δεν είναι καλά για πρώην ελπιδοφόρο συνδιασμό.Οι πόρτες είναι όλες κλειστές οπότε περιμένουμε και την πρώτη αποχώρηση.Η ψαριά δεν ήταν καλή όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.Άλλο λίγα ψάρια ¨ολα κι όλα κι άλλο 200 που χρειάζεσαι.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ


Όλος ο συνδιασμός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι με τον Ψαθά εκτός απο τον αρχηγό του συνδιασμού.
Γιώργαρε πως τα κατάφερες;
Ρε φίλε τόσα άτομα ούτε ενας δε σε ακολούθησε;Μήπως πρέπει να κάνεις κι εσυ κανα ευχέλαιο;

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;

Πριν απο μια ώρα περίπου λάβαμε ενα email στου οποίου βέβαια δεν πρόκειται να μπούμε στην ουσία και φυσικά δεν πρόκειται να το δημοσιεύσουμε γιατί όπως ρωτήσαμε ειδικό υπάρχουν ποινικές ευθύνες για όποιον το δημοσιεύσει.
Οπότε φιλαράκο δεν ψάχνεις για μάγκες που δεν κολώνουν αλλά μάλλον για κορόιδα που θέλουν να φάνε το κεφάλι τους.
Αποδέκτες είναι και άλλες δυο ηλεκτρονικές σελίδες της περιοχής οπότε παιδιά έχετε το νού σας μην την πατήσετε απο απροσεξία.

ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ 2


Είπαμε λοιπόν τέσσερις υποψηφιότητες για τον Δήμο και κάθε εβδομάδα θα γράφουμε ενα όνομα.Αυτός η αυτοί που δεν θα αναφέρουμε μένουν με το μουτζούρι.
Το δεύτερο όνομα που απακαλύπτουμε σήμερα ότι θα είναι σίγουρα υποψήφιος είναι ο δήμαρχος Διρφύων κ.Μπουροδήμος.Μπορεί να έχασε την μάχη της Μακρυκάπας αλλά δεν έχει χάσει ακόμα τον πόλεμο.

Τα όνειρα της Κυριακής


Κάποιοι Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί είδαν στον ύπνο τους ότι ο γιατρός που είναι και ανηψιός υπουργού θα είναι υποψήφιος σις εκλογές.Αυτό που είδαν στον ύπνο τους το έγραψαν στο blog τους.
Αν ήταν έτσι ρε μάγκες μου,κι εγώ την Μόνικα Μπελούτσι βλέπω κάθε Σάββατο βράδυ στον ύπνο μου αλλά δεν το πίστεψα κιόλας και προπαντός δεν το λέω και σε κανέναν γιατί ως γνωστόν:
Τα όνειρα της Κυριακής
ποτέ μην τα πιστεύεις
γιατί μένουν μόνο όνειρα
και γρήγορα ξεχνιούνται.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Combat! Τωρα και στο δημο μας! Δείτε το βίντεο παρακάτω!




http://dirfisnews.webnode.com/

COMBAT

STARRING JOHN BURODIMOS AND GEORGE PSATHAS


Για όσους δεν το καταλάβατε ακόμα απο σήμερα ξεκίνησε η μάχη των εκλογών.Παρακαλούνται τα γυναικόπαιδα,κυρίως έγκυες,υπερήλικες και όσοι είναι ευαίσθητοι και δεν αντέχουν να αδειάσουν τον χώρο.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Mια συνέντευξη είπε να δώσει ο άνθρωπος και μόλις μίλησε για το περιβάλλον ξεκίνησε πόλεμος στο διαδύκτιο.
Την άλλη φορά όταν σε ρωτάνε για τέτοια ζητήματα κάνε καλύτερα πως δεν ακούς!

ΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ


Απειλούνται με διαγραφές οι νεοδημοκράτες που δεν θα πειθαρχήσουν στον κομματικό συνδιασμό και τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι δυο και αμείλικτα:
1 Σε ποιόν κομματικό συνδιασμό να πειθαρχήσουν αφου δεν υπάρχει κι αν υπάρξει θα είναι έτοιμος μετά τα Χριστούγεννα;
2 Έτσι όπως πάνε απο το 15% που δείχνουν τα γκάλοπ αυτή την στιγμή και στο βαρέλι διχως πάτο που έχουν πέσει,ποιός θα μείνει για να διαγράψουν;

ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΧΕΛΑΙΟ

Επειδή ενας φίλος ρωτάει σε ποιές περιπτώσεις κάνουμε ευχέλαιο ρωτήσαμε ενα παππά και μας είπε τα παρακάτω που δεν τον ρωτήσαμε: το Ευχέλαιο ΔΕΝ το κάνουμε:
Α) για να μας πάνε καλά τα πράγματα

Β) γιατί έχουμε αναποδιές
Γ) για το καλό
Δ) γιατί είναι ένας ακόμα λόγος να μαζευτούμε και να καλέσουμε κόσμο, να φάμε και να πιούμε (μετά την τέλεση του -αφού έτσι «βγάλαμε» την «υποχρέωση» και άρα είμαστε εντάξει)
Ε) για κοινωνικούς λόγους
Στ) γιατί έκανε και ο γείτονας
Ζ) γενικά γιατί έχουμε κάτι σημαντικό (εξετάσεις στο σχολείο, ταξίδι, αγώνα κλπ)
Η) για να κοινωνήσουμε χωρίς να εξομολογηθούμε, αφού ούτως ή άλλως συγχωρητική ευχή διαβάζει ο Ιερέας.
Εσυ όμως κάντο.
Τι ξερει αυτος βρε αδερφέ!
Θεωρώ ότι συμπεριλαμβάνεσαι στην κατηγορία Α και Β οπότε μικρή η αμαρτία.

ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ

Αλήθεια ποίου συμφέροντα εξυπηρετούν τα site και τα blog που προσπαθούν να πολώσουν το κλίμα μεταξύ Ψαθά και Καλαβρή;


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Σημ.διαχειστή

Φίλε αναγνώστη πολύ σοβαρά έχεις πάρει το θέμα των εκλογών και πρόσεξε λίγο γιατί θα σε πειράξει στο στομάχι.
Ως και διάτρηση στομάχου μπορεί να πάθεις όπως ένας φίλος μου τις προηγούμενες εκλογές.

Επι της ουσίας τώρα:
Αρκετό καιρό τώρα παρατηρείται το φαινόμενα της ¨μπουρδολογίας΅:
Δεν συμπηρώνει συνδιασμό ο τάδε,δεν κατεβαίνει ο δείνα,ο άλλος βρήκε 85 υποψηφίους με μια βόλτα, τον Ερντογάν θα έχει υποφήφιο ο φρίξε και ούτω καθ¨εξής.....
Εμείς ευχαριστούμε απο την πλευρά μας τις συγκεκριμένες αναξιόπιστες σαν κι εμάς σελίδες του διακτύου που μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε κι εμείς σε αυτό το γιγάντιο ξεκατίανασμα που μας αρέσει και έτσι έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε στο στοιχείο μας.
Αδερφές μου Κατίνες με κατασυγκινείται.
Δεν γράφω άλλο με πιάσαν τα δάκρυα!

η μάλλον οχι το μετάνοιωσα θα μας αφιερώσω ενα τραγουδάκι:



Το ξαναμετάνοιωσα.Θα σας πω ποίου συμφέροντα εξυπηρετουν:

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;





θα σας δωσω και την απάντηση αμέσως:






Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ

Άλλο πάλι και τούτο.Συνδιασμός στη Δίρφη είναι τόσο γεμάτος που έπαθε υπερχείλιση.Τόσο πολύ που μέλη του δίνονται με υποσχετική και σε άλλους συνδιασμούς.
Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε φωτογραφία απο χωριό της Δίρφης και όπως βλέπετε πρέπει να κινδύνεψαν και άτομα.Άτιμη υπερχείλιση!

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΕΥΧΕΛΑΙΟ



Γιαννάκη ομορφόπαιδο,γιαννάκη λεβεντόπαιδο,κάτι δεν πάει καλά μου φαίνεται τώρα τελευταία.Λαγούς θέλεις να βγάλεις απο το μαγικό σου καπέλο κάτι αναθεματισμένες πάπιες βγαίνουν.Τρία στα τρία ως τώρα και το ένα χειρότερο απο το άλλο.
Η Αρτάκη στη Χαλκίδα,ο Μπαζώτης μας άφησε νωρίς και όσο για την γεώτριση στη Μακρυκάπα έχασες ολόκληρο χωριό σε μια στιγμή.Παράτα τα μαγικά γιατί όπως τα πάς στο τέλος δεν θα ψάχνεις δημαρχία αλλά συνδιασμό.
Και στο φινάλε κάνε και κανα ευχέλαιο βρε αδερφέ.

ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ


Ούτε και σήμερα συζητήθηκε το θέμα μας για τις αυτού εξοχότητες δηλαδή τις αφεντομουτσουνάρες μας ,μιάς και η συζήτηση αναλώθηκε γύρω απο τις εκλογές της περιφέρειας.Μεγάλα κόμματα μεγάλες φουρτούνες.Άντε ρε παιδιά πάρτε καμιά απόφαση γιατί μπλέξαμε τα μπούτια μας!

ΓΟΥΑΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ



Ονόματα δεν γράφουμε αλλά όλοι θα καταλάβετε γιατί έγινε δίπλα τόσο κοντά όσο είναι η Καστέλα ας πούμε.Παλιά καραβάνα ΄διάλεξε σύμφωνα με τους πολιτικούς του φίλους λάθος συνδιασμό και το τι έγινε δεν παριγράφεται.Έντρομος έλεγε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ενω αυτοί στους οποίους είχε δεσμευτεί τον διεψευδαν. Τελικά αν καταλάβαμε καλά μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος!

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Το θέμα της γεωτρήσεως στη Μακρυκάπα ξανά στο προσκήνιο



Εχθές σε καφενείο της Μακρυκάπας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση για αποφασίσουν "τι μέλει γενέσθαι" με την γεώτρηση που έχει διανοιχθεί μεταξύ Μακρυκάπας- Αγίου Αθανασίου, στην περιοχή Καζάνια. Η γεώτρηση αυτή, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Διρφύων κο. Μπουροδήμο διανοίχθη για την αντιμετώπιση ενδεχομένων προβλημάτων υδροδότησης στα χωριά Άγιος Αθανάσιος και Πάλιουρα. Βέβαια οι κάτοικοι της Μακρυκάπας μέχρι να αρχίσει το έργο της διανοίξεως, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι μας είπαν, δεν είχαν ουδεμία ενημέρωση.
Εκτός όμως αυτού και στην χθεσινή συγκέντρωση ο κος Μπουροδήμος δεν παρουσίασε ουδεν έγγραφο που να δεικνύει τις περιβαλλοντικές μελέτες και τους περιβαλλοντικούς όρους που έχουν υπογραφεί για την διάνοιξη της γεωτρήσεως. Δεν απάντησε στο ερώτημα σε ποιες συντεταγμένες βρίσκεται αυτή γεώτρηση, παρόλο που ο ίδιος όπως ισχυρίστηκε μιλάει μόνο με συντεταγμένες και όχι με τοπωνύμια. Για να οριστούν όμως οι συντεταγμένες θα πρέπει να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς που θα έχει κάποια ονομασία.
Θα πρέπει να σημειωθεί και η θέση του υποψήφιου Δημάρχου και νυν Δ.Σ. της αντιπολίτευσης κος. Γιώργου Ψαθά, ο οποίος ανέφερε ότι η απόσταση της διανοιγμένης γεωτρήσεως από τις γεωτρήσεις της Μακρυκάπας είναι 699 μέτρα, αλλά δεν αναφέρθη καθόλου από τον κο. Μπουροδήμο ποιά η απόσταση της γεωτρήσεως από το φράγμα της Μακρυκάπας.
Για το θέμα της γεωτρήσεως τοποθετήθηκε και ο νυν Δ.Σ. της συμπολίτευσης κος Γιάννης Ρουμπής, ο οποίος μέσω εγγράφου που παρουσίασε στην συγκέντρωση, στήριξε τη θέση του ότι καμία κίνηση που έχει γίνει για την γεώτρηση από το 2007 δεν έχει κινοποιηθεί στο Δήμο Μεσσαπίων.
Θέση βέβαια πήρε και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δ.Σ. με τον συνδυασμό του κου. Μπουροδήμου, κος Γιώργος Λαφαζάνης, ο οποίος εν ολίγοις δεν είπε τίποτα διαφορετικό από τη θέση του κου. Μπουροδήμου.
Εκτός όμως από τις θέσεις των υποψηφίων Δημάρχων, υποψήφιωνΔ.Σ. και του νυν Δ.Σ. θέση πήραν και οι κάτοικοι της περιοχής όπυ έδειξαν την αγανακτησή τους, όχι τόσο για τη γεώτρηση, όσο για τον τρόπο που έγινε η διάνοιξή της και η ενημέρωση του λαού της Μακρυκάπας. Έτσι ο κος. Μπουροδήμος στο τέλος της συζητήσεως, χωρίς να απαντήσει σε κανένα ερώτημα ανέφερε ότι σταματούν τα έργα της γεωτρήσεως.
Ναι όμως εδώ έανς νοήμων άνθρωπος μπορεί να αναρωτηθεί: Μα δεν θα ήταν σωστότερο να ελεγχθει το νερό, να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την συνέχιση των έργων της γεωτρήσεως και μέσω αυτής να έλθει νερό στην περιοχή των Ψαχνών; Δεν νομίζουμε οι αδελφοί μας Μακρυκαπιώτες να είχαν κανένα πρόβλημα να γίνει κάτι τέτοιο αν βέβαια γίνουν νόμιμα καθ' όλα
http://www.messapia-news.gr/

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Οι κομματικοί γενίτσαροι...


Έτοιμος είμαι να παρεκτραπώ ώρες ώρες. Είναι όμως τόσο άδικο αυτό που έχουν κάνει οι κομματικοί. Τόσο άδικο...! Πήραν ό,τι καλύτερο έχει ο μέσος έλληνας, ο καθένας από εμάς μέσα στην καρδιά του για τον συν-έλληνά του, για τον τόπο του, για το χωριό και την πόλη του, για την πατρίδα του, για την προκοπή τη δική του και της κοινωνίας του.
Πήραν ό,τι καλύτερο υπήρχε και το κάνανε ό,τι χειρότερο μπορέσανε. Μα ό,τι χειρότερο... ό,τι χειρότερο: φανατικό της παράταξής του, εξολοθρευτή των “αντιπάλων” και με πλήρη άγνοια για το τι είναι δημοκρατία... Με μόνο στόχο να τον δέσει ο καθένας στο κόμμα του σαν ψηφοφόρο. Με βαρίδι... Να τον πακτώσει... Να μην τους ξεφύγει από ψηφοφόρος. Από οπαδός. Και τον στήσανε απέναντι στους υποθετικούς “αντιπάλους” του έλληνες, τους συμπολίτες, τους συμπατριώτες, τους συναδέλφους… Ξέρω οικογένειες και αδέρφια που, παλιά τουλάχιστον, δεν μιλιόταν μεταξύ τους για τα κομματικά και μόνο...!
Ε, πως το κάνουν αυτό ρε σεις;
Τι είδους μαγεία ασκούν τελοσπάντων;
Πως ακυρώνουν όλη την λογική στην πράξη;
Πως καταφέρνουν και βιάζουν την λογική τόσο εύκολα;
Και πως το περνάνε όλο αυτό για “εθνικό συμφέρον”;
Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά εθνικά συμφέροντα αλληλοσυγκρουόμενα;
Και πως αποκρύπτουν την έλλειψη της δημοκρατίας;
Πως την εξαφανίζουν την δημοκρατία έτσι;
Πως γίνεται να κόπτονται για δημοκρατία και ενώ ΤΩΡΑ που θα πρέπει να ΑΣΚΗΣΟΥΝ δημοκρατία, δηλαδή να ΚΑΛΕΣΕΙ το κάθε κόμμα τα μέλη στις οργανώσεις βάσης του, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ δεν τα καλεί;
Και γιατί οι ψηφοφόροι, φίλοι, οπαδοί, μέλη δεν αναρωτιούνται γι αυτό;
Πως γίνεται να κοροϊδεύουν ο καθένας τους δικούς του οπαδούς και ταυτόχρονα μαζί και των αλλονών τους οπαδούς και να μη τους μυρίζονται παρά ελάχιστοι;
Και το μεγαλύτερο κακό από όλα, πέρα από την διάχυση του φανατισμού, που αυτοί το λένε “συσπείρωση”, είναι ότι δεν αφήνουν τον έλληνα να καταλάβει ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ε, θα σκάσω από το κακό μου...
Να συγκρατηθώ και να συγκρατηθούμε πρέπει. Να το παλαίψουμε για την ενότητα μεταξύ μας.
Δεν φταίει ο μέσος ψηφοφόρος, ο οπαδός ή ότι άλλο, τόσο... Το μεγάλο φταίξιμο το έχουν αυτοί, που παίρνουν αγνούς έλληνες πατριώτες, καλούς ανθρώπους, γειτόνους και νοικοκυραίους και τους κάνουν φανατικούς. Που πλασάρουν για δημοκρατία τον αλληλοσκοτωμό τους στα παραθύρια των καναλιών, και τα κατ’ ευφημισμόν συνέδρια που εκλέγουν τις κεντρικές επιτροπές τους.
Και έχουν και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δημοκρατία στην παρανομία. Και στο σκοτάδι...
Την δημοκρατία εκείνη που μας μάθανε οι δασκάλοι μας από το δημοτικό.
Πως να τα συγχωρήσεις όλα αυτά, που μας οδήγησαν κιόλας τόσες φορές στον γκρεμό...!
Αναρμόδιος

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ

Επειδή μας ρωτήσατε ποιά είναι η θέση μας για τις εκλογές στο Δήμο μας θα αναφερθούμε μόνο στους εξαρτημένους συνδιασμούς απο συμφέροντα και κόμματα.Είναι η εικόνα που ακολουθεί:


Όσον αφορά τους ανεξάρτητους συνδιασμούς θέλουμε να δούμε θέσεις ειδικά για το περιβάλλον και την καθημερηνότητα του δημότη,τα πρόσωπα που θα τους πλαισιώσουν και μετά θα κρίνουμε.

ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ


Η πέρδικα της Δίρφης ξαναχτύπησε:
Εσείς εκεί κάτω στον κάμπο πολύ εύκολα τα χάφτετε όλα.Αν στο τέλος μείνουν δυο συνδιασμοί τα αποτελέσματα της Δίρφης θα σας τρελλάνουν.Δεν είναι τα πράγματα όπως σας τα λένε.Μιλάμε για πολλές μαύρες τρύπες.Όταν κάποιοις δείχνει απο την σιγουριά του αλλαζονεία μάλλον κάτι θέλει να κρύψει.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ

Πεθαίνουν δυο άνθρωποι ο ένας από συγκοπή ο άλλος από πνευμονία. Συναντιούνται στον παράδεισο και λέει ο δεύτερος στον πρώτο: - Πώς πέθανες; - Από συγκοπή. Εσύ πως πέθανες; - Από πνευμονία. Πώς την έπαθες τη συγκοπή; - Ήμουν στο γραφείο και με παίρνει ένας άγνωστος τηλέφωνο και μου λέει: η γυναίκα σου σε κερατώνει. Παρατάω τη δουλειά, παίρνω το αμάξι και πηγαίνω στο σπίτι. Μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα...τίποτα. Στο μπάνιο τίποτα. Στο πατάρι τίποτα. Στο γκαράζ τίποτα και στη κουζίνα τίποτα και από τη χαρά μου έπαθα συγκοπή. - Πάρτα βλάκα. Αν άνοιγες το ψυγείο τώρα θα ζούσαμε και οι δύο

Θανάση και Γιώργη ακούτε!

ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ



Τι κοινό έχουν ο Μαρκόπουλος με τον Πόντιο Πιλάτο;

Όχι δεν είναι Πόντιοι και οι δυο.Μη σας μπερδεύει το όνομα του δεύτερου.Δεν είναι τόσο εύκολη η απάντηση!
Σκεφτείτε λίγο και τα λέμε απο βδομάδα!

Ο Μουτζούρης


Έχουμε και λέμε λοιπόν δια της ατόπου απαγωγής για να βγάλουμε τον μουτζούρη:
Σίγουρα υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Γιώργος Ψαθάς.Γυρίσαμε και είδαμε δύναμη και προπαντός αέρα νίκης.Οπότε ο Ψαθάς σίγουρα δεν μένει με τον μουτζούρη.
Την άλλη εβδομάδα θα σας αποακαλύψουμε άλλο ενα όνομα κτλ.
Αυτός ή αυτοί που δεν θα αποκαλυφθούν μένουν με το μουτζούρι.
Εύκολο παιχνίδι ο μουτζούρης!

Υ.Γ:Μουτζουρη το λέγαμε το παιχνίδι επειδή οποιος έχανε του τραβουσαν
οι υπολοιποι μια γραμη στο μέτωπο με ενα κάρβουνο απο την ξυλόσομπα

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ


Τέσσερις συνδιασμοί πρός το παρών αλλά ποιοί είναι αυτοί που δεν θα συμπληρώσουν και θα βάλουν λουκέτο.Ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε!

Τα ντοράκια και τα σαμαράκια

Θανάσ¨ καλά τα ντοράκια αλλά μάσε και μερικά σαμαράκια.Με τα ντοράκια ποιός να σ¨δώσ¨¨ στήριξ¨

Εστάλη απο τον Αναγνώστη VIVA POLITIKA!!!!!!!!

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Ρε λεβέντες εκεί στη Δίρφη δεν μας είπατε γιατί δεν έγινε η συναυλία να ξέρουμε κι εμείς.Ελπίζω να βρείτε καμμιά καλή δικαιολογία στον κόσμο που θα ανέβει απόψε στη Στενή γιατί δεν ενημερώθηκε.Μην τους πείτε ας πούμε καμμιά χαζή δικαιολογία ότι αρρώστησε ο παραγωγός γιατί αυτός δεν τραγουδάει!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΛΕΜΟΥ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΙΗΣΗ

Έχασα τον ύπνο μου
χάνω και τα κιλά μου
ούτε να κοιμηθώ μπορώ
πονάει κι η κοιλιά μου

Τρείς φορές σε ψήφισα
και πάλι θα σε ψηφίσω
πες μόνο το ναι
να γιάνει η ψυχή μου!

Σημ.διαχειριστή:Το ποίημα εστάλη με email σκέτο όπως το βλέπετε.Όταν ζητήσαμε διευκρυνισεις απο τον αποστολέα αυτός μας έγραψε και δεν απάντησε.Μετά απο αυτο όπως έχω υποχρέωση ως διαχειριστής βάρδιας να φέρω σε πέρας την αποκρυπτογράφιση του ποιήματος η κοινώς να βρώ τι θέλει να πει ο ποιητής.
Σημείωση πρώτη:Στον πρώτο στοίχο τέταρτο στοιχάκι υποθέτω ότι πονάει η κοιλιά του απ¨την πείνα επειδή δεν μπορεί να φάει προφανώς απο την στενοχώρεια του.
Σημείωση δεύτερη και σημαντική:Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρίκειται για φανατικό υποστηρικτή του Μπαζώτη ο οποίος παραφρόνησε απο τα συνεχή πισωγυρίσματα του αρχηγού του.
Σημείωση τρίτη:Μπορεί απλώς να μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί όχι ο ποιητής αλλά ο Μπαζώτης .

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΒΕΤΟ

Υπερκομματικό πακέτο πάνε όσοι είναι αντίπαλοι του Μπουροδήμου στη Δίρφη.Μιλάμε τουλάχιστον για το 50% των ψηφοδελτίων της Δίρφυς.Όπως μας πληροφόρησε σήμερα μια ΅πέρδικα΅ απο την Δίρφη τις τελευταίες ημέρες συναντήθηκαν και με τον Ψαθά και με τον Καλαβρή και τους έβαλαν VETO.Λέγεται ότι τους είπαν:κύριοι η τα βρίσκετε,κατεβαίνετε με κοινό ψηφοδέλτιο και σας δίνουμε τις εκλογές ή αν δεν τα βρείτε καθόμαστε στην καφετέρια κάνουμε την πλάκα μας και μένουμε απ΄¨εξω.Εμείς δεν κατεβαίνουμε για να χάσουμε.
Αν αυτή η πληροφορία αληθεύει τότε έρχονται τα πάνω κάτω και ίσως ξέρουμε το νικητή συνδιασμό απο τώρα.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;


Όταν έχεις τον δικό σου άνθρωπο και είναι και το πρώτο φαβορί δεν κάνεις πειράματα.¨Οπότε οι διαμαρτυρίες προς την διοίκηση μάλλον είναι μάταιες.

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΠΕΙΑΣ

http://www.messapia-news.gr/





Το κλίμα φαίνεται καλό, οι διαπροσωπικές σχέσεις των υποψηφίων Δημάρχων το ίδιο καλές, απόδειξη αυτού ότι χθες οι κ.κ. Καλαβρής Μπουροδήμος, Κεραμιδάς και Ψαθάς έπιναν όλως τυχαίως τον καφέ τους στην "Αίγλη" στα Ψαχνά δίπλα-δίπλα συζητώντας για τί άλλο; Τις εκλογές. Μάλιστα τα πειράγματα δεν έλλειψαν απ' τους περαστικούς οι οποίοι τους ζητούσαν να σχηματίσουν "οικουμενικό" ψηφοδέλτιο.
Στο παρασκήνιο όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά μιας και ο αγώνας είναι σκληρός και αδυσώπητος, έτσι επιδρομή στην κυριολεξία δέχονται οι φερόμενοι "υποψήφιοι" του κ. Ψαθά στην Δίρφυ απ' τον συνδυασμό του κ. Μπουροδήμου!
Μετά την προσχώρηση Μιχελή και την αποδυνάμωση του κ. Τζαφέρου ασκούν μεγαλύτερη πίεση ώστε ο κ. Ψαθάς αν είναι δυνατόν να μην είναι στις εκλογές

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΕΝΑ

Σε πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ΄εχει μετατραπεί ο νεοσύστατος Δήμος μας,ανάμεσα σε βουλευτές,πρώην βουλευτές,πολιτικούς,πολιτικάντηδες,κομματαρχήσκους και όλα τα συναφή.
Καλά τι στην ευχή θέλουν αυτοί απο τη ζωή μας;Δεν χόρτασαν πια;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλιο διαχειριστή
Το κακό με τα δυο μεγάλα κόμματα είναι ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις αλλαγές που γίνονται στην κοινωνία.
Είναι η εποχή που όλοι αυτοί ξεμπροστιάστηκαν και ο κόσμος κατάλαβε ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΙΑ

Άρχισαν τα τέλια για την ΛΑΡΚΟ και ο προεκλογικός αγώνας φουντώνει νωρίς.Κάποιος εως τώρα έβγαζε συνέχεια λαγούς απο τα καπέλο και κάποιοι μάλλον αποφάσισαν να του βάλουν φρένο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σε απάντηση email φίλου για ποιό λόγο δεν γράφουμε ειδήσεις και εξελίξεις ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε ειδησιογραφικό blog.Κι εμείς ενημερωνόμαστε απο ειδησιογραφικά site και απλώς σχολιάζουμε ή δημοσιεύουμε σχόλια αναγνωστών.Ενα πολύ καλό site που ενημερωνόμαστε κι εμείς είναι το http://www.messapia-news.gr/ Δεν γνωρίζουμε τα παιδιά που το διαχειρίζονται αλλά όσο καιρό τους παρακολουθούμε κάνουν καλή δουλειά.

ΑΘΟΡΥΒΟΣ


Χωρίς να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν και με μεγάλη μυστικότητα το επιτελειο του Γιώργου Ψαθά δουλεύει ουσιαστικά και χωρίς φανφάρες.¨Ηδη με τα τελευταία νεα που λαμβάνουμε πιστεύουμε ότι ίσως αποτελέσει την μεγάλη ήρεμη δύναμη των εκλογών.Σε πολλά χωριά είναι ήδη αστακός ενω δεν υπάρχει ούτε ενα χωριό χωρίς εκπροσώπιση.
Η δύναμη του συνδιασμού φαίνεται απο τις επιθέσεις που δέχεται ενω οι ίδιοι δεν απαντούν ακολουθώντας πολιτική ήπιων τόνων.

Σποραδικά μαθαίνουμε πολλά ονόματα τα οποία και θα δημοσιεύσουμε προσεχώς.¨Ηδη έχουμε ξεκινήσει την επαλήθευση ονομάτων.

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Είναι η φράση που θα φορεθεί πολύ στις εκλογές που έρχονται.Γι αυτό λοιπόν κύριοι υποψήφιοι βάλτε ενα Ε9 στην κωλότσεπη για να το έχετε πρόχειρο ή βγάλτε μερικές φωτοτυπίες και μοιράστε τες για να μην σας πρήζουν!

ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ


Σε καλό δρόμο για πανίσχυρο ψηφοδέλτιο στη Δίρφη βρίσκεται ο Θανάσης Καλαβρής σύμφωνα με πολιτικό του φίλο.Το πακέτο είναι μεγάλο όσο μεγάλο είναι σχεδόν και το κομμάτι του Μπουροδήμου στη Δίρφη.
Οψόμεθα!

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;


Το κείμενο που ακολουθεί μας το έστειλε ανώνυμος αναγνώστης η αναγνώστρια με το ψευδώνυμο ΅΅σακαίτσα΅΅.Μπήκαμε στην λογική του,που είναι μάλλον του παραλόγου,και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:
Αγαπητοί φίλοι του ΜΕΣΣΑΠΙΑ ΔΙΡΦΥΣ,
μετά απο διάφορους συνειρμούς σκέψεων κατέληξα στα εξής συμπεράσματα τα οποία και θέλω να μοιραστώ μαζί σας:
Συμπέρασμα πρώτον: Τα ψηφοδέλτια έχουν πολύ δρόμο ακόμα.
Συμπέρασμα δεύτερον:Ο μόνος που μπορεί να πάρει εκλογές απο την πρώτη Κυριακή είναι μόνο ο Μπουροδήμος,
Συμπέρασμα τρίτον:Ο Καλαβρής η παίρνει εκλογές ή αδυνατεί να κατεβάσει ψηφοδέλτιο.
Συμπέρασμα τέταρτον:Ο Ψαθάς είναι σίγουρο ότι θα κατέβη μιάς και είναι ο μόνος που λίγο εως πολύ έχει βάλει πόδι σε όλα τα χωριά,¨εστω και με κάποιους κουτσούς Δίρφυους.Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι αλλά αν δεν προσθέσει ή δεν αλλάξει μερικά άτομα εως τις εκλογές μάλλον θα πεί ¨¨Βοήθα Παναγιά μου¨¨στο τέλος,
Συμπέρασμα πέντε: Η Ν.Δ. πάει για το τιμητικό 10% το οποίο σύμφωνα με έγκυρες απόψεις οπαδών της είναι πολύ φιλόδοξο.
Συμπέρασμα έκτον:Οι Δίρφυοι πολίτες πιστεύουν ότι έμπλεξαν άσχημα μιάς και δεν μπορούν να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν όλος ο προεκλογικός αγώνας να περιστρέφεται γύρω απο την ΛΑΡΚΟ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ

Τώρα που η ΝΟΔΕ θυμήθηκε να κατεβάσει υποψήφιο θα βρεί όλες τις πόρτες ανοιχτές.Όλα τα στελέχη της Ν.Δ που έχουν πλαισιώσει τους συνδιασμούς των Καλαβρή,Μπουροδήμο και Ψαθά μάλλον θα πειθαρχήσουν στην κομματκή γραμμή και θα γυρίσουν τρέχοντας.



Θα γίνουν τα πιο υπάκουα παιδάκια.

Αλλαξαν τα πράγματα παληκαράκια των κομμάτων.Αν νομίζετε ότι σας υπολογίζει κανένας πέφτετε εξω!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Τ¨΄ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ


Κυκλοφορεί στα χωριά της Δίρφης και αναπαράγεται συνεχώς:Ο Μπουροδήμος θα κερδίσει το Τοπικό Συμβούλιο Ψαχνών!

Η Παναγιά μαζί τους


Γκόγκου και Σπυριδάκης τα ονόματα που συζητήθηκαν απο την ΝΟΔΕ.Ρε παιδιά μήπως είναι λίγο νωρίς ακόμα για βγάλετε υποψήφιο δήμαρχο!Γιατί τόση βιασύνη!Εκεί κατά τα Χριστούγεννα θα είναι λίγο καλύτερα!

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΜΠΙΝΓΚΟ.................


Το έκαναν πάλι το θαύμα τους οι Νεοδημακράτες και κάποιοι δεν μπορούν να κρατήσουν την κοιλιά τους απο τα γέλια.
Η αντίδραση των υποψηφίων της Δίρφης είναι έντονη και το πιο πιθανό σενάριο είναι ενα μεγάλο κομμάτι να πάει καρφωτό στον Καλαβρή.
Μάλλον προλαβαίνετε να κάνετε κάτι:
Παρακαλέστε τον Καλαβρή ή τον Ψαθά να τους δώσετε στήριξη μπάς και γλυτώσετε την τέταρτη θέση.Είναι κάλά παιδιά και τα δυο οπότε ο ένας απο τους δυο μάλλον θα σας σώσει!
Γιατί αν κατέβει και πέμπτος συνδιασμός τα βλέπω πολύ σκούρα το πράγματα.

ΑΝΕΜΟΣ ΗΤΑΝ....


Μάλλον μας κάνουν πλάκα αυτοί που ψάχνουν να βρούν τους λόγους που ώθησαν τον Ανεμο να μήν είναι ξανά υποψήφιος!
Ρε φιλαράκια αν εσείς κληρονομούσατε τόσα λεφτά θα ασχολιόσασταν με μαλακίες ή θα φροντίζατε πως να την περνάτε μπέικα!
Άντε να είσαι εκατομμυριούχος και να σε πρήζει ο άλλος γιατί είναι η λάμπα καμμένη στο δρόμο για το σπίτι του ή γιατί δεν τούφτιαξες δρόμο για το μαντρί του.
Πλάκα μας κάνετε;

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΚΡΥΦΟΙ ΑΣΣΟΙ

Kατά τα χωριά της Δίρφυς μάθαμε ότι έκανε ο Καλαβρής και μάλλον τα πήγε μια χαρά.Τα αποτελέσματα των συναντήσεων προς το παρών δεν είναι ανακοινώσημα.Κράτα άσσους στο μανίκι Θανάση.Ξέρεις πότε να τους βγάλεις εσύ!

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ

Όπως καταλάβατε φίλοι μου τις τελευταίες ημέρες το blog υπολειτουργεί, και οι τελευταίες αναρτήσεις γίνονται απο internet cafe.Όχι δεν μας πολεμάνε τα διαπλεκόμενα.Απλώς δεν πληρώσαμε τον λογαριασμό και μας έκοψαν το internet.Λίγη υπομονή.Όπου νάναι τα μαζεύουμε!

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ;


Ρε συ πρόεδρε,πολύ εύκολα είπες το ΟΧΙ.Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς λίγο;
Τώρα που δεν κατεβαίνει κι ο Ρουμπής,μια χαρά θα σου κάτσει!

ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ Μ΄¨ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΟΜΟ



H περίεργη συμπεριφορά του Μπαζώτη το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει μεγάλα ερωτηματικά.Χάνει το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ενω αποφεύγει τις προεκλογικές ...εμφανίσεις.
Τα σενάρια που κυκλοφορούν διαδέχονται το ενα το άλλο με τελευταίo και καλύτερο για κοινή κάθοδο και αντιδημαρχία υπο τον Μπουροδήμο!
Ε αμα το δούμε κι αυτό τάχουμε δει όλα!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ


Τα μυνήματα που λαμβάνουμε δεν είναι καλά για πρώην ελπιδοφόρο συνδιασμό.Οι πόρτες είναι όλες κλειστές οπότε περιμένουμε και την πρώτη αποχώρηση.Η ψαριά δεν ήταν καλή όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.Άλλο λίγα ψάρια ¨ολα κι όλα κι άλλο 200 που χρειάζεσαι.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ


Όλος ο συνδιασμός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι με τον Ψαθά εκτός απο τον αρχηγό του συνδιασμού.
Γιώργαρε πως τα κατάφερες;
Ρε φίλε τόσα άτομα ούτε ενας δε σε ακολούθησε;Μήπως πρέπει να κάνεις κι εσυ κανα ευχέλαιο;

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;

Πριν απο μια ώρα περίπου λάβαμε ενα email στου οποίου βέβαια δεν πρόκειται να μπούμε στην ουσία και φυσικά δεν πρόκειται να το δημοσιεύσουμε γιατί όπως ρωτήσαμε ειδικό υπάρχουν ποινικές ευθύνες για όποιον το δημοσιεύσει.
Οπότε φιλαράκο δεν ψάχνεις για μάγκες που δεν κολώνουν αλλά μάλλον για κορόιδα που θέλουν να φάνε το κεφάλι τους.
Αποδέκτες είναι και άλλες δυο ηλεκτρονικές σελίδες της περιοχής οπότε παιδιά έχετε το νού σας μην την πατήσετε απο απροσεξία.

ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ 2


Είπαμε λοιπόν τέσσερις υποψηφιότητες για τον Δήμο και κάθε εβδομάδα θα γράφουμε ενα όνομα.Αυτός η αυτοί που δεν θα αναφέρουμε μένουν με το μουτζούρι.
Το δεύτερο όνομα που απακαλύπτουμε σήμερα ότι θα είναι σίγουρα υποψήφιος είναι ο δήμαρχος Διρφύων κ.Μπουροδήμος.Μπορεί να έχασε την μάχη της Μακρυκάπας αλλά δεν έχει χάσει ακόμα τον πόλεμο.

Τα όνειρα της Κυριακής


Κάποιοι Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί είδαν στον ύπνο τους ότι ο γιατρός που είναι και ανηψιός υπουργού θα είναι υποψήφιος σις εκλογές.Αυτό που είδαν στον ύπνο τους το έγραψαν στο blog τους.
Αν ήταν έτσι ρε μάγκες μου,κι εγώ την Μόνικα Μπελούτσι βλέπω κάθε Σάββατο βράδυ στον ύπνο μου αλλά δεν το πίστεψα κιόλας και προπαντός δεν το λέω και σε κανέναν γιατί ως γνωστόν:
Τα όνειρα της Κυριακής
ποτέ μην τα πιστεύεις
γιατί μένουν μόνο όνειρα
και γρήγορα ξεχνιούνται.

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Combat! Τωρα και στο δημο μας! Δείτε το βίντεο παρακάτω!




http://dirfisnews.webnode.com/

COMBAT

STARRING JOHN BURODIMOS AND GEORGE PSATHAS


Για όσους δεν το καταλάβατε ακόμα απο σήμερα ξεκίνησε η μάχη των εκλογών.Παρακαλούνται τα γυναικόπαιδα,κυρίως έγκυες,υπερήλικες και όσοι είναι ευαίσθητοι και δεν αντέχουν να αδειάσουν τον χώρο.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Mια συνέντευξη είπε να δώσει ο άνθρωπος και μόλις μίλησε για το περιβάλλον ξεκίνησε πόλεμος στο διαδύκτιο.
Την άλλη φορά όταν σε ρωτάνε για τέτοια ζητήματα κάνε καλύτερα πως δεν ακούς!

ΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ


Απειλούνται με διαγραφές οι νεοδημοκράτες που δεν θα πειθαρχήσουν στον κομματικό συνδιασμό και τα ερωτήματα που μπαίνουν είναι δυο και αμείλικτα:
1 Σε ποιόν κομματικό συνδιασμό να πειθαρχήσουν αφου δεν υπάρχει κι αν υπάρξει θα είναι έτοιμος μετά τα Χριστούγεννα;
2 Έτσι όπως πάνε απο το 15% που δείχνουν τα γκάλοπ αυτή την στιγμή και στο βαρέλι διχως πάτο που έχουν πέσει,ποιός θα μείνει για να διαγράψουν;

ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΧΕΛΑΙΟ

Επειδή ενας φίλος ρωτάει σε ποιές περιπτώσεις κάνουμε ευχέλαιο ρωτήσαμε ενα παππά και μας είπε τα παρακάτω που δεν τον ρωτήσαμε: το Ευχέλαιο ΔΕΝ το κάνουμε:
Α) για να μας πάνε καλά τα πράγματα

Β) γιατί έχουμε αναποδιές
Γ) για το καλό
Δ) γιατί είναι ένας ακόμα λόγος να μαζευτούμε και να καλέσουμε κόσμο, να φάμε και να πιούμε (μετά την τέλεση του -αφού έτσι «βγάλαμε» την «υποχρέωση» και άρα είμαστε εντάξει)
Ε) για κοινωνικούς λόγους
Στ) γιατί έκανε και ο γείτονας
Ζ) γενικά γιατί έχουμε κάτι σημαντικό (εξετάσεις στο σχολείο, ταξίδι, αγώνα κλπ)
Η) για να κοινωνήσουμε χωρίς να εξομολογηθούμε, αφού ούτως ή άλλως συγχωρητική ευχή διαβάζει ο Ιερέας.
Εσυ όμως κάντο.
Τι ξερει αυτος βρε αδερφέ!
Θεωρώ ότι συμπεριλαμβάνεσαι στην κατηγορία Α και Β οπότε μικρή η αμαρτία.

ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ

Αλήθεια ποίου συμφέροντα εξυπηρετούν τα site και τα blog που προσπαθούν να πολώσουν το κλίμα μεταξύ Ψαθά και Καλαβρή;


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Σημ.διαχειστή

Φίλε αναγνώστη πολύ σοβαρά έχεις πάρει το θέμα των εκλογών και πρόσεξε λίγο γιατί θα σε πειράξει στο στομάχι.
Ως και διάτρηση στομάχου μπορεί να πάθεις όπως ένας φίλος μου τις προηγούμενες εκλογές.

Επι της ουσίας τώρα:
Αρκετό καιρό τώρα παρατηρείται το φαινόμενα της ¨μπουρδολογίας΅:
Δεν συμπηρώνει συνδιασμό ο τάδε,δεν κατεβαίνει ο δείνα,ο άλλος βρήκε 85 υποψηφίους με μια βόλτα, τον Ερντογάν θα έχει υποφήφιο ο φρίξε και ούτω καθ¨εξής.....
Εμείς ευχαριστούμε απο την πλευρά μας τις συγκεκριμένες αναξιόπιστες σαν κι εμάς σελίδες του διακτύου που μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε κι εμείς σε αυτό το γιγάντιο ξεκατίανασμα που μας αρέσει και έτσι έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε στο στοιχείο μας.
Αδερφές μου Κατίνες με κατασυγκινείται.
Δεν γράφω άλλο με πιάσαν τα δάκρυα!

η μάλλον οχι το μετάνοιωσα θα μας αφιερώσω ενα τραγουδάκι:



Το ξαναμετάνοιωσα.Θα σας πω ποίου συμφέροντα εξυπηρετουν:

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;





θα σας δωσω και την απάντηση αμέσως:






Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ

Άλλο πάλι και τούτο.Συνδιασμός στη Δίρφη είναι τόσο γεμάτος που έπαθε υπερχείλιση.Τόσο πολύ που μέλη του δίνονται με υποσχετική και σε άλλους συνδιασμούς.
Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε φωτογραφία απο χωριό της Δίρφης και όπως βλέπετε πρέπει να κινδύνεψαν και άτομα.Άτιμη υπερχείλιση!

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΕΥΧΕΛΑΙΟ



Γιαννάκη ομορφόπαιδο,γιαννάκη λεβεντόπαιδο,κάτι δεν πάει καλά μου φαίνεται τώρα τελευταία.Λαγούς θέλεις να βγάλεις απο το μαγικό σου καπέλο κάτι αναθεματισμένες πάπιες βγαίνουν.Τρία στα τρία ως τώρα και το ένα χειρότερο απο το άλλο.
Η Αρτάκη στη Χαλκίδα,ο Μπαζώτης μας άφησε νωρίς και όσο για την γεώτριση στη Μακρυκάπα έχασες ολόκληρο χωριό σε μια στιγμή.Παράτα τα μαγικά γιατί όπως τα πάς στο τέλος δεν θα ψάχνεις δημαρχία αλλά συνδιασμό.
Και στο φινάλε κάνε και κανα ευχέλαιο βρε αδερφέ.

ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ


Ούτε και σήμερα συζητήθηκε το θέμα μας για τις αυτού εξοχότητες δηλαδή τις αφεντομουτσουνάρες μας ,μιάς και η συζήτηση αναλώθηκε γύρω απο τις εκλογές της περιφέρειας.Μεγάλα κόμματα μεγάλες φουρτούνες.Άντε ρε παιδιά πάρτε καμιά απόφαση γιατί μπλέξαμε τα μπούτια μας!

ΓΟΥΑΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ



Ονόματα δεν γράφουμε αλλά όλοι θα καταλάβετε γιατί έγινε δίπλα τόσο κοντά όσο είναι η Καστέλα ας πούμε.Παλιά καραβάνα ΄διάλεξε σύμφωνα με τους πολιτικούς του φίλους λάθος συνδιασμό και το τι έγινε δεν παριγράφεται.Έντρομος έλεγε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ενω αυτοί στους οποίους είχε δεσμευτεί τον διεψευδαν. Τελικά αν καταλάβαμε καλά μάλλον δεν θα είναι υποψήφιος!

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Το θέμα της γεωτρήσεως στη Μακρυκάπα ξανά στο προσκήνιο



Εχθές σε καφενείο της Μακρυκάπας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση για αποφασίσουν "τι μέλει γενέσθαι" με την γεώτρηση που έχει διανοιχθεί μεταξύ Μακρυκάπας- Αγίου Αθανασίου, στην περιοχή Καζάνια. Η γεώτρηση αυτή, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Διρφύων κο. Μπουροδήμο διανοίχθη για την αντιμετώπιση ενδεχομένων προβλημάτων υδροδότησης στα χωριά Άγιος Αθανάσιος και Πάλιουρα. Βέβαια οι κάτοικοι της Μακρυκάπας μέχρι να αρχίσει το έργο της διανοίξεως, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι μας είπαν, δεν είχαν ουδεμία ενημέρωση.
Εκτός όμως αυτού και στην χθεσινή συγκέντρωση ο κος Μπουροδήμος δεν παρουσίασε ουδεν έγγραφο που να δεικνύει τις περιβαλλοντικές μελέτες και τους περιβαλλοντικούς όρους που έχουν υπογραφεί για την διάνοιξη της γεωτρήσεως. Δεν απάντησε στο ερώτημα σε ποιες συντεταγμένες βρίσκεται αυτή γεώτρηση, παρόλο που ο ίδιος όπως ισχυρίστηκε μιλάει μόνο με συντεταγμένες και όχι με τοπωνύμια. Για να οριστούν όμως οι συντεταγμένες θα πρέπει να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς που θα έχει κάποια ονομασία.
Θα πρέπει να σημειωθεί και η θέση του υποψήφιου Δημάρχου και νυν Δ.Σ. της αντιπολίτευσης κος. Γιώργου Ψαθά, ο οποίος ανέφερε ότι η απόσταση της διανοιγμένης γεωτρήσεως από τις γεωτρήσεις της Μακρυκάπας είναι 699 μέτρα, αλλά δεν αναφέρθη καθόλου από τον κο. Μπουροδήμο ποιά η απόσταση της γεωτρήσεως από το φράγμα της Μακρυκάπας.
Για το θέμα της γεωτρήσεως τοποθετήθηκε και ο νυν Δ.Σ. της συμπολίτευσης κος Γιάννης Ρουμπής, ο οποίος μέσω εγγράφου που παρουσίασε στην συγκέντρωση, στήριξε τη θέση του ότι καμία κίνηση που έχει γίνει για την γεώτρηση από το 2007 δεν έχει κινοποιηθεί στο Δήμο Μεσσαπίων.
Θέση βέβαια πήρε και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δ.Σ. με τον συνδυασμό του κου. Μπουροδήμου, κος Γιώργος Λαφαζάνης, ο οποίος εν ολίγοις δεν είπε τίποτα διαφορετικό από τη θέση του κου. Μπουροδήμου.
Εκτός όμως από τις θέσεις των υποψηφίων Δημάρχων, υποψήφιωνΔ.Σ. και του νυν Δ.Σ. θέση πήραν και οι κάτοικοι της περιοχής όπυ έδειξαν την αγανακτησή τους, όχι τόσο για τη γεώτρηση, όσο για τον τρόπο που έγινε η διάνοιξή της και η ενημέρωση του λαού της Μακρυκάπας. Έτσι ο κος. Μπουροδήμος στο τέλος της συζητήσεως, χωρίς να απαντήσει σε κανένα ερώτημα ανέφερε ότι σταματούν τα έργα της γεωτρήσεως.
Ναι όμως εδώ έανς νοήμων άνθρωπος μπορεί να αναρωτηθεί: Μα δεν θα ήταν σωστότερο να ελεγχθει το νερό, να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την συνέχιση των έργων της γεωτρήσεως και μέσω αυτής να έλθει νερό στην περιοχή των Ψαχνών; Δεν νομίζουμε οι αδελφοί μας Μακρυκαπιώτες να είχαν κανένα πρόβλημα να γίνει κάτι τέτοιο αν βέβαια γίνουν νόμιμα καθ' όλα
http://www.messapia-news.gr/

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Οι κομματικοί γενίτσαροι...


Έτοιμος είμαι να παρεκτραπώ ώρες ώρες. Είναι όμως τόσο άδικο αυτό που έχουν κάνει οι κομματικοί. Τόσο άδικο...! Πήραν ό,τι καλύτερο έχει ο μέσος έλληνας, ο καθένας από εμάς μέσα στην καρδιά του για τον συν-έλληνά του, για τον τόπο του, για το χωριό και την πόλη του, για την πατρίδα του, για την προκοπή τη δική του και της κοινωνίας του.
Πήραν ό,τι καλύτερο υπήρχε και το κάνανε ό,τι χειρότερο μπορέσανε. Μα ό,τι χειρότερο... ό,τι χειρότερο: φανατικό της παράταξής του, εξολοθρευτή των “αντιπάλων” και με πλήρη άγνοια για το τι είναι δημοκρατία... Με μόνο στόχο να τον δέσει ο καθένας στο κόμμα του σαν ψηφοφόρο. Με βαρίδι... Να τον πακτώσει... Να μην τους ξεφύγει από ψηφοφόρος. Από οπαδός. Και τον στήσανε απέναντι στους υποθετικούς “αντιπάλους” του έλληνες, τους συμπολίτες, τους συμπατριώτες, τους συναδέλφους… Ξέρω οικογένειες και αδέρφια που, παλιά τουλάχιστον, δεν μιλιόταν μεταξύ τους για τα κομματικά και μόνο...!
Ε, πως το κάνουν αυτό ρε σεις;
Τι είδους μαγεία ασκούν τελοσπάντων;
Πως ακυρώνουν όλη την λογική στην πράξη;
Πως καταφέρνουν και βιάζουν την λογική τόσο εύκολα;
Και πως το περνάνε όλο αυτό για “εθνικό συμφέρον”;
Είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά εθνικά συμφέροντα αλληλοσυγκρουόμενα;
Και πως αποκρύπτουν την έλλειψη της δημοκρατίας;
Πως την εξαφανίζουν την δημοκρατία έτσι;
Πως γίνεται να κόπτονται για δημοκρατία και ενώ ΤΩΡΑ που θα πρέπει να ΑΣΚΗΣΟΥΝ δημοκρατία, δηλαδή να ΚΑΛΕΣΕΙ το κάθε κόμμα τα μέλη στις οργανώσεις βάσης του, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ δεν τα καλεί;
Και γιατί οι ψηφοφόροι, φίλοι, οπαδοί, μέλη δεν αναρωτιούνται γι αυτό;
Πως γίνεται να κοροϊδεύουν ο καθένας τους δικούς του οπαδούς και ταυτόχρονα μαζί και των αλλονών τους οπαδούς και να μη τους μυρίζονται παρά ελάχιστοι;
Και το μεγαλύτερο κακό από όλα, πέρα από την διάχυση του φανατισμού, που αυτοί το λένε “συσπείρωση”, είναι ότι δεν αφήνουν τον έλληνα να καταλάβει ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ε, θα σκάσω από το κακό μου...
Να συγκρατηθώ και να συγκρατηθούμε πρέπει. Να το παλαίψουμε για την ενότητα μεταξύ μας.
Δεν φταίει ο μέσος ψηφοφόρος, ο οπαδός ή ότι άλλο, τόσο... Το μεγάλο φταίξιμο το έχουν αυτοί, που παίρνουν αγνούς έλληνες πατριώτες, καλούς ανθρώπους, γειτόνους και νοικοκυραίους και τους κάνουν φανατικούς. Που πλασάρουν για δημοκρατία τον αλληλοσκοτωμό τους στα παραθύρια των καναλιών, και τα κατ’ ευφημισμόν συνέδρια που εκλέγουν τις κεντρικές επιτροπές τους.
Και έχουν και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δημοκρατία στην παρανομία. Και στο σκοτάδι...
Την δημοκρατία εκείνη που μας μάθανε οι δασκάλοι μας από το δημοτικό.
Πως να τα συγχωρήσεις όλα αυτά, που μας οδήγησαν κιόλας τόσες φορές στον γκρεμό...!
Αναρμόδιος

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ

Επειδή μας ρωτήσατε ποιά είναι η θέση μας για τις εκλογές στο Δήμο μας θα αναφερθούμε μόνο στους εξαρτημένους συνδιασμούς απο συμφέροντα και κόμματα.Είναι η εικόνα που ακολουθεί:


Όσον αφορά τους ανεξάρτητους συνδιασμούς θέλουμε να δούμε θέσεις ειδικά για το περιβάλλον και την καθημερηνότητα του δημότη,τα πρόσωπα που θα τους πλαισιώσουν και μετά θα κρίνουμε.

ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ


Η πέρδικα της Δίρφης ξαναχτύπησε:
Εσείς εκεί κάτω στον κάμπο πολύ εύκολα τα χάφτετε όλα.Αν στο τέλος μείνουν δυο συνδιασμοί τα αποτελέσματα της Δίρφης θα σας τρελλάνουν.Δεν είναι τα πράγματα όπως σας τα λένε.Μιλάμε για πολλές μαύρες τρύπες.Όταν κάποιοις δείχνει απο την σιγουριά του αλλαζονεία μάλλον κάτι θέλει να κρύψει.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ

Πεθαίνουν δυο άνθρωποι ο ένας από συγκοπή ο άλλος από πνευμονία. Συναντιούνται στον παράδεισο και λέει ο δεύτερος στον πρώτο: - Πώς πέθανες; - Από συγκοπή. Εσύ πως πέθανες; - Από πνευμονία. Πώς την έπαθες τη συγκοπή; - Ήμουν στο γραφείο και με παίρνει ένας άγνωστος τηλέφωνο και μου λέει: η γυναίκα σου σε κερατώνει. Παρατάω τη δουλειά, παίρνω το αμάξι και πηγαίνω στο σπίτι. Μπαίνω στην κρεβατοκάμαρα...τίποτα. Στο μπάνιο τίποτα. Στο πατάρι τίποτα. Στο γκαράζ τίποτα και στη κουζίνα τίποτα και από τη χαρά μου έπαθα συγκοπή. - Πάρτα βλάκα. Αν άνοιγες το ψυγείο τώρα θα ζούσαμε και οι δύο

Θανάση και Γιώργη ακούτε!

ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ



Τι κοινό έχουν ο Μαρκόπουλος με τον Πόντιο Πιλάτο;

Όχι δεν είναι Πόντιοι και οι δυο.Μη σας μπερδεύει το όνομα του δεύτερου.Δεν είναι τόσο εύκολη η απάντηση!
Σκεφτείτε λίγο και τα λέμε απο βδομάδα!

Ο Μουτζούρης


Έχουμε και λέμε λοιπόν δια της ατόπου απαγωγής για να βγάλουμε τον μουτζούρη:
Σίγουρα υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Γιώργος Ψαθάς.Γυρίσαμε και είδαμε δύναμη και προπαντός αέρα νίκης.Οπότε ο Ψαθάς σίγουρα δεν μένει με τον μουτζούρη.
Την άλλη εβδομάδα θα σας αποακαλύψουμε άλλο ενα όνομα κτλ.
Αυτός ή αυτοί που δεν θα αποκαλυφθούν μένουν με το μουτζούρι.
Εύκολο παιχνίδι ο μουτζούρης!

Υ.Γ:Μουτζουρη το λέγαμε το παιχνίδι επειδή οποιος έχανε του τραβουσαν
οι υπολοιποι μια γραμη στο μέτωπο με ενα κάρβουνο απο την ξυλόσομπα

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ


Τέσσερις συνδιασμοί πρός το παρών αλλά ποιοί είναι αυτοί που δεν θα συμπληρώσουν και θα βάλουν λουκέτο.Ξέρουμε αλλά δεν σας λέμε!

Τα ντοράκια και τα σαμαράκια

Θανάσ¨ καλά τα ντοράκια αλλά μάσε και μερικά σαμαράκια.Με τα ντοράκια ποιός να σ¨δώσ¨¨ στήριξ¨

Εστάλη απο τον Αναγνώστη VIVA POLITIKA!!!!!!!!

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Ρε λεβέντες εκεί στη Δίρφη δεν μας είπατε γιατί δεν έγινε η συναυλία να ξέρουμε κι εμείς.Ελπίζω να βρείτε καμμιά καλή δικαιολογία στον κόσμο που θα ανέβει απόψε στη Στενή γιατί δεν ενημερώθηκε.Μην τους πείτε ας πούμε καμμιά χαζή δικαιολογία ότι αρρώστησε ο παραγωγός γιατί αυτός δεν τραγουδάει!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΛΕΜΟΥ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΙΗΣΗ

Έχασα τον ύπνο μου
χάνω και τα κιλά μου
ούτε να κοιμηθώ μπορώ
πονάει κι η κοιλιά μου

Τρείς φορές σε ψήφισα
και πάλι θα σε ψηφίσω
πες μόνο το ναι
να γιάνει η ψυχή μου!

Σημ.διαχειριστή:Το ποίημα εστάλη με email σκέτο όπως το βλέπετε.Όταν ζητήσαμε διευκρυνισεις απο τον αποστολέα αυτός μας έγραψε και δεν απάντησε.Μετά απο αυτο όπως έχω υποχρέωση ως διαχειριστής βάρδιας να φέρω σε πέρας την αποκρυπτογράφιση του ποιήματος η κοινώς να βρώ τι θέλει να πει ο ποιητής.
Σημείωση πρώτη:Στον πρώτο στοίχο τέταρτο στοιχάκι υποθέτω ότι πονάει η κοιλιά του απ¨την πείνα επειδή δεν μπορεί να φάει προφανώς απο την στενοχώρεια του.
Σημείωση δεύτερη και σημαντική:Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πρίκειται για φανατικό υποστηρικτή του Μπαζώτη ο οποίος παραφρόνησε απο τα συνεχή πισωγυρίσματα του αρχηγού του.
Σημείωση τρίτη:Μπορεί απλώς να μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί όχι ο ποιητής αλλά ο Μπαζώτης .

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΒΕΤΟ

Υπερκομματικό πακέτο πάνε όσοι είναι αντίπαλοι του Μπουροδήμου στη Δίρφη.Μιλάμε τουλάχιστον για το 50% των ψηφοδελτίων της Δίρφυς.Όπως μας πληροφόρησε σήμερα μια ΅πέρδικα΅ απο την Δίρφη τις τελευταίες ημέρες συναντήθηκαν και με τον Ψαθά και με τον Καλαβρή και τους έβαλαν VETO.Λέγεται ότι τους είπαν:κύριοι η τα βρίσκετε,κατεβαίνετε με κοινό ψηφοδέλτιο και σας δίνουμε τις εκλογές ή αν δεν τα βρείτε καθόμαστε στην καφετέρια κάνουμε την πλάκα μας και μένουμε απ΄¨εξω.Εμείς δεν κατεβαίνουμε για να χάσουμε.
Αν αυτή η πληροφορία αληθεύει τότε έρχονται τα πάνω κάτω και ίσως ξέρουμε το νικητή συνδιασμό απο τώρα.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;


Όταν έχεις τον δικό σου άνθρωπο και είναι και το πρώτο φαβορί δεν κάνεις πειράματα.¨Οπότε οι διαμαρτυρίες προς την διοίκηση μάλλον είναι μάταιες.

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΠΕΙΑΣ

http://www.messapia-news.gr/





Το κλίμα φαίνεται καλό, οι διαπροσωπικές σχέσεις των υποψηφίων Δημάρχων το ίδιο καλές, απόδειξη αυτού ότι χθες οι κ.κ. Καλαβρής Μπουροδήμος, Κεραμιδάς και Ψαθάς έπιναν όλως τυχαίως τον καφέ τους στην "Αίγλη" στα Ψαχνά δίπλα-δίπλα συζητώντας για τί άλλο; Τις εκλογές. Μάλιστα τα πειράγματα δεν έλλειψαν απ' τους περαστικούς οι οποίοι τους ζητούσαν να σχηματίσουν "οικουμενικό" ψηφοδέλτιο.
Στο παρασκήνιο όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά μιας και ο αγώνας είναι σκληρός και αδυσώπητος, έτσι επιδρομή στην κυριολεξία δέχονται οι φερόμενοι "υποψήφιοι" του κ. Ψαθά στην Δίρφυ απ' τον συνδυασμό του κ. Μπουροδήμου!
Μετά την προσχώρηση Μιχελή και την αποδυνάμωση του κ. Τζαφέρου ασκούν μεγαλύτερη πίεση ώστε ο κ. Ψαθάς αν είναι δυνατόν να μην είναι στις εκλογές

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΕΝΑ

Σε πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ΄εχει μετατραπεί ο νεοσύστατος Δήμος μας,ανάμεσα σε βουλευτές,πρώην βουλευτές,πολιτικούς,πολιτικάντηδες,κομματαρχήσκους και όλα τα συναφή.
Καλά τι στην ευχή θέλουν αυτοί απο τη ζωή μας;Δεν χόρτασαν πια;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλιο διαχειριστή
Το κακό με τα δυο μεγάλα κόμματα είναι ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις αλλαγές που γίνονται στην κοινωνία.
Είναι η εποχή που όλοι αυτοί ξεμπροστιάστηκαν και ο κόσμος κατάλαβε ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΙΑ

Άρχισαν τα τέλια για την ΛΑΡΚΟ και ο προεκλογικός αγώνας φουντώνει νωρίς.Κάποιος εως τώρα έβγαζε συνέχεια λαγούς απο τα καπέλο και κάποιοι μάλλον αποφάσισαν να του βάλουν φρένο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σε απάντηση email φίλου για ποιό λόγο δεν γράφουμε ειδήσεις και εξελίξεις ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε ειδησιογραφικό blog.Κι εμείς ενημερωνόμαστε απο ειδησιογραφικά site και απλώς σχολιάζουμε ή δημοσιεύουμε σχόλια αναγνωστών.Ενα πολύ καλό site που ενημερωνόμαστε κι εμείς είναι το http://www.messapia-news.gr/ Δεν γνωρίζουμε τα παιδιά που το διαχειρίζονται αλλά όσο καιρό τους παρακολουθούμε κάνουν καλή δουλειά.

ΑΘΟΡΥΒΟΣ


Χωρίς να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν και με μεγάλη μυστικότητα το επιτελειο του Γιώργου Ψαθά δουλεύει ουσιαστικά και χωρίς φανφάρες.¨Ηδη με τα τελευταία νεα που λαμβάνουμε πιστεύουμε ότι ίσως αποτελέσει την μεγάλη ήρεμη δύναμη των εκλογών.Σε πολλά χωριά είναι ήδη αστακός ενω δεν υπάρχει ούτε ενα χωριό χωρίς εκπροσώπιση.
Η δύναμη του συνδιασμού φαίνεται απο τις επιθέσεις που δέχεται ενω οι ίδιοι δεν απαντούν ακολουθώντας πολιτική ήπιων τόνων.

Σποραδικά μαθαίνουμε πολλά ονόματα τα οποία και θα δημοσιεύσουμε προσεχώς.¨Ηδη έχουμε ξεκινήσει την επαλήθευση ονομάτων.

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Είναι η φράση που θα φορεθεί πολύ στις εκλογές που έρχονται.Γι αυτό λοιπόν κύριοι υποψήφιοι βάλτε ενα Ε9 στην κωλότσεπη για να το έχετε πρόχειρο ή βγάλτε μερικές φωτοτυπίες και μοιράστε τες για να μην σας πρήζουν!

ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ


Σε καλό δρόμο για πανίσχυρο ψηφοδέλτιο στη Δίρφη βρίσκεται ο Θανάσης Καλαβρής σύμφωνα με πολιτικό του φίλο.Το πακέτο είναι μεγάλο όσο μεγάλο είναι σχεδόν και το κομμάτι του Μπουροδήμου στη Δίρφη.
Οψόμεθα!

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;


Το κείμενο που ακολουθεί μας το έστειλε ανώνυμος αναγνώστης η αναγνώστρια με το ψευδώνυμο ΅΅σακαίτσα΅΅.Μπήκαμε στην λογική του,που είναι μάλλον του παραλόγου,και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:
Αγαπητοί φίλοι του ΜΕΣΣΑΠΙΑ ΔΙΡΦΥΣ,
μετά απο διάφορους συνειρμούς σκέψεων κατέληξα στα εξής συμπεράσματα τα οποία και θέλω να μοιραστώ μαζί σας:
Συμπέρασμα πρώτον: Τα ψηφοδέλτια έχουν πολύ δρόμο ακόμα.
Συμπέρασμα δεύτερον:Ο μόνος που μπορεί να πάρει εκλογές απο την πρώτη Κυριακή είναι μόνο ο Μπουροδήμος,
Συμπέρασμα τρίτον:Ο Καλαβρής η παίρνει εκλογές ή αδυνατεί να κατεβάσει ψηφοδέλτιο.
Συμπέρασμα τέταρτον:Ο Ψαθάς είναι σίγουρο ότι θα κατέβη μιάς και είναι ο μόνος που λίγο εως πολύ έχει βάλει πόδι σε όλα τα χωριά,¨εστω και με κάποιους κουτσούς Δίρφυους.Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι αλλά αν δεν προσθέσει ή δεν αλλάξει μερικά άτομα εως τις εκλογές μάλλον θα πεί ¨¨Βοήθα Παναγιά μου¨¨στο τέλος,
Συμπέρασμα πέντε: Η Ν.Δ. πάει για το τιμητικό 10% το οποίο σύμφωνα με έγκυρες απόψεις οπαδών της είναι πολύ φιλόδοξο.
Συμπέρασμα έκτον:Οι Δίρφυοι πολίτες πιστεύουν ότι έμπλεξαν άσχημα μιάς και δεν μπορούν να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν όλος ο προεκλογικός αγώνας να περιστρέφεται γύρω απο την ΛΑΡΚΟ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ

Τώρα που η ΝΟΔΕ θυμήθηκε να κατεβάσει υποψήφιο θα βρεί όλες τις πόρτες ανοιχτές.Όλα τα στελέχη της Ν.Δ που έχουν πλαισιώσει τους συνδιασμούς των Καλαβρή,Μπουροδήμο και Ψαθά μάλλον θα πειθαρχήσουν στην κομματκή γραμμή και θα γυρίσουν τρέχοντας.



Θα γίνουν τα πιο υπάκουα παιδάκια.

Αλλαξαν τα πράγματα παληκαράκια των κομμάτων.Αν νομίζετε ότι σας υπολογίζει κανένας πέφτετε εξω!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Τ¨΄ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ


Κυκλοφορεί στα χωριά της Δίρφης και αναπαράγεται συνεχώς:Ο Μπουροδήμος θα κερδίσει το Τοπικό Συμβούλιο Ψαχνών!

Η Παναγιά μαζί τους


Γκόγκου και Σπυριδάκης τα ονόματα που συζητήθηκαν απο την ΝΟΔΕ.Ρε παιδιά μήπως είναι λίγο νωρίς ακόμα για βγάλετε υποψήφιο δήμαρχο!Γιατί τόση βιασύνη!Εκεί κατά τα Χριστούγεννα θα είναι λίγο καλύτερα!

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΜΠΙΝΓΚΟ.................


Το έκαναν πάλι το θαύμα τους οι Νεοδημακράτες και κάποιοι δεν μπορούν να κρατήσουν την κοιλιά τους απο τα γέλια.
Η αντίδραση των υποψηφίων της Δίρφης είναι έντονη και το πιο πιθανό σενάριο είναι ενα μεγάλο κομμάτι να πάει καρφωτό στον Καλαβρή.
Μάλλον προλαβαίνετε να κάνετε κάτι:
Παρακαλέστε τον Καλαβρή ή τον Ψαθά να τους δώσετε στήριξη μπάς και γλυτώσετε την τέταρτη θέση.Είναι κάλά παιδιά και τα δυο οπότε ο ένας απο τους δυο μάλλον θα σας σώσει!
Γιατί αν κατέβει και πέμπτος συνδιασμός τα βλέπω πολύ σκούρα το πράγματα.

ΑΝΕΜΟΣ ΗΤΑΝ....


Μάλλον μας κάνουν πλάκα αυτοί που ψάχνουν να βρούν τους λόγους που ώθησαν τον Ανεμο να μήν είναι ξανά υποψήφιος!
Ρε φιλαράκια αν εσείς κληρονομούσατε τόσα λεφτά θα ασχολιόσασταν με μαλακίες ή θα φροντίζατε πως να την περνάτε μπέικα!
Άντε να είσαι εκατομμυριούχος και να σε πρήζει ο άλλος γιατί είναι η λάμπα καμμένη στο δρόμο για το σπίτι του ή γιατί δεν τούφτιαξες δρόμο για το μαντρί του.
Πλάκα μας κάνετε;

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΚΡΥΦΟΙ ΑΣΣΟΙ

Kατά τα χωριά της Δίρφυς μάθαμε ότι έκανε ο Καλαβρής και μάλλον τα πήγε μια χαρά.Τα αποτελέσματα των συναντήσεων προς το παρών δεν είναι ανακοινώσημα.Κράτα άσσους στο μανίκι Θανάση.Ξέρεις πότε να τους βγάλεις εσύ!

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ

Όπως καταλάβατε φίλοι μου τις τελευταίες ημέρες το blog υπολειτουργεί, και οι τελευταίες αναρτήσεις γίνονται απο internet cafe.Όχι δεν μας πολεμάνε τα διαπλεκόμενα.Απλώς δεν πληρώσαμε τον λογαριασμό και μας έκοψαν το internet.Λίγη υπομονή.Όπου νάναι τα μαζεύουμε!

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ;


Ρε συ πρόεδρε,πολύ εύκολα είπες το ΟΧΙ.Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς λίγο;
Τώρα που δεν κατεβαίνει κι ο Ρουμπής,μια χαρά θα σου κάτσει!

ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ Μ΄¨ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΟΜΟ



H περίεργη συμπεριφορά του Μπαζώτη το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει μεγάλα ερωτηματικά.Χάνει το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ενω αποφεύγει τις προεκλογικές ...εμφανίσεις.
Τα σενάρια που κυκλοφορούν διαδέχονται το ενα το άλλο με τελευταίo και καλύτερο για κοινή κάθοδο και αντιδημαρχία υπο τον Μπουροδήμο!
Ε αμα το δούμε κι αυτό τάχουμε δει όλα!