Σελίδες

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ


Μετά την αποτυχία του συστήματος σε Στρόπωνες και Καθενούς σειρά είχαν τα Καμπιά σήμερα.
Βέβαια όπου ο νυν δήμαρχος δοκίμασε το σύστημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ απέτυχε οικτρά.
Αμέσως την άλλη μέρα σε αυτά τα χωριά ο Ψαθάς παρουσίασε συνδιαμούς καλύτερους απο το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Άλλαξε στρατηγική δήμαρχε,θα την βουλιάξουμε την βάρκα!

ΣΑΚΑΙΤΣΑ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ


Θα φτάσουν τα Χριστούγεννα κι ακόμα κάποιοι θα κάνουν συσκέψεις.Μετά το άδειασμα που έφαγαν Γάτος Καπετάνιος την σκυτάλη πήραν οι Μυστριώτες που μαζεύτηκαν στην Ερέτρια.
Άντε παιδιά τελειώνετε γιατί χειμώνιασε!

ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω


Αν κατάλαβα καλά οι κύριοι Μπουροδήμος και Ψαθάς μάλλον δεν ασχολούνται καθόλου με το internet.Oπότε αγαπητοί συνάδερφοι ότι και να γράφουμε μάλλον δεν τους ενδιαφέρει.
Κάποτε όμως θα τον ανοίξουν τον υπολογιστή,δεν θα τον ανοίξουν;

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ


Δεύτερη συνάντηση είχαμε πάλι σήμερα με προτροπή του γνωστού πλέον δίδυμου Καπετάνιου' Γάτου με τα ίδια άστα να πάνε αποτελέσματα.
Απο δέκα έγιναν πέντε αυτοί που ανταποκρίθηκαν.
Πρώτος αποχώρησε ο Μιστριώτης,δεύτερος ο Καθενιώτης τρίτος ο Παλιουραίος κι έτσι έμειναν τρείς κι ο κούκος.

ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Προκάλεσαν οίκτο


Η παρουσία κάποιων ξεχασμένων πια πολιτικών το τελευταίο διάστημα δεν προκάλεσε καν το γέλιο.Προκάλεσε μόνο οίκτο.Και για αυτό είμαι τόσο επιεικής.

ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΡΦΥ

Για τα χωριά της Δίρφης


Λοιπόν κύριοι
Σας ενημερώνω ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Ψαθάς τελείωσε και με το τελευταιο τοπικό στα χωριά της Δίρφης.Κάτι ψιλοσυμπληρώματα του μείνανε.
Είναι αστακός.
Τα προγνωστικά αυτή την στιγμή μιλάνε για προβάδισμα του Ψαθά στον Δήμο Διρφύων και όλοι περιμένουν τα κρυφά χαρτιά του νυν δημάρχου,που είμαι σίγουρος ότι έχει, για να αντιστραφεί το κλίμα.
Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΡΦΥ ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Σημ.διαχειρ:Δεν ξέρω αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει κάποιος να τους μιλήσει και για τα δελτία τύπου.

ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ;


Λοιπόν ο Μαρκόπουλος μάλλον δεν μπορούσε να είναι πιό ξεκάθαρος.Δεν στηρίζει Μπουροδήμο λόγω χρήσματος και όχι μόνο,δεν στηρίζει Καλαβρή λόγω σύνδεσης με σύστημα Μπουραντά,οπότε ποιός περισσεύει;
Ο άφθαρτος Ψαθάς!
Ποιό ξεκάθαρος γίνεται;
Δεν γίνεται!
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Ειλικρινά δεν ξέρω.Θα πρέπει να περιμένω και την συνέντευξη του Σίμου.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ


Πλέον, έχει μολυνθεί όλος ο υπόγειος υδροφόρος ορίζοντας και το νερό μεταφέρει εξασθενές χρώμιο, νικέλιο και πολλά βαρέα μέταλλα παντού!
Την τεράστια μπίζνα με την οποία τα κυκλώματα θησαυρίζουν σπέρνοντας τον καρκίνο με τα τοξικά απόβλητα σε όλη την Ελλάδα αποκαλύπτει η «PRESS Time». Περίπου 300.000 τόνοι επικίνδυνων ουσιών βιομηχανικών αποβλήτων έχουν «εξαφανιστεί» και οι επιστήμονες θεωρούν ότι έχουν θαφτεί σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ο φακός της «PRESS Time» εντόπισε μέρος των αποβλήτων στην περιοχή Μεσσαπία της Κεντρικής Εύβοιας, όπου οι ειδικοί πιστεύουν ότι έχει μολυνθεί όλος ο υπόγειος υδροφόρος ορίζοντας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

http://stenievias.blogspot.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ

Άνθρωπε σε ποιά εποχή ζείς;


Κάποιοι ζούν ακόμα στο παρελθόν και δεν μπορούν να προσαρμοστούν με τίποτα.Παλιός υποψήφιος δήμαρχος μπόρεσε να μαζεψει κάποιους λίγους για να τους πείσει να πάνε όλοι μαζί.Το επιχείρημα;
Για να διαπραγματευτούν αντιδημαρχίες και άλλα πόστα.
Με αυτά τα μυαλά ήθελε κάποτε να κερδίσει και εκλογές.

Δύσκολα τα πράγματα


Όταν τρείς συνδιασμοί περιμένουν και μετέχουν με τον τρόπο τους ο καθένας σε μια συνάθροιση που θα τους φέρει μόλις 3η 4 υποψηφίους τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους.Κι αυτό που έγραψες πριν ότι δεν ενδιαφέρονται δεν ισχύει.Ποιός σωστός και άφθαρτος πάει να μπλέξει με τα κ.λ.π.

Τάδε εφη
ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ


Θέλω να καλωσορίσω στην blogoσφαιρα ενα καινούργιο ενδιαφέρον blog http://mesapia-news.blogspot.com/ και να τους αφιερώσω με όλη μου την τιμημένη τρυφερότητα το πάρα κάτω κείμενο:

Ακόμα και η χειρότερη προπαγάνδα οφείλει να παίρνει υπ’ όψιν της μια στάλα πραγματικότητας, όσο κι αν στο τέλος την φέρνει μέσα-έξω.Ο προπαγανδιστικός όμως λόγος είναι πρωτίστως εφευρετικός, σιγά το πράγμα δηλαδή, αφού δεν βρίσκονται και πολλά εμπόδια να του αντισταθούν, μιας και μπορεί πάντα να τα αλλοιώνει και να τα φέρνει στα μέτρα του.Με την έλλειψη όμως ψυχραιμίας παύει και το προπαγανδιστικό προϊόν να είναι ποιοτικό, δηλαδή ευθύβολο, εύστοχο και διακριτικά παραπλανητικό.
Με λίγα λόγια καταντάει αστείο!

Υ.Γ. Παιδιά η διαφήμιση που σας έκανα είναι δωρεάν δεν χρωστάτε τίποτα.

ΑΣΤΕΡΙ


Ακουστά τον είχα αλλά δεν τον ήξερα.Απο ότι μαθαίνω ενας παλιός κοινοτάρχης που επαναδραστηριοποιήθηκε είναι μεγάλο αστέρι.Βίος και πολιτεία.Τώρα που τον έμαθα δεν τον αφήνω.

Ο γρύλος


Αν κατάλαβα καλά τα επιτελεία πήραν σωστά το μύνημα και μάλλον δεν ενδιαφέρονται πλέον.Έχουν ήδη απευθυνθεί σε νέα άφθαρτα πρόσωπα και οι συμμετέχοντες στις γνωστές συνεδριάσεις μάλλον δεν τους κάνουν.
Άλλωστε όλη αυτή η πολυδιαφημισμένη συγκέντωση των Κάτω Χωρών αφορούσε όλους κι όλους τρείς υποψηφίους εκ των οποίων οι δυο έχουν μεγάλη φθορά.

Μπάχαλο

Δυο συναντήσεις είχαμε σήμερα με τα υπολείματα των υποψηφίων στο Δήμο Διρφύων και οι δυο ήταν αποτυχημένες.
Η μια έγινε το απόγευμα στα Ψαχνά απο τον Δ.Γάτο και τον Γ.Καπετάνιο και η άλλη το βράδυ στο Πισσώνα για τις Κάτω Χώρες και οι δυο όπως ήταν φυσικό δεν κατέληξαν πουθενά.
Η πρώτη λόγω μηδαμινής συμμετοχής και η δεύτερη λόγω ασυνεννοησίας.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΥΔΕΙΣ

Αύριο είναι η πολυδιαφημισμένη συνάντηση των Κάτω Χωρών της Δίρφης και μάλλον ουδείς ενδιαφέρετε απο τους υποψηφίους δημάρχους.Οι λόγοι πολλοί και θα τους αναλύσουμε αύριο μετά την απόφαση .......αν τελικά βγεί.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

SOS



ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ BLOGER

Και πάλι το χρίσμα


Κάποιος πρέπει να ενημερώσει το ΠΑΣΟΚ ότι έχει δώσει ηδη το χρίσμα στον κύριο Μπουροδήμο για τις εκλογές που έρχονται.Είναι σίγουρο.Απο την τελευταία φορά που το πήρε, τρείς μήνες πριν, δεν έγιναν εκλογές.Είμαι κατηγορηματικός.
Εκτός αν το κάνουν για να το εμπεδώσουμε γιατί ως γνωστόν η επανάλειψη είναι η μητέρα της μάθησης.
Βέβαια οι πασόκοι που είναι στον Ψαθά και τον Καλαβρή είναι ξεκάθαροι:
Αν δεν πάρει το χρίσμα 19 φορές ακόμα δεν πρόκειται να πάνε μαζί του.
Τι στην ευχή.21 παίζουνε;

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ


Φίλοι και φίλες είμαι και πάλι κοντά σας.Μετά απο μια μακρά απουσία νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να δώσω κάποια εξήση για την απουσία αλλά και την αποφυγή απάντησης σε κάποιους οι οποίοι μάλλον μου την είπαν.
Λοιπόν μόλις σήμερα επέστραψα απο το Άγιον Όρος όπου έμεινα για πέντε ημέρες.Τώρα θα μου πείτε γιατί το blog είναι εκτός λειτουργίας πάνω απο είκοσι ημέρες;
Απλώς δεν ήθελα να κολαστώ και για αυτό τον λόγο πρίν φύγω είχα επιβάλει στον εαυτό μου αποχή απο το διαδίκτυο.
Και κάτι άλλο.Γιατί πλέον ο ενικός.Οι αγαπητοί συνεργάτες πήραν τον δρόμο τους.Άλλος για Ψαθά τράβηξε κι άλλος για Καλαβρή πάει!
Οπότε φτού ξελευτερία.Με παράτησαν οι εξαρτημένοι!

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟΥΦΕΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ


Οι Δίρφυοι έδειξαν πολύ ώριμοι πολιτικά και διάλεξαν την νίκη απο την βέβαιη ήττα με τα διάφορα απίθανα που ακούγαμε όλο αυτό το διάστημα.
Δεν τσίμπησαν σε κάποιους λαγούς και κάποιους δήθεν υποψήφιους.
Με αυτή τους την απόφαση έδωσαν το προεκλογικό προβάδισμα στο Γιώργο Ψαθά ο οποίος ¨κτυπά΅ με αυτη την σύνθεση απο την πρώτη Κυριακή τις εκλογές.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ



Εμείς το φωνάζουμε απο την αρχή.Ο φερόμενος σαν ανίκητος δεν είναι και τόσο δυνατός.Απλώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει ενα μύθο γυρω απο το όνομά του και μέρα μέρα φαίνονται οι αδυναμίες του.
Τώρα που θα αρχίσουν να ζορίζουν τα πράγματα και θα αρχίσει να χάνει και την ψυχραιμία του θα δείτε πράγματα και θαύματα.

Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΡΦΥ ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Μέσα σε όλα έσκασε και η υπόθεση του γηπέδου του Πάλιουρα.Η αλήθεια είναι ότι το γήπεδο δεν αντέχει δυο ομάδες.Η ομάδα των Καθενών μπορεί να χρησιμοποιήσει το νέο γήπεδο Στενής το οποίο δεν χρησιμοποιεί κανένας.Άλλωστε ΄θα λυθεί και η απορία που έχουν οι Στενιώτες που δεν μπορούσαν να καταλάβουν για ποιό λόγο έφτιαξαν αυτό το γήπεδο.
Κύριοι κάτοικοι Στενής ο καλός σας δήμαρχος έφτιαξε το γήπεδο στη Στενή μήπως και το χρειαστεί η ομάδα των Καθενών.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

EΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ....


Η Μαρίστρα κι η κουβαρίστρα της Μακρυκάππας
Μιά ψόφια γίδα στο Θεολόγο
Τα νεο αλβανικό έπος στα αθάνατα διρφυακά βουνά,Στρόπωνες.
Ένας σάκος ποδοσφαϊρου μαζί με την ποδοσφαιρική στολή στη Στενή
Το forecast των Πολιτικών
Η Ηράκλεια υγρή χορηγία που δεν πρόκειται να έρθει
Οι ροχάλες της Καστέλας
Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του Φώσκολου


Αυτά είναι κάποια απο τα προβλήματα που απασχολούν τον Γιάννη Μπουροδήμο αυτή την στιγμή και πιστέψτε μας τρία απο αυτά είναι πολύ σοβαρά.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ


Μετά την αποτυχία του συστήματος σε Στρόπωνες και Καθενούς σειρά είχαν τα Καμπιά σήμερα.
Βέβαια όπου ο νυν δήμαρχος δοκίμασε το σύστημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ απέτυχε οικτρά.
Αμέσως την άλλη μέρα σε αυτά τα χωριά ο Ψαθάς παρουσίασε συνδιαμούς καλύτερους απο το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Άλλαξε στρατηγική δήμαρχε,θα την βουλιάξουμε την βάρκα!

ΣΑΚΑΙΤΣΑ

ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ


Θα φτάσουν τα Χριστούγεννα κι ακόμα κάποιοι θα κάνουν συσκέψεις.Μετά το άδειασμα που έφαγαν Γάτος Καπετάνιος την σκυτάλη πήραν οι Μυστριώτες που μαζεύτηκαν στην Ερέτρια.
Άντε παιδιά τελειώνετε γιατί χειμώνιασε!

ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω


Αν κατάλαβα καλά οι κύριοι Μπουροδήμος και Ψαθάς μάλλον δεν ασχολούνται καθόλου με το internet.Oπότε αγαπητοί συνάδερφοι ότι και να γράφουμε μάλλον δεν τους ενδιαφέρει.
Κάποτε όμως θα τον ανοίξουν τον υπολογιστή,δεν θα τον ανοίξουν;

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ


Δεύτερη συνάντηση είχαμε πάλι σήμερα με προτροπή του γνωστού πλέον δίδυμου Καπετάνιου' Γάτου με τα ίδια άστα να πάνε αποτελέσματα.
Απο δέκα έγιναν πέντε αυτοί που ανταποκρίθηκαν.
Πρώτος αποχώρησε ο Μιστριώτης,δεύτερος ο Καθενιώτης τρίτος ο Παλιουραίος κι έτσι έμειναν τρείς κι ο κούκος.

ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Προκάλεσαν οίκτο


Η παρουσία κάποιων ξεχασμένων πια πολιτικών το τελευταίο διάστημα δεν προκάλεσε καν το γέλιο.Προκάλεσε μόνο οίκτο.Και για αυτό είμαι τόσο επιεικής.

ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΡΦΥ

Για τα χωριά της Δίρφης


Λοιπόν κύριοι
Σας ενημερώνω ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Ψαθάς τελείωσε και με το τελευταιο τοπικό στα χωριά της Δίρφης.Κάτι ψιλοσυμπληρώματα του μείνανε.
Είναι αστακός.
Τα προγνωστικά αυτή την στιγμή μιλάνε για προβάδισμα του Ψαθά στον Δήμο Διρφύων και όλοι περιμένουν τα κρυφά χαρτιά του νυν δημάρχου,που είμαι σίγουρος ότι έχει, για να αντιστραφεί το κλίμα.
Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΡΦΥ ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Σημ.διαχειρ:Δεν ξέρω αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει κάποιος να τους μιλήσει και για τα δελτία τύπου.

ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ;


Λοιπόν ο Μαρκόπουλος μάλλον δεν μπορούσε να είναι πιό ξεκάθαρος.Δεν στηρίζει Μπουροδήμο λόγω χρήσματος και όχι μόνο,δεν στηρίζει Καλαβρή λόγω σύνδεσης με σύστημα Μπουραντά,οπότε ποιός περισσεύει;
Ο άφθαρτος Ψαθάς!
Ποιό ξεκάθαρος γίνεται;
Δεν γίνεται!
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Ειλικρινά δεν ξέρω.Θα πρέπει να περιμένω και την συνέντευξη του Σίμου.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ


Πλέον, έχει μολυνθεί όλος ο υπόγειος υδροφόρος ορίζοντας και το νερό μεταφέρει εξασθενές χρώμιο, νικέλιο και πολλά βαρέα μέταλλα παντού!
Την τεράστια μπίζνα με την οποία τα κυκλώματα θησαυρίζουν σπέρνοντας τον καρκίνο με τα τοξικά απόβλητα σε όλη την Ελλάδα αποκαλύπτει η «PRESS Time». Περίπου 300.000 τόνοι επικίνδυνων ουσιών βιομηχανικών αποβλήτων έχουν «εξαφανιστεί» και οι επιστήμονες θεωρούν ότι έχουν θαφτεί σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ο φακός της «PRESS Time» εντόπισε μέρος των αποβλήτων στην περιοχή Μεσσαπία της Κεντρικής Εύβοιας, όπου οι ειδικοί πιστεύουν ότι έχει μολυνθεί όλος ο υπόγειος υδροφόρος ορίζοντας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

http://stenievias.blogspot.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ

Άνθρωπε σε ποιά εποχή ζείς;


Κάποιοι ζούν ακόμα στο παρελθόν και δεν μπορούν να προσαρμοστούν με τίποτα.Παλιός υποψήφιος δήμαρχος μπόρεσε να μαζεψει κάποιους λίγους για να τους πείσει να πάνε όλοι μαζί.Το επιχείρημα;
Για να διαπραγματευτούν αντιδημαρχίες και άλλα πόστα.
Με αυτά τα μυαλά ήθελε κάποτε να κερδίσει και εκλογές.

Δύσκολα τα πράγματα


Όταν τρείς συνδιασμοί περιμένουν και μετέχουν με τον τρόπο τους ο καθένας σε μια συνάθροιση που θα τους φέρει μόλις 3η 4 υποψηφίους τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους.Κι αυτό που έγραψες πριν ότι δεν ενδιαφέρονται δεν ισχύει.Ποιός σωστός και άφθαρτος πάει να μπλέξει με τα κ.λ.π.

Τάδε εφη
ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ


Θέλω να καλωσορίσω στην blogoσφαιρα ενα καινούργιο ενδιαφέρον blog http://mesapia-news.blogspot.com/ και να τους αφιερώσω με όλη μου την τιμημένη τρυφερότητα το πάρα κάτω κείμενο:

Ακόμα και η χειρότερη προπαγάνδα οφείλει να παίρνει υπ’ όψιν της μια στάλα πραγματικότητας, όσο κι αν στο τέλος την φέρνει μέσα-έξω.Ο προπαγανδιστικός όμως λόγος είναι πρωτίστως εφευρετικός, σιγά το πράγμα δηλαδή, αφού δεν βρίσκονται και πολλά εμπόδια να του αντισταθούν, μιας και μπορεί πάντα να τα αλλοιώνει και να τα φέρνει στα μέτρα του.Με την έλλειψη όμως ψυχραιμίας παύει και το προπαγανδιστικό προϊόν να είναι ποιοτικό, δηλαδή ευθύβολο, εύστοχο και διακριτικά παραπλανητικό.
Με λίγα λόγια καταντάει αστείο!

Υ.Γ. Παιδιά η διαφήμιση που σας έκανα είναι δωρεάν δεν χρωστάτε τίποτα.

ΑΣΤΕΡΙ


Ακουστά τον είχα αλλά δεν τον ήξερα.Απο ότι μαθαίνω ενας παλιός κοινοτάρχης που επαναδραστηριοποιήθηκε είναι μεγάλο αστέρι.Βίος και πολιτεία.Τώρα που τον έμαθα δεν τον αφήνω.

Ο γρύλος


Αν κατάλαβα καλά τα επιτελεία πήραν σωστά το μύνημα και μάλλον δεν ενδιαφέρονται πλέον.Έχουν ήδη απευθυνθεί σε νέα άφθαρτα πρόσωπα και οι συμμετέχοντες στις γνωστές συνεδριάσεις μάλλον δεν τους κάνουν.
Άλλωστε όλη αυτή η πολυδιαφημισμένη συγκέντωση των Κάτω Χωρών αφορούσε όλους κι όλους τρείς υποψηφίους εκ των οποίων οι δυο έχουν μεγάλη φθορά.

Μπάχαλο

Δυο συναντήσεις είχαμε σήμερα με τα υπολείματα των υποψηφίων στο Δήμο Διρφύων και οι δυο ήταν αποτυχημένες.
Η μια έγινε το απόγευμα στα Ψαχνά απο τον Δ.Γάτο και τον Γ.Καπετάνιο και η άλλη το βράδυ στο Πισσώνα για τις Κάτω Χώρες και οι δυο όπως ήταν φυσικό δεν κατέληξαν πουθενά.
Η πρώτη λόγω μηδαμινής συμμετοχής και η δεύτερη λόγω ασυνεννοησίας.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΥΔΕΙΣ

Αύριο είναι η πολυδιαφημισμένη συνάντηση των Κάτω Χωρών της Δίρφης και μάλλον ουδείς ενδιαφέρετε απο τους υποψηφίους δημάρχους.Οι λόγοι πολλοί και θα τους αναλύσουμε αύριο μετά την απόφαση .......αν τελικά βγεί.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

SOS



ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ BLOGER

Και πάλι το χρίσμα


Κάποιος πρέπει να ενημερώσει το ΠΑΣΟΚ ότι έχει δώσει ηδη το χρίσμα στον κύριο Μπουροδήμο για τις εκλογές που έρχονται.Είναι σίγουρο.Απο την τελευταία φορά που το πήρε, τρείς μήνες πριν, δεν έγιναν εκλογές.Είμαι κατηγορηματικός.
Εκτός αν το κάνουν για να το εμπεδώσουμε γιατί ως γνωστόν η επανάλειψη είναι η μητέρα της μάθησης.
Βέβαια οι πασόκοι που είναι στον Ψαθά και τον Καλαβρή είναι ξεκάθαροι:
Αν δεν πάρει το χρίσμα 19 φορές ακόμα δεν πρόκειται να πάνε μαζί του.
Τι στην ευχή.21 παίζουνε;

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ


Φίλοι και φίλες είμαι και πάλι κοντά σας.Μετά απο μια μακρά απουσία νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να δώσω κάποια εξήση για την απουσία αλλά και την αποφυγή απάντησης σε κάποιους οι οποίοι μάλλον μου την είπαν.
Λοιπόν μόλις σήμερα επέστραψα απο το Άγιον Όρος όπου έμεινα για πέντε ημέρες.Τώρα θα μου πείτε γιατί το blog είναι εκτός λειτουργίας πάνω απο είκοσι ημέρες;
Απλώς δεν ήθελα να κολαστώ και για αυτό τον λόγο πρίν φύγω είχα επιβάλει στον εαυτό μου αποχή απο το διαδίκτυο.
Και κάτι άλλο.Γιατί πλέον ο ενικός.Οι αγαπητοί συνεργάτες πήραν τον δρόμο τους.Άλλος για Ψαθά τράβηξε κι άλλος για Καλαβρή πάει!
Οπότε φτού ξελευτερία.Με παράτησαν οι εξαρτημένοι!

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟΥΦΕΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ


Οι Δίρφυοι έδειξαν πολύ ώριμοι πολιτικά και διάλεξαν την νίκη απο την βέβαιη ήττα με τα διάφορα απίθανα που ακούγαμε όλο αυτό το διάστημα.
Δεν τσίμπησαν σε κάποιους λαγούς και κάποιους δήθεν υποψήφιους.
Με αυτή τους την απόφαση έδωσαν το προεκλογικό προβάδισμα στο Γιώργο Ψαθά ο οποίος ¨κτυπά΅ με αυτη την σύνθεση απο την πρώτη Κυριακή τις εκλογές.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ



Εμείς το φωνάζουμε απο την αρχή.Ο φερόμενος σαν ανίκητος δεν είναι και τόσο δυνατός.Απλώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει ενα μύθο γυρω απο το όνομά του και μέρα μέρα φαίνονται οι αδυναμίες του.
Τώρα που θα αρχίσουν να ζορίζουν τα πράγματα και θα αρχίσει να χάνει και την ψυχραιμία του θα δείτε πράγματα και θαύματα.

Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΡΦΥ ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Μέσα σε όλα έσκασε και η υπόθεση του γηπέδου του Πάλιουρα.Η αλήθεια είναι ότι το γήπεδο δεν αντέχει δυο ομάδες.Η ομάδα των Καθενών μπορεί να χρησιμοποιήσει το νέο γήπεδο Στενής το οποίο δεν χρησιμοποιεί κανένας.Άλλωστε ΄θα λυθεί και η απορία που έχουν οι Στενιώτες που δεν μπορούσαν να καταλάβουν για ποιό λόγο έφτιαξαν αυτό το γήπεδο.
Κύριοι κάτοικοι Στενής ο καλός σας δήμαρχος έφτιαξε το γήπεδο στη Στενή μήπως και το χρειαστεί η ομάδα των Καθενών.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

EΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ....


Η Μαρίστρα κι η κουβαρίστρα της Μακρυκάππας
Μιά ψόφια γίδα στο Θεολόγο
Τα νεο αλβανικό έπος στα αθάνατα διρφυακά βουνά,Στρόπωνες.
Ένας σάκος ποδοσφαϊρου μαζί με την ποδοσφαιρική στολή στη Στενή
Το forecast των Πολιτικών
Η Ηράκλεια υγρή χορηγία που δεν πρόκειται να έρθει
Οι ροχάλες της Καστέλας
Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας του Φώσκολου


Αυτά είναι κάποια απο τα προβλήματα που απασχολούν τον Γιάννη Μπουροδήμο αυτή την στιγμή και πιστέψτε μας τρία απο αυτά είναι πολύ σοβαρά.