Σελίδες

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ


Αντιγράφουμε απο την έγκυρη πολιτικά Ευβοική Γνώμη:

΅΅Παύση καθηκόντων σε δυο αντιδημάρχους
Μεσσαπίων επέβαλε ο Αντώνης Μπαζώτης επειδή
είναι υποψήφιοι με τους συνδυασμούς Ψαθά και
Καλαβρή.Αν ήταν υποψήφιοι με τον Μπουροδήμο
θα έκανε το ίδιο;
Αυτό ρωτούν όλοι στα Ψαχνά και ξέρουν γιατί ρωτούν.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!... Δαρμένος και κερατάς δεν τρώγεται ρε γαμώτο!...



Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
http://kapistri.blogspot.com/


Ώστε έτσι λοιπόν; Οι αυτοδιοικητικες εκλογές είναι ψήφος ευθύνης για όλους μας! Έτσι μας είπε ο πρωθυπουργός!
Δηλαδή δεν έχει καμιά σημασία η αξία του προσώπου και η ικανότητα του να διοικεί με σωστό τρόπο ενα δήμο η μια περιφέρεια; Μόνη αξία τo χρώμα του κόμματος τους και ας είναι ότι λαμογιο θέλει, και ας ανέβηκε όλα τα σκαλoπατια της ιεραρχίας έρποντας σαν γυμνοσάλιαγκας…
Δεν πρέπει εγώ δηλαδή να διαλέξω έναν καλό δήμαρχο ικανό και καθαρό, να κοιτάξει τον τόπο μου! Πρέπει να διαλέξω χρώμα, λες και είμαι σε τηλεπαιχνίδι η σε τραπέζι πόκερ!
Και για να έχουμε το καλό ρώτημα είναι πράξη ευθύνης για μένα να πάω να ψηφίσω τον Γατούλη για περιφερειάρχη που...
δεν ξέρει κάθε πρωί σε ποιο κόμμα ξύπνησε; Θα ήθελα να πως εδώ μερικά… Γαλλικά αλλά σέβομαι το έντυπο που με φιλοξενεί!
Άρα ελάχιστη σημασία δίνουμε στην τάχα μεταρρύθμιση και στον Καλλικράτη! Σημασία έχει να πετύχει ο κομματικός μας σκοπός και να πιάσουν τα πόστα οι δικοί μας! Και μάλιστα με λίγο εκβιασμό απ έξω–απ έξω! Αν δεν πάνε καλά οι κομματικές εισπράξεις σε ψήφους μπορεί να πάμε και σε εκλογές, που δεν τις θέλει και κανένας, γιατί ουδεμια αλλαγή μπορούν να επιφέρουν πλέον, μιας και το μνημόνιο είναι μνημόνιο, που να έρθει να κυβερνήσει ακόμα και ο Καποδιστριας ή και ο αρχαίος Περικλής ακόμα...
Δηλαδή τι περίμεναν στην κυβέρνηση; Να πάρουν τα πάντα από τους πολίτες, να τους ξεβρακώσουν τελείως, και αυτοί να συμπεριφερονται σαν χαρούμενοι γυμνιστές; Δεν φτάνει που τραβάμε αυτό που τραβάμε, πρέπει να δείχνουμε και ευχαριστημένοι από πάνω, και οπου βλέπουμε κυβερνητικό υποψήφιο να τον καλωσορίζουμε και να τον στολίζουμε με ψήφους; Βρε εσείς μου θυμίζετε τη συμβουλή προς την βιαζομενη! Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!
Δεν είμαστε καλά! Εδώ στη Γαλλία τα συνδικάτα δεν το βάζουν κάτω για δυο χρόνια εργασίας ακόμα, και εδώ μας λένε ότι είναι πράξη ευθύνης να αποδεχτούμε να πληρώνουμε τα σπασμένα των πολιτικών, είτε προέρχονται από τη ΝΔ είτε από το Πασοκ;
Βρε για συμμαζευτείτε, τα παπούτσια και τα γιαούρτια δεν τα βλέπετε; Χτυπήσατε αντεπίθεση στις δημοσκοπήσεις, να τρομάξει ο κοσμάκης και να πάει να ψηφίσει; Μάλλον πιο πολύ μας αγριέψατε, και δεν μας ησυχάζετε με χαρτζιλίκια 100 ευρώ ούτε με διαβεβαιώσεις ότι δεν θα πάρετε άλλα μέτρα μετά τις εκλογές!
Τι λέτε δεν καταλαβαίνει ο πολίτης ποιον να πιστέψει;
Τον Έλληνα πρωθυπουργό ή τον Ευρωπαίο επίτροπο;
Μμμ... συνήθως ο δανειστής είναι πιο κοντά στην αλήθεια τους χρέους…
Τελειώνω εδώ λέγοντας ότι είναι λάθος να εκβιάζεται λαός να πάει να ψηφίσει. Ναι ή Όχι στο μνημόνιο! Και δαρμένος και κερατάς δεν τρώγεται ρε γαμώτο!

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΙΧΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ




Μετά τη διακαναλική συνέντευξη Παπανδρέου –που ήταν βγαλμένη από τις χρυσές ημέρες της ΥΕΝΕΔ και του Νίκου Μαστοράκη- όλοι πια έχουν αντιληφθεί πως θα πάμε σε βουλευτικές εκλογές. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού τα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσουν πολλές βουλευτικές εκλογές – θα βαρεθείτε να ψηφίζετε. Το ωραίο είναι πως δεν θα έχει καμία σημασία τι θα ψηφίζετε. Δεν θα αλλάζει απολύτως τίποτα. Αυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας.
Το καλό με τον Γιώργο Παπανδρέου είναι πως κάνει την πτώχευση να μοιάζει με κάτι ευχάριστο και αισιόδοξο. Όλα μοιάζουν καλύτερα από τον Παπανδρέου – ακόμα και ο θάνατος. Βλέποντας τον Παπανδρέου, καταλαβαίνω γιατί οι Έλληνες του ΄40 έφευγαν τρέχοντας για να πολεμήσουν στην Αλβανία• προκειμένου να πάθουν κατάθλιψη από τη δικτατορία του Μεταξά και να αργοπεθαίνουν, προτίμησαν να πάνε ηρωικά με μια σφαίρα στο δόξα πατρί.

Οπωσδήποτε, ήταν λίγο αστείο να βλέπεις τον Παπανδρέου και τους τηλεδημοσιογράφους να συζητούν για το πρόβλημα της χώρας, αν και οι ίδιοι αποτελούν μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης του προβλήματος. Αυτό προσποιούνταν πως δεν το γνώριζαν, αν και το γνώριζαν πολύ καλά όλοι τους. Δεν είναι τυχαίο πως καμία ερώτηση δεν αφορούσε τα ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ της χώρας είναι υποδειγματικά, κερδοφόρα και δημοκρατικά - αλλού είναι τα προβλήματα.

Θα μπορούσε κάποιος να γράφει ώρες για τη συνέντευξη Παπανδρέου, αλλά δεν έχει κανένα νόημα – ο άνθρωπος δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Τι να μιλήσει; Ούτε να διαβάσει δεν μπορεί. Είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη της πολιτικής. Στην περίπτωσή του, όμως, δεν είναι αυτός ο φιλάνθρωπος – φιλάνθρωποι είναι αυτοί που τον ψήφισαν για να τους σώσει.

Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον στη συνέντευξη είναι η εμμονή του Παπανδρέου στο να επαναλαμβάνει πως πηγαίνει συνέχεια στο εξωτερικό και να περιγράφει το πώς μας βλέπουν οι ξένοι (όλοι οι ξένοι – από τους Γερμανούς μέχρι τους Ζουλού). Αυτή η εμμονή του με τους ξένους μου θυμίζει κάτι μπουρτζόβλαχους από τα Γκράβαρα που πάνε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και εντυπωσιάζονται τόσο πολύ, που στην υπόλοιπη ζωή τους μιλάνε συνέχεια μόνο για αυτό.

Βέβαια, όταν ο Παπανδρέου λέει για το πώς μας βλέπουν οι ξένοι και για το τι λένε για εμάς οι ξένοι, στην ουσία λέει τι πιστεύει ο ίδιος για τους Έλληνες. Απλώς, δεν θέλει να πει πως θεωρεί τους Έλληνες κάφρους και λέει πως αυτό το λένε οι ξένοι. Κι εγώ –σε κάθε ευκαιρία- τα χώνω στους Έλληνες, αλλά δεν λέω πως μου τα είπαν οι ξένοι• λέω ευθέως πως πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι ζώα –σιγά μην περίμενα τους ξένους για να το διαπιστώσω. Η μόνη διαφορά είναι πως εγώ θεωρώ τον εαυτό μου Έλληνα –και, άρα, μέρος της αγέλης-, ενώ ο Παπανδρέου όχι.

Το πιο ωραίο απ’ όλα είναι το ότι ο Παπανδρέου επαναλαμβάνει συνέχεια πως «πάμε στο εξωτερικό, συζητάμε και οι ξένοι δεν μας πιστεύουν». Ρε μεγάλε, εδώ δεν σε πιστεύουν οι Έλληνες, θα σε πιστέψουν οι ξένοι; Μας έχεις φλομώσει στα ψέματα και το πρόβλημά σου είναι ότι δεν σε πιστεύουν οι ξένοι; Μαλάκας είναι ο Γερμανός να σε πιστέψει; Σκέφτεται ο άνθρωπος πως "αυτός εδώ έχει πει τόσα ψέματα στους συμπατριώτες του, σε εμένα τον ξένο θα πει αλήθεια;".

Πρώτη φορά είδα έναν ψεύτη –που είναι γνωστό ότι είναι ψεύτης- να παραπονιέται σε εθνικό δίκτυο σε εφτά δημοσιογράφους πως δεν τον πιστεύουν οι ξένοι και να μη βρίσκεται ένας να του πει πως είναι λογικό να μη σε πιστεύει κανείς, όταν έχεις πει τόσα ψέματα. Αυτό είναι ενδεικτικό του πώς αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι δημοσιογράφοι την αλήθεια.

http://dirfyspress.blogspot.com/Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κι εμείς για πλάκα ψηφίζουμε

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;



Λοιπόν κάποιοι λεβέντες έχουν πολύ χιούμορ.Δείτε ψηφοφορία που ανέβασαν:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΖΩΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙ;


http://dirfyspress.blogspot.com/

Ρε σεις μήπως οι πιτσιρικάδες μας πήραν στο ψιλό;

Τώρα αυτοί τι θα πουν


Περμένοντας το μύνημα του GAP όλοι αυτοί οι νεοδημοκράτες που είναι υποψήφιοι με τον Μπουροδήμο τι έχουν να πουν στους ψηφοφόρους τους;
Το ερώτημα πλέον το λέει ξεκάθαρα.Ψηφίζοντας χρίσμα ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις μνημόνιο.
Ρε παιδιά δεν φταίνε πάντα οι άλλοι για όσα συμβαίνουν γύρω μας αλλά φταίμε και εμείς φταίνε και οι κοντινοί μας.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο Μέγας Ναπολέων


Μόλις πήρα ενα email απο φίλο που μου ζητάει να σχολιάσω γκάλοπ σε 300 δείγματα που δημοσίευσε το περιοδικό POLIS.
Kατ¨αρχάς μετά από όλα αυτά που ακούμε για τα γκάλοπ ποιός ασχολείται μαζί τους;
Η ευθύνη του galop είναι της εταιρείας που το έκανε και όχι του περιοδικού που τη δημοσίευσε.
Και τέλος επειδή κάθε μέρα βρίσκομαι στην περιοχή βάζω το μυαλό μου να δουλέψει.Αυτά που ακούω και βλέπω είναι εντελώς διαφορετικά απο αυτά που προσπαθούν να μου περάσουν,γιατί στην ευχή να τους πιστέψω;
Και για να τελειώνω:
Αν σου πω ότι εγώ είμαι ο Μέγας Ναπολέων πρέπει να με πιστέψεις;

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τοπίο και το «άλλοθι» της τοπικής κοινωνίας




Περιβάλλον, νεολιθικοί οικισμοί, βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία, παραδοσιακοί οικισμοί και κτίσματα, παλιοί νερόμυλοι και τόσα άλλα, χάνονται ή καταστρέφονται μέσα στην εγκατάλειψη και την αδιαφορία.
• Οικιστική αναρχία.
• Κακογουστιά.
• Περιβαλλοντικές και αισθητικές αλλοιώσεις.
• Έλλειψη σχεδιασμού.
• Έλλειψη χωροθέτησης.
Εάν συνεχίσουμε έτσι, το μόνο σίγουρο είναι η καταστροφή. Θα γίνουμε ξένοι και «ξεκάρφωτοι» μέσα στον ίδιο μας τον τόπο. Υποθηκεύουμε το μέλλον των επόμενων γενιών και παραδίδουμε το αμόλυντο εκπληκτικό τοπίο που παραλάβαμε στους επόμενους, με τόσα προβλήματα, τα οποία δυστυχώς είναι και «μη αναστρέψιμα».
Πού βρίσκεται το λάθος μας;
Πώς παίρνει αποφάσεις η τοπική κοινωνία;
Πόσο εύκολα μετατοπίζονται οι ευθύνες του καθενός;.
Μήπως έφτασε η ώρα να αναλάβει ο καθένας από εμάς τις ευθύνες του;
Όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι. Αλλωστε η τοπική εξουσία και η τοπική αυτοδιοίκηση είναι εικόνα της κοινωνίας μας. Ειδικά η Τ.Α. είναι η πιο άμεση και κοντινή μας «εικόνα», είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Και τώρα τι γίνεται;
Ασχολούμαστε όλοι με τις κοινές υποθέσεις;
Μιλάμε για το μέλλον;
Δίνουμε όραμα και προοπτική; Εγκαταλείπουμε τις κακές συνήθειες και την πολιτικάντικη λογική;

Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται είναι μια καλή ευκαιρία να αναλογιστεί ο καθένας μας όλα αυτά και να ψηφίσει κατά συνείδηση και όχι με βάση το στενό μικροπολιτικό του συμφέρων το οποίο άλλωστε είναι ανούσιο και δεν οδηγεί πουθενά.
Ας αναλογιστούμε όλοι την ευθύνη μας στις γενιές που έρχονται κι ας πράξουμε αυτό που θεωρούμε σωστό και μόνο αυτό

Γιάννης Μυτάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Ψαθά
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

http://stenievias.blogspot.com/

Προεκλογική περίοδος

Το blog μπαίνει κι αυτό στην φάση της προεκλογικής περιόδου φιλοξενώντας θέσεις και αποψεις υποψήφιων δημάρχων,τοπικών και δημοτικών συμβούλων.Στείλτε μας το κειμενό σας και θα δημοσιευτεί αμέσως.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τα παιδία παίζει


Παιχνιδάκια απο το παρασκήνιο και μάλιστα για μικρά παιδιά.Και δεν εννοώ άλλους απο τους υποτεθέμενους κρυφούς υποστηρικτές του χρησμένου υποψήφιου δήμαρχου οι οποίοι όμως βγήκαν στη φόρα.
Την επόμενη φορά να είναι πιο έξυπνο γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.
Ευχαριστώ

ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ


1. Ποια εκτιμάτε ότι πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων, προκειμένου να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών και κυρίως στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις του σχεδίου "Καλλικράτης".


Δεν νομίζω ότι υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά υποψηφίου προκειμένου να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών, πέρα από αυτά τα βασικά που τεκμηριώνουν την συναίσθηση της ανάληψης της ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και στους πολίτες, που είναι ασφαλώς η γνώση των προβλημάτων και η διάθεση να αγωνιστείς κόντρα στις όποιες δυνάμεις και συμφέροντα που αντιστρατεύονται στις λύσεις τους, κυρίως θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει η επίγνωση των προκλήσεων της πραγματικότητας και των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ http://politeiaevripou.blogspot.com/

Παραμονές εκλογών!!!

Λίγες μέρες πριν από τις κάλπες, όπου, υποτίθεται, ο ελληνικός λαός πρέπει να ψηφίσει νηφάλια, τις πολιτικές και τα έργα των πρωταγωνιστών του ελληνικού δράματος, το κυβερνητικό και κομματικό παρακράτος ξεσηκώνει θύελλες πολιτικών ψυχώσεων και τυφλού φανατισμού για να εμποδίσει τις «αποδράσεις» των «πρόβατων» που έχουν πάρει επιδημική διάσταση

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ http://evia-simera.blogspot.com

Ψηφοδέλτιο Λαϊκής Συσπείρωσης

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ:
ΦΟΥΡΛΗ ΜΑΡΙΑ - ΑΝΝΑ





Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων
Θάνος Θωμάς του Αθανασίου
Καραμούζη Αικατερίνη του Δημητρίου
Μανθαίου Φιλιππία του Δημητρίου
Μαντάς Κωνσταντίνος του Αθανασίου
Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος του Αντωνίου
Παπαργυρίου Ευστάθιος του Ιωάννου
Παπασταματίου Ευάγγελος του Αθανασίου
Πύθουλα Γεωργία-Δέσποινα του Παρασκευά
Ρούσσος Κωνσταντίνος του Ευαγγέλου
Σέγκος Αθανάσιος του Χρήστου
Σμπρίνη Αναστασία του Ιωάννου
Φούρλης Λάζαρος του Χρήστου
Χαλαστάρας Αθανάσιος του Σπυρίδωνος

Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών
Κιτσόπουλος Σωτήριος του Ευθυμίου
Μανώλη Γιαννούλα του Κωνσταντίνου
Ξύγκης Νικόλαος του Σπυρίδωνος
Σμπρίνη Σοφία-Ειρήνη του Ιωάννου
Τσάλας Σωτήριος του Σπυρίδωνος


Τοπική Κοινότητα Άτταλης
Λιάσκος Κωνσταντίνος του Γεωργίου


Τοπική Κοινότητα Θεολόγου
Μπασούκου Ιωάννα του Θεμιστοκλέους

Τοπική Κοινότητα Καθενών
Σκαρλάτου Χρυσούλα του Παναγιώτη


Τοπική Κοινότητα Καμπιών
Θάνος Νικόλαος του Αθανασίου

Τοπική Κοινότητα Καστέλλας
Ανδριώτης Νικόλαος του Χαραλάμπους




Τοπική Κοινότητα Κοντοδεσποτίου
Φούρλης Χρήστος του Λαζάρου


Τοπική Κοινότητα Λούτσας
Μπούτρος Νικόλαος του Σπυρίδωνος


Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας
Σμπρίνης Αναστάσιος του Αθανασίου


Τοπική Κοινότητα Μίστρου
Βλάχος Δημήτριος του Αθανασίου


Τοπική Κοινότητα Πάλιουρα
Γκάνης Χρήστος του Ιωάννου


Τοπική Κοινότητα Πισσώνα
Καρκαλής Ιωάννης του Βασιλείου


Τοπική Κοινότητα Στενής
Μπεληγιάννης Αγγελής του Κωνσταντίνου


Τοπική Κοινότητα Στροπώνων
Κουτσαυλής Αυγερινός του Αθανασίου


Τοπική Κοινότητα Τριάδος
Καρλέτσος Σωτήριος του Δημητρίου

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κατάλαβαν πως δεν κερδίζουν αλλιώς


Η μανία κάποιων να είναι μόνοι τους στις εκλογές χωρίς αντίπαλο δεν έχει όρια.Έτσι απο χθές άρχισαν να διαδίδουν φήμες ότι τόσο ο συνδιασμός του Γιώργου Ψαθά,οσο και ο συνδιασμός του Θανάση Καλαβρή δεν μπορούν να κατέβουν στις εκλογές λόγω ποσόστωσης.
Βέβαια η διευκρηνιστική του Υ.Ε. είναι απόλυτη:
'''Όταν για ενα συμβούλιο τοπικής κοινότητας υπάρχουν δυο υποψήφιοι πως υπολογίζεται η ποσόστωση;
'''Στην περίπτωση αυτή δεν λειτουργεί η ποσόστωση του 1/3,αφου υπερβαινει το ποσοστό αυτό και ο συνδυασμός μπορεί να έχει υποψηφίους και απο το ίδιο φύλλο.

Το συμπέρασμα;Κατάλαβαν πως μόνο μόνοι τους,χωρίς αντίπαλο, μπορούν να πάρουν τις εκλογές.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου έχουμε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Ψαθά και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θανάση Καλαβρή.

Η ανακοίνωση Μπαζώτη και η απάντηση της ΓΑΙΑΣ



Ψαχνά 19/10/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ¨Η ΓΑΙΑ¨
Τις τελευταίες μέρες εμφανίζονται διάφοροι περιστασιακοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι αδίστακτα και χωρίς κανένα ίχνος ευαισθησίας απέναντι στους δημότες κυρίως της Μεσσαπίας, αναφορικά με την υγεία των πολιτών ασχολούνται με το σύλλογο ¨ΓΑΙΑ¨ και τους υποψήφιους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς καμία αναστολή τουλάχιστον απέναντι στους αναγνώστες.
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και με κύριο γνώμονα την σωστή ενημέρωση των κατοίκων της Μεσσαπίας που επί χρόνια πίνουν καρκινογόνο νερό, δηλώνουμε τα ακόλουθα:
• Όλοι οι σύλλογοι και φορείς που συμμετέχουν στην κίνηση για την εξασφάλιση υγιεινού και πόσιμου νερού στον κόσμο, προχώρησαν στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ, ο οποίος είναι και Δήμαρχος. Ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Χαλκίδος, δικαίωσε απόλυτα τους συλλόγους προς έκπληξη κάποιων που τάχα κόπτονται για τα κοινά.
• Σύμφωνα με τους υφιστάμενους θεσμούς, οι σύλλογοι έπρεπε να προχωρήσουν σε τακτική αγωγή εντός 60 ημερών, προκειμένου να έχει ισχύ η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων και αυτό έγινε.
• Οι σύλλογοι ως Επιτροπή Φορέων και Πολιτών Μεσσαπίας δεν στράφηκαν εναντίον προσώπων αλλά κατά θεσμικών οργάνων που με τις πράξεις και παραλήψεις τους, ανάγκαζαν τους πολίτες και τα μικρά παιδιά να πίνουν καρκινογόνο εξασθενές χρώμιο.
• Από τον αγώνα αυτό των πολιτών όπως αυτοί εκφράζονται μέσα από τους συλλόγους, κάποιοι ¨σφύριζαν¨ ¨αμέριμνοι¨ και είχαν συμπτωματικά χάσει την ακοή τους.
• Αν κάποιοι, έστω και όψιμα ανησύχησαν για το νερό στην Μεσσαπία είναι αν όχι επιπολαιότητα τουλάχιστον αστειότητα να μιλάνε σήμερα όταν επί 2 χρόνια αφού δεν ήξεραν γιατί δεν ρώταγαν.
• Ως σύλλογος δεν είχαμε και ούτε έχουμε προσωπικές αντεκλίσεις με κανένα και απαιτούμε ανάλογη συμπεριφορά από όλους που θέλουν να έχουν άποψη για τα κοινά και ενδιαφέρον για τον τόπο.
Αυτό που ζητούσαμε από την πρώτη στιγμή ήταν και είναι η εξασφάλιση υγιεινού πόσιμου νερού για όλους, αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό εξήγγειλε η Υπουργός ΠΕΚΑ με την ευκαιρία της επίσκεψής της στα Ψαχνά.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ





Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Οι Κασάνδρες


Απο καιρό επέμενα ότι οι Καλαβρής και Ψαθάς θα κατεβάσουν ισχυρά ψηφοδέλτια και να που δικαιώνομαι.Δεν είχε περάσει ημέρα το τελευταίο διάστημα που να μην οργίαζε η παραπληροφόρηση.Τα παρατάει ο ένας,λαγός ο άλλος και η αερολογία πήγαινε σύνεφο.
Οι τελευταίες προσχωρήσεις στο συνδιασμό Μπουροδήμου αποκάλυψαν όλο το πολιτικό παιχνίδι που είχε στηθεί και οι μάσκες έπεσαν.
Το σίγουρο είναι ότι την δεύτερη Κυριακή κάθε σωστά σκεπτόμενος πολίτης θα κάνει το σωστό και θα καταδικάσει αυτές τις πρακτικές ψηφίζοντας εναν απο τους ανεξάρτητους συνδυασμούς όποιος κι απο τους δυο κι αν είναι.

O συνδυασμός του Γιώργου Ψαθά




ΨΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανασίου
(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων
ΑΚΡΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Αντωνίου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Δήμου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παναγιώτη (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΚΑΜΗΝΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χριστόδουλου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κων/νου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευαγγέλου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Δημητρίου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΜΗΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Του Δημητρίου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΜΠΕΛΙΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Γεωργίου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Λάμπρου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΝΤΟΥΡΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θωμά (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Παναγιώτη (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)

Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ανάργυρου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΓΚΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αναστασίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Τριαντ/λου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Αναστασίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΝΙΚΗ του Κυριάκου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΙΑΠΕΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΛΛΕΡΗ ΞΕΝΗ του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΡΔΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Του Γεωργίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Του Δημητρίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χαριλάου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΥΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Αθανασίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Του Ευαγγέλου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΜΑΤΡΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Χαραλάμπου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Ιωάννη (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΜΥΤΑΛΑ-ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Γεωργίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΝΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταν/νου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΠΑΠΑΛΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Σπύρου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΡΑΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΡΟΥΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταν/νου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΣΑΚΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Κωνσταν/νου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΣΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΣΤΑΥΡΟΥ-ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Παναγιώτη (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Παναγιώτη (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σταύρου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)


Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών
ΔΕΔΕ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)
ΚΡΥΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Σωτηρίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)
ΛΑΖΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)
ΜΥΣΤΡΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)
ΝΤΟΥΡΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ του Αθανασίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)
ΣΑΡΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Του Δημητρίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)

Τοπική Κοινότητα Αγίου Αθανασίου
ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου Τοπική Κοινότητα Αγίου Αθανασίου
ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Θεοδώρου Τοπική Κοινότητα Αγίου Αθανασίου

Τοπική Κοινότητα Αγίας Σοφίας
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δήμου (Τοπική Κοινότητα Αγία Σοφία)

Τοπική Κοινότητα Αμφιθέας
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Χαραλάμπου (Τοπική Κοινότητα Αμφιθέας)
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Αμφιθέας)



Τοπική Κοινότητα Άτταλης
ΓΙΑΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Άτταλης)
ΡΑΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Άτταλης)
ΤΣΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Άτταλης)
ΦΑΛΑΓΓΗΣ ΚΟΣΜΑΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Άτταλης)

Τοπική Κοινότητα Βούνων
ΤΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ηλία (Τοπική Κοινότητα Βούνων)

Τοπική Κοινότητα Γλυφάδας
ΚΑΡΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Αθανασίου (Τοπική Κοινότητα Γλυφάδας)
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ του Αθανασίου (Τοπική Κοινότητα Γλυφάδας)
ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Γλυφάδας)

Τοπική Κοινότητα Θεολόγου
ΜΙΧΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Θεολόγου)
ΜΙΧΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Θεολόγου)
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου (Τοπική ΚοινότηταΘεολόγου)
ΤΣΩΚΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Θεολόγου)

Τοπική Κοινότητα Καθενών
ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Καθενών)
ΚΑΝΑΤΣΕΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του Βασιλείου (Τοπική Κοινότητα Καθενών)
ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αντωνίου (Τοπική Κοινότητα Καθενών)
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΣΚΟΥΝΤΑ ΟΛΓΑ του Χριστόδουλου (Τοπική Κοινότητα Καθενών)

Τοπική Κοινότητα Καμαρίτσας
ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Καμαρίτσας)
ΔΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Καμαρίτσας)
ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του Χαραλάμπου (Τοπική Κοινότητα Καμαρίτσας)
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΜΠΑΚΑΣ) του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Καμαρίτσας)

Τοπική Κοινότητα Καμπιών
ΓΙΑΠΛΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Του Παναγιώτη (Τοπική Κοινότητα Καμπιών)
ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Καμπιών)
ΣΑΚΑΡΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Του Γρηγορίου (Τοπική Κοινότητα Καμπιών)


Τοπική Κοινότητα Καστέλλας
ΜΑΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Καστέλλας)
ΠΟΛΥΖΩΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Καστέλλας)
ΣΟΥΦΡΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Του Χρήστου (Τοπική Κοινότητα Καστέλλας)
ΣΤΡΟΠΩΝΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου (Τοπική Κοινότητα Καστέλλας)


Τοπική Κοινότητα Κοντοδεσποτίου
ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Αλεξάνδρου (Τοπική Κοινότητα Κοντοδεσποτίου)
ΜΑΝΩΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Κοντοδεσποτίου)
ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παναγιώτη (Τοπική Κοινότητα Κοντοδεσποτίου)

Τοπική Κοινότητα Κυπαρισσίου
ΚΟΛΛΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Κυπαρισσίου)

Τοπική Κοινότητα Λούτσας
ΜΠΟΥΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Λούτσας)

Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ανέστη (Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας)
ΚΑΛΑΒΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας)
ΣΜΠΡΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας)
ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Βασιλείου (Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας)

Τοπική Κοινότητα Μίστρου
ΜΑΣΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δήμου (Τοπική Κοινότητα Μίστρου)
ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Μίστρου)
ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Μίστρου)
ΤΣΟΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του Χρυσοστόμου (Τοπική Κοινότητα Μίστρου)

Τοπική Κοινότητα Νεροτριβιάς
ΝΑΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Νεροτριβιάς)
ΝΤΑΝΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Νεροτριβιάς)
ΣΑΡΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Του Αργυρίου (Τοπική Κοινότητα Νεροτριβιάς)
ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Του Αργυρίου (Τοπική Κοινότητα Νεροτριβιάς)

Τοπική Κοινότητα Παγώντα
ΒΕΡΝΕΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου (Τοπική Κοινότητα Παγώντα)
ΠΡΑΝΤΖΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Παγώντα)

Τοπική Κοινότητα Πάλιουρα
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Πάλιουρα)
ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου (Τοπική Κοινότητα Πάλιουρα)

Τοπική Κοινότητα Πισσώνος
ΓΑΛΑΝΗ ΙΟΥΛΙΑ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Πισσώνος)
ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Πισσώνος)
ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Πισσώνος)
ΧΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Πισσώνος)


Τοπική Κοινότητα Πολιτικών
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Του Θεοδώρου (Τοπική Κοινότητα Πολιτικών)
ΓΚΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βοτσάλου (Τοπική Κοινότητα Πολιτικών)
ΣΠΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αντωνίου (Τοπική Κοινότητα Πολιτικών)

Τοπική Κοινότητα Πούρνου
ΜΠΙΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αντωνίου (Τοπική Κοινότητα Πούρνου)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Πούρνου)

Τοπική Κοινότητα Σταυρού
ΣΑΚΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Σταυρού)

Τοπική Κοινότητα Στενής
ΒΑΡΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Στενής)
ΒΛΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παύλου (Τοπική Κοινότητα Στενής)
ΚΑΡΑΓΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Στενής)
ΚΑΤΣΑΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Σπυρίδων (Τοπική Κοινότητα Στενής)

Τοπική Κοινότητα Στροπώνων
ΚΟΥΤΣΑΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Στροπώνων)
ΜΠΑΡΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου (Τοπική Κοινότητα Στροπώνων)
ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Στροπώνων)
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ του Λάμπρου (Τοπική Κοινότητα Στροπώνων)

Τοπική Κοινότητα Τριάδος
ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Τριάδος)
ΚΑΡΒΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Τριάδος)
ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αντωνίου (Τοπική Κοινότητα Τριάδος)
ΣΟΥΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Τριάδος)

Το ψηφοδέλτιο του Θανάση Καλαβρή



«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ»


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΛΑΒΡΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
(υποψήφιος Δήμαρχος)
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΡΦΥΩΝ
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
1 ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
2 ΚΑΜΗΝΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
3 ΚΑΡΒΕΛΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
4 ΚΟΥΡΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
5 ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
6 ΜΠΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
7 ΜΠΙΤΖΟΥ - ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
8 ΡΕΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
9 ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

1 ΓΚΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2 ΓΚΙΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΤΣΕΛΕΚΟΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4 ΔΟΥΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5 ΚΑΝΑΡΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6 ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7 ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

8 ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

9 ΚΙΑΠΕΚΟΥ – ΖΕΡΒΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

10 ΚΟΚΚΑΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΠΟΘΗΤΟΣ

11 ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

12 ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

13 ΜΠΑΛΛΑ-ΜΠΑΡΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

14 ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

15 ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

16 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

17 ΠΡΙΟΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

18 ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

19 ΣΑΡΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

20 ΣΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

21 ΣΤΑΘΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΜΠΟΖΟΣ) ΣΤΑΥΡΟΣ

22 ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

23 ΣΤΟΥΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

24 ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

25 ΨΑΘΑ ΦΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΨΑΧΝΩΝ
(υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας , κατ’ αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3 ΛΕΟΝΤΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΦΟΥΛΗ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4 ΠΡΑΤΖΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΣ
5 ΡΟΥΣΟΔΗΜΟΥ-ΚΗΡΥΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
6 ΤΟΥΜΠΑ-ΚΑΡΑΝΤΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
(υποψήφιος εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΤΑΛΗΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
2 ΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3 ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4 ΦΑΛΑΓΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕΝΩΝ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΜΠΕΛΙΤΣΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΑΡΙΤΣΗΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά):
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΓΡΙΒΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2 ΓΡΙΒΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
3 ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4 ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΕΛΑΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΞΕΝΟΦΩΝ
2 ΠΟΥΡΙΔΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
3 ΠΡΙΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά):
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ
(υποψήφια εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας)
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΣΠΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά):
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΒΟΥΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
2 ΒΟΥΡΔΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3 ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
4 ΡΟΥΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΣΤΡΟΥ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2 ΛΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3 ΜΑΝΙΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
4 ΜΕΛΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΓΩΝΤΑ
(υποψήφιοι εκπρόσωποι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά)
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΔΑΝΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2 ΜΠΡΕΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΒΙΟΛΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ
2 ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΩΤΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά):
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΓΚΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2 ΚΑΣΕΛΙΜΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΛΙΛΗ) ΛΑΜΠΡΟΣ
3 ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
4 ΠΑΪΡΑΜΙΔΗ-ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας)
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΛΑΦΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΛΑΜΠΡΟΣ
2 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΗΣ
(υποψήφιος σύμβουλος τοπικής κοινότητας)
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΡΟΠΩΝΩΝ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΜΑΝΤΕΣΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2 ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2 ΣΑΡΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3 ΣΟΥΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4 ΣΤΡΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Χωρίς κανένα πρόβλημα δώθηκαν τα πιστοποιητικά σήμερα οπότε τσάμπα η αγωνία και το τρέξιμο της Παρασκευής.

Βδέλλες


ΠΡΩΤΟ
Είδος βδέλλας
Η βδέλλα (Hirudinea) είναι είδος σκουληκιού, το οποίο ζει σε έλη, σε λίμνες και στο νερό. Ανήκει στην οικογένεια των γναθοβδελλιδών και έχει σώμα πλατύ και ευέλικτο.
Το στόμα της διαθέτει τρεις σειρές από δόντια με τα οποία κολλά στο δέρμα του ανθρώπου ή του ζώου και ρουφά αίμα, με το οποίο και τρέφεται. Το αίμα που ρουφάει μπορεί να είναι και 5 φορές περισσότερο από τον όγκο του σώματός της.

ΔΕΥΤΕΡΟ
Κάποιοι έχουν κολλησει επανω μας,τρεφονται απο εμας, πινουν το αιμα μας......
Εμεις πως πρεπει να τους ονομαζουμε;

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ένας αλλά ...ΛΕΩΝ

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΒΡΗ
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε ίσως τον πιο δημοφιλή Στενιώτη θα βάλει στο ψηφοδέλτιο του ο κύριος Καλαβρής ...Αν κατέβει και στο περιφερειακό τότε είναι σίγουρο ότι θα πάρει και αρκετές ψήφους από τα Ψαχνά μιας κι εκεί είναι πασίγνωστος!

Δείτε ποιος είναι





Είναι ο Χρήστος Ντουμάνης,ο γνωστός σε όλους Χρηστιάς


http://steniotis.blogspot.com/

Τρέξιμο

Η απεργία των δημοτικών υπαλλήλων έκανε τους συνδιασμούς να τρέχουν σήμερα για τα πιστοποιητικά.Το πιθανότερο βέβαια σενάριο είναι να υπάρξει πρόβλεψη και με κάποιο τρόπο να δοθούν πιστοποιητικά και την Κυριακή.Αλλά για το μίνιμουν συμμετοχής όλοι φρόντισαν να τα εξασφαλίσουν απο σήμερα.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πράσινες γάτες


Ούτε εβδομήντα ώρες δεν έμειναν για την κατάθεση των συνδιασμών και τώρα παίζονται όλα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέσσερις συνδιασμούς υπάρχει δεύτερη Κυριακή κι εκει όλο το οικοδόμημα του συστήματος καταρρέει.
Οπότε προσοχή λοιπόν αυτές τις λίγες ώρες που έμειναν.Βέβαια όχι απο τις άκακες μαύρες γάτες της φωτογραφίας αλλά απο τις πράσινες γάτες ειδικά της Αθήνας.

Γιώργος Ψαθάς: "Το σώμα των ψηφοφόρων θα μας εμπιστευθεί"


Ο κ. Γιώργος Ψαθάς υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" εμφανίζεται αισιόδοξος, ότι το σώμα των ψηφοφόρων θα εμπιστευθεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του και θα τους δώσει την ευκαιρία να αποδείξουν στην πράξη, ότι θα λειτουργήσουν έχοντας πυξίδα τα λόγια του Μακρυγιάννη: "Είμαστε εις το εμείς και όχι εις το εγώ ...".
Η Δημιουργία, το Όραμα και η Συνείδηση τους αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά τους, ενώ η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η επιστημονική κατάρτιση των στελεχών του συνδυασμού αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία του έργου, που δεσμεύονται να υλοποιήσουν.
Απαντώντας στο ερώτημα κατά πόσο τα χρίσματα των κομμάτων μπορούν σήμερα να κατευθύνουν την ψήφο των πολιτών υποστήριξε, ότι "τείνουν να απαξιωθούν απέναντι στην κοινωνία γιατί φρόντισαν κάποια πολιτικά πρόσωπα του προσκηνίου και του παρασκηνίου να αφήσουν το λαό στην τύχη του".

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Φώτο μόνο η βούρτσα


Επειδή τώρα τελευταία κάπου διάβασα για εκπλήξεις και ανατροπές στο προεκλογικό σκηνικό στα μέρη μας έχω να πω μόνο ετούτο:
Αν δείτε τον Αναγνωστάκη μαζί με τον Παγώνη κακομελετάτε κι έρχονται και κατά εδώ οι εξελίξεις!
Εύλογη η απορία τι σχέση μπορεί να έχουμε με τις εξελίξεις στο Δήμο Χαλκιδέων;
Φυσικά και όχι την σχέση που έχει η βούρτσα με την πούτσα!
Απλώς το πρόσωπο που διαχειρίζεται δύσκολες υποθέσεις είναι το ίδιο και είναι υπερβολικά πιεστικό.Για αυτό κάποια στελέχη συνδιασμού καλό είναι να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα!

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Την ίδια μέρα


Όταν την ημέρα που δηλώνεις δημόσια ότι δεν στηρίζεις κανεναν συνδιασμό,στέλνεις δυο υποψηφίους στον Μπουροδήμο,τότε μάλλον μας κάνεις πλάκα.
Α και να μην το ξεχάσω:Είναι η ίδια ακριβώς ημέρα που ο απεσταλμένος σου μου έδινε και το μύνημα ότι σε τρισήμιση χρόνια θα είσαι πάλι υποψήφιος δήμαρχος.
Οπότε δε μου κάνεις πλάκα αλλά μάλλον προσπαθείς να με τρελλάνεις!

YΓ:Είναι ο ίδιος αντιπρόσωπος που προσπαθούσε να με ψαρέψει για το αν ανακατεύεται ο Ν2.Αγωνία κι αυτή μη και χάσει ψήφους ο βουνίσιος!

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τώρα πλάκα μας κάνεις;

Aπόσπασμα απο συνέντευξη του δημάρχου στο σερβιτόρο

Απαντώντας στα όσα ακούγονται και αφορούν στη στάση που ο ίδιος θα τηρήσει, απάντησε πως δεν στηρίζει κανένα και ότι ο καθένας μπορεί να κάνει την προσωπική του επιλογή και να επιλέξει αυτόν που θεωρεί καλύτερο, ευχαριστώντας εκείνους που επί 12 χρόνια έδειξαν αγάπη στο πρόσωπό του. "Τους εύχομαι καλή επιτυχία -είπε- όπου πάνε και όποιον στηρίξουν".
Για την υποψηφιότητα του κ. Μπουροδήμου δήλωσε, πως ορισμένοι εξέλαβαν ως στήριξη την άποψη που εξέφρασε, ότι από τους άλλους δύο συνυποψηφίους του κ. Μπουροδήμου, που προέρχονται από τον ίδιο χώρο, τον θεωρεί ικανότερο, καθώς έχει την απαιτούμενη εμπειρία να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και να προσφέρει άμεσα, έχοντας γνώση του αντικειμένου, τη στιγμή που οι άλλοι υποψήφιοι θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής στο νέο σύστημα.
Πρόσθεσε, τέλος, πως άποψή του εξακολουθεί να είναι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και να λειτουργεί έξω από κόμματα. Ωστόσο, ανήκοντας στη Ν.Δ, υποστήριξε με νόημα, ότι δεν την "πρόδωσε" ποτέ και ούτε τώρα θα το πράξει.
Και κατέληξε: "Οι ψηφοφόροι είναι ελεύθεροι να πράξουν κατά συνείδηση, εγώ δεν επιλέγω κανένα, ούτε θα τους υποδείξω υποψήφιο. Έχουν κρίση για το τι πρέπει να πράξουν προς όφελος του τόπου".

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Όλα στη φόρα


Απάντηση στα μυνήματα:Ρε παιδιά λίγη υπομονή κάντε.Σε μια ακριβώς εβδομάδα θα ξέρουμε όλοι τι συνδιασμό έχει ο καθένας.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Η Λερναία ¨Υδρα


Όσο πλησιάζουν οι εκλογές νομίζω ότι γίνεται φανερό πια με τι παλεύουν οι ανεξάρτητοι συνδιασμοί στο Δήμος μας.Τα έχουν βάλει με ενα ολόκληρο σύστημα το οποίο είναι πολυδαίδαλο,έμπειρο, και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.Ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια.
Κι επειδή στο σύστημα δεν αρέσει το ρίσκο έγιναν προσπάθειες να μηδενιστεί εντελώς η περίπτωση αποτυχίας.Ένας μόνο συνδιασμός χωρίς αντίπαλο.
Αυτή η κίνηση δεν ξεκίνησε προεκλογικά αλλά μεθοδεύεται απο την αρχή της τετραετίας με οργάνωση και τρομακτική αποτελεσματικότητα εκεί που μπορούσε.
Τα πρώτα αντανακλαστικά της κοινωνίας με την ύπαρξη δυο δυνατών ανεξάρτητων συνδυασμών δείχνουν να είναι καλά.Η πρώτη μάχη κερδήθηκε.Με αγωνία περιμένω την συνέχεια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Εξαφανίστηκαν

Ενιά ημέρες έμειναν ως την κατάθεση των ψηφοδελτίων και σταμάτησαν οι μαζικές επισκέψεις των συνδιασμών στα χωριά.Τα ραντεβού με τους τους βολιδοσκοπούμενους υποψηφίους είναι πλέον συνεχόμενα και διακριτικά.Πολύ δουλειά για τους υποψήφιους δημάρχους.

ΣΙΒΙΛΛΑ


Eνα απο τα δημοφιλέστερα ελληνικά blog το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές της περιοχής μας.Έχει κάνει ήδη δυο παρουσιάσεις του συνδιασμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,και αναμένεται και συνέχεια.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/10/blog-post_8137.html

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/10/me.html

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Οι μαυρογιαλουροπολιτικοί


Το αυτονόητο είναι να τηρούνται οι νόμοι.Αυτό ζητούν υποθέτουμε όλοι.Κανείς μα κανείς δεν θέλει να κλείσει η ΛΑΡΚΟ.Όλες οι θέσεις εργασίας είναι υπερπολύτιμες.Τώρα το πως το αυτονόητο δηλαδή να τηρούνται οι νόμοι που ψηφίζει το κράτος απο μια κρατικών συμφερόνταν εταιρεία σπεκουλάρεται απο κάποιους ότι όλοι οι συνδιασμοί πλήν ενός θέλουν να κλείσουν την ΛΑΡΚΟ αυτό μάλλον χρήζει έρευνας μαυρογιαλουροπολιτικής.

Kουίζ

ΣΤΡΟΠΩΝΕΣ
ΣΤΕΝΗ
ΠΙΣΣΩΝΑΣ
ΜΙΣΤΡΟΣ
ΘΕΟΛΟΓΟΣ
''''''''
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ
ΑΜΦΙΘΕΑ
ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΛΥΦΑΔΑ
ΛΟΥΤΣΑ
ΒΟΥΝΟΙ
ΠΟΥΡΝΟΣ
''''''''
ΚΑΜΠΙΑ
ΚΑΘΕΝΟΙ

Ποιός συνδυασμός κερδίζει ποιά λίστα;
Ποιά λίστα είναι η αμφίρροπη;

ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Προεκλογικές δύμηνες συμβάσεις εργασίας

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ενα δημοσίευμα και μια απάντηση.Kαι τα δυο μαζί για λόγους δεοντολογίας

To δημοσίευμαΔήμος Διρφύων-Να το έργο του Μπουροδήμου που μερικοί κανουν πως δεν Βλέπουν!
Στο Δήμο Μεσσαπίων μετά απο 12 χρόνια εξουσίας Μπαζώτη, έχουμε φτάσει το 2010 χωρίς σστικο λεωφορείο πλεόν, με δυαλημένο οδόστρωμα, κυκλοφοριακό κουμφούζιο λόγω έλλειψης παρκινκ, μηδενικό τουρισμό, Μόλυνση όλης της περιοχής και του νερού, μηδενική ασφάλεια των πολιτών, πλυμμήρες, ενώ πρίν δύο χρόνια έγιναν έργα για να πεφτουν τα νερά στο ποτάμι και τελικά έγιναν με λάθος κλίση ωστε να ξαναγιρνάνε πίσω! Ακόμα ο Δήμος χρωστάει γυρω στα 3.οοο.οοο ευρώ! Γιά να δούμε όμως και τα 12 Χρόνια εξουσίας Μπουροδήμου στη Δίρφη! Ο Δήμος Διρφύων πρίν το 1998 ήταν στο έλεος της μοίρας του (πρό Μπουροδήμου) ... Δεν υπήρχαν ούτε τα βασικότερα (δρόμοι, σύστημα ύδρευσης και άδρευσης). 12 Χρόνια μετά μερικά απο τα έργα που έγιναν (γιατι όλα δεν γίνεται να χωρέσουν εδω πέρα είναι: Άφθονο και καθαρό νερό σε όλο το Δήμο. Νέο ανεπτυγμένο οδικό Δίκτυο που διευρύνεται συνεχώς βοηθώντας στην ανάπτυξη της περιοχής, Δημιουργία Βιολογικού καθαρισμου και συντήρηση αυτού στη Στενή! (κατι που δεν έχουν ούτε τα Ψαχνά!), αθλητικές εγκαταστάσεις σε σχεδόν όλα τα χωριά του Δήμου.( Με κυριότερα Κλειστό γήπεδο μπάσκετ στους καθενούς, καινούργιο γήπεδο ποδοσφαίρου στη Στενή κτλπ...) Τουριστική ανάπτυξη ωστε η Στενή να έχει πλέον γίνει η...Αράχωβα της Εύβοιας ενω ετοιμάζεται και κέντρο τεσσάρων εποχών που ήδη εχει εγκριθεί απο τον Δήμαρχο Διρφύων, τουριστική ανάπτυξη στη Χιλιαδου που πλέον έχει γίνει η Διασημότερη Παραλία της Εύβοιας ! (οργανωμένη κατασκήνωση, Ξενοδοχεία, καφετέρειες κτλπ.. ), Απο φέτος ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!, Ακομα, σύμφωνα και με τις εγκρίσεις έργων του 2008 έχει γίνει δημιουργία και συντήρηση: Πάρκων και παιδικών χαρών για παιδιά στα χωριά: Αγίου Αθανασίου Πάλιουρα & Καθενών , Πισσώνα, Πούρνου, Μίστρου, Θεολόγου , Αμφιθέας, Βουνών, Καμπιών Στενής, Στροπώνων καθώς και βελτίωση φωτισμού σε όλα τα χωριά και ΔΔ του Δήμου, αναπλάσεις σε όλα τα χωριά του δήμου, αποχετευσεις ομβρίων σε όλα τα χωριά, συντήρηση πρασίνου και πάρκων σε όλα τα χωριά, Αγροτικά Ιατρεία σε όλα τα χωριά... Μπορώ τα λέω μέχρι αύριο.... Το σημαντικό όμως έιναι οτι τα οικονομικά του δήμου ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ!
Το άρθρο γράφτηκε προς απάντηση σε αυτούς που Ρωτούν.... Που είναι το έργο του Μπουροδήμου?
http://dirfisnews.webnode.com/

H απάντηση



ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
«Δήμος Διρφύων – Να το έργο του Μπουρουδήμου»

Για να δείξεις “έργο” υπάρχουν πολλοί τρόποι και λόγοι όπως:
- Αντικειμενική κρίση
- Στατιστικά στοιχεία
- Συγκριτικά στοιχεία
- Μη συγκρίσιμα στοιχεία

Στην προκειμένη περίπτωση ο αρθρογράφος προβολέας ή “προβοκάτορας”του Μπουροδήμου και όχι του συνδυασμού προπαγανδίζει μεροληπτώντας χρησιμοποιώντας ετερόκλητα στοιχεία μεταξύ των Δήμων Μεσσαπίων και Διρφύων. Στην προκειμένη λοιπόν περίπτωση είναι απαραίτητο να γίνει μια αντικειμενική και ουσιαστική προσέγγιση της πραγματικότητας.

ΠΡΩΤΟΝ: Καλό είναι να ξαναδείτε τα οικονομικά στοιχεία όπως αυτά δημοσιεύονται στις οικονομικές καταστάσεις και τότε θα διαπιστώσετε ότι και οι δύο Δήμοι χρωστάνε.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Όταν μιλάμε για έργα έχουμε υποχρέωση να τα διακρίνουμε σε τρεις τουλάχιστον κατηγορίες όπως:
- Αναπτυξιακά
- Χρηστικά
- Ποιοτικά

Στο χύδην και άστοχο ή υποβολιμαίο δημοσίευμα της 3/10/10 διαπιστώνουμε τα παρακάτω:
α) Τα έργα υποδομών είναι όλα έργα Νομαρχιακού και Περιφερειακού επιπέδου από τα οποία κάποια είναι ακόμα μη προσβάσιμα στους πολίτες. Υποχρέωση του Δήμου Διρφύων είναι η αποκατάσταση του οδικού δικτύου Στενής – Στροπώνων που εδώ και ένα χρόνο μόνο προβλήματα σωρεύει και κινδύνους ατυχημάτων εγκυμονεί.
β) Οι αναφορές του δημοσιεύματος στα έργα άθλησης (κλειστά γυμναστήρια κλπ.) μας γυρίσανε στην εποχή των “Μαυρογιαλούρων” ‘οπου οι πολιτικάντηδες μέχρι και ποτάμια έταζαν. Τελικώς αγαπητέ τα έργα για να έχουν αποτελεσματικότητα πρέπει να χρησιμοποιούνται από τις νέες και τους νέους για τους οποίους δεν είδαμε ούτε διαβάσαμε έργα και προγράμματα προκειμένου να μείνουν στον τόπο τους.
γ) Η επισκεψιμότητα της Στενής και της παραλίας της Χιλιαδούς οφείλεται στις προσπάθειες των ικανών επιχειματιών οι οποίοι με τις ιδέες τους, τα χρήματά τους και την υπευθυνότητα κατάφεραν χωρίς ουσιαστική στήριξη να αλλάξουν τον τόπο τους.
δ) Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω τον παραλληλισμό Στενή – Αράχωβα, αν και πραγματικά θα ήταν μεγάλη επιτυχία η Στενή να είναι καλύτερη από την Αράχωβα.
Σίγουρα όμως δεν είναι, και για του λόγου το αληθές θα αναφέρω μερικές σκέψεις:
Η Αράχωβα με πρωτοβουλίες της Τ.Α. κατάφερε να έχει σε ετήσια βάση επισκεψιμότητα πολλών χιλιάδων πολιτών και να απολαμβάνει η τοπική κοινωνία των ευεργετημάτων της προστιθέμενης αξίας.
Τα έργα τους σε γενικές γραμμές είναι:
- Ανακήρυξη της πόλης σε παραδοσιακό οικισμό.
- Επέκταση του σχεδίου πόλης σε όλο σχεδόν το μήκος από Αράχωβα προς χιονοδρομικό κέντρο όπου υπάρχει σήμερα μια τρομερή οικονομική και όχι μόνο ανάπτυξη.
- Σεβασμός στο περιβάλλον με απόλυτη προτεραιότητα την αναφορά στον άνθρωπο.
- Αξιοποίηση και ανάδειξη ειδικών χώρων για πολλαπλές χρήσεις.
- Τεράστιες επενδύσεις για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου.

Ο επί δώδεκα χρόνια Δήμαρχος του Δήμου Διρφύων και υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ Α.Ε. δεν γνωρίζουμε τί πραγματικά δημιούργησε, αφού:
- Το Τ.Δ. Καθενών χρησιμοποιεί εμφιαλωμένο νερό όταν όλη η περιοχή έχει την εύνοια της φύσης με καταπληκτικό υγιεινό νερό.
- Ο Ξενώνας της Στενής επί 12 χρόνια είναι το σημείο αναφοράς του Δημάρχου για μικροκομματική πολιτική και υποσχέσεις πριν από κάθε εκλογές για διορισμούς και θέσεις εργασίες όπως και σήμερα υπόσχεται τόσο στη Στενή όσο και στη Μεσσάπια όπου τάζει θέσεις εργασίες στα νέα παιδιά για πρόσληψη στην ΛΑΡΚΟ Α.Ε. κλπ.
- Επί 12 χρόνια δεν έγινε καμία απογραφή της πραγματικής οικονομίας στο Δήμο Διρφύων προκειμένου να στραφεί το ενδιαφέρον των ντόπιων και ετεροδημοτών επενδυτών σε ουσιαστικές επενδύσεις με μέλλον και προοπτική.
- Δεν δόθηκε σχεδόν καμία ευκαιρία στα νοικοκυριά και ιδιαίτερα στις νέες και τους νέους για να δημιουργήσουν το δικό τους μέλλον στον τόπο τους μέσα από επιδοτούμενα και καινοτόμα προγράμματα.
Αντίθετα, με μεγάλη ευκολία ξεπουλήθηκε το χώμα της ευρύτερης περιοχής σε βιομηχανίες, γεγονός που ίσως σηματοδοτεί και τον ερχομό εξορυκτικών επιχειρήσεων στην περιοχή.

Τέλος και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο – οι εικόνες μιλούν από μόνες τους- ειδικά στα Ψαχνά “κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι”, όπως ορθά έχει διατυπώσει από χρόνια η λαϊκή σοφία.


Υ.Γ.
Αγαπητέ σχολιογράφε μία τελευταία ερώτηση σχετική με το πρόβλημα του πόσιμου νερού στη Μεσσαπία. Ζητάω να μου πείτε τι έκανε ο κος Μπουροδήμος ως Πρόεδρος της ΤΕΔΚΕ και Υπεύθυνος Διαχείρισης των υδατικών πόρων και ποιες οι θέσεις του απέναντι στο πρόβλημα.
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.


Σπύρος Κ.
Πολίτης Μεσσαπίας

Το κονσερβοκούτι


Σε πολλά μικρά χωριά είχε φροντιστεί με πολύ επιμέλεια να υπάρξει μονοπώλιο απο υποψήφιο δήμαρχο αλλά όπως φαίνεται δεν του έκατσε.
Το σύστημα ήταν απλό.Κατεβάζουμε τους παλιούς αντιπάλους κάποιους καλούς δικούς μας και δεν περισσεύει τίποτα.
Έλα όμως που το σύστημα έμπαζε γιατί οι υποψήφιοι είναι λίγοι και πάντα θα υπάρχουν οι προσωπικές αντιθέσεις.
Μόλις που λέτε τέλειωσε συνδιασμός με το τελευταίο απο αυτά τα μπλοκαρισμένα χωριά άκουσα την ατάκα της χρονιάς:
Πως τα καταφέρατε κυρ'.....;
Τι να σ¨ πω ρε φίλε.Σα νάνοιγα κονσερβοκούτι με το χερ΄.
ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Σάββατο κοντογιορτή



Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τόσο ο Θανάσης Ζεμπίλης όσο και ο Χρήστος Παγώνης, προκειμένου να βρουν υποψηφίους για να συμπληρώσουν τους συνδυασμούς τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανάσης Ζεμπίλης προτίθεται να δώσει σήμερα, λίγες ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία (17 Οκτώβρη) κάποια ονόματα υποψηφίων του στην δημοσιότητα, ενώ ο Χρήστος Παγώνης πραγματοποιεί την ερχόμενη Δευτέρα τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Πλατεία Αθανάτων στην Παλαιά Γέφυρα στην Χαλκίδα, ενώ τα ονόματα των υποψηφίων του θα ανακοινωθούν μια ημέρα νωρίτερα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Χαλκίδα.

Από αυτά και μόνο είναι κατανοητό ότι, και οι δύο δυσκολεύονται ιδιαίτερα να βρουν από 143 υποψηφίους ο καθένας που απαιτούνται για την πλήρη ανάπτυξη του ψηφοδελτίου τους
http://soropoulos.wordpress.com/


Aυτά που λές φίλε μου Σαπιε δεν τα γράφει μόνο ο Σορόπουλος αλλά όλος ο Ευβοικός τύπος.Δηλαδή σε 150000 κατοίκους δηλαδή στην μισή Εύβοια οι δυο επίσημοι δεν μπορούν να μαζεψουν 286 υποψηφίους.Κι εσυ μου λες ούτε λίγο ούτε πολύ στα Διρφομεσσάπια με 15000 ψηφοφόρους θα μαζευτούν πάνω απο 600 υποψήφιοι.
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;
ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Ποιός είναι φαβορί;


Ούτε δυο εβδομάδες δεν έμειναν για την κατάθεση ψηφοδελτίων και απο εκεί κι ύστερα μπορούμε να έχουμε και άποψη για την δυναμικότητα και των τεσσάρων συνδιασμών.
Σταματάειτο ψάρεμα υποψηφίων και σειρά έχει το ψάρεμα των ψήφων.
Εκεί θα δούμε αν υπάρχει πράγματι φαβορί ή ήταν μόνο λόγια.
Ψυχολογικό προβάδισμα αναμένεται να έχουν τα πλήρη σε όλα τα χωριά ψηφοδέλτια.Όπως ακούμε και οι τρείς συνδιασμοί θα είναι πλήρεις.Για την πληρότητα του συνδιασμού που κατεβάζει το ΚΚΕ δεν έχω πληροφόρηση.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Το καλό όνομα δεν το εμφάνισαν


Ανακοίνωση ονομάτων είχαμε απο συνδιασμό αλλά το καλό χαρτί δεν το παρουσίασαν.Το κράτησαν για έκπληξη.
Αλλά ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!
΅Γάτος΅ όμως ο συνδιασμός!

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ


Αντιγράφουμε απο την έγκυρη πολιτικά Ευβοική Γνώμη:

΅΅Παύση καθηκόντων σε δυο αντιδημάρχους
Μεσσαπίων επέβαλε ο Αντώνης Μπαζώτης επειδή
είναι υποψήφιοι με τους συνδυασμούς Ψαθά και
Καλαβρή.Αν ήταν υποψήφιοι με τον Μπουροδήμο
θα έκανε το ίδιο;
Αυτό ρωτούν όλοι στα Ψαχνά και ξέρουν γιατί ρωτούν.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!... Δαρμένος και κερατάς δεν τρώγεται ρε γαμώτο!...



Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
http://kapistri.blogspot.com/


Ώστε έτσι λοιπόν; Οι αυτοδιοικητικες εκλογές είναι ψήφος ευθύνης για όλους μας! Έτσι μας είπε ο πρωθυπουργός!
Δηλαδή δεν έχει καμιά σημασία η αξία του προσώπου και η ικανότητα του να διοικεί με σωστό τρόπο ενα δήμο η μια περιφέρεια; Μόνη αξία τo χρώμα του κόμματος τους και ας είναι ότι λαμογιο θέλει, και ας ανέβηκε όλα τα σκαλoπατια της ιεραρχίας έρποντας σαν γυμνοσάλιαγκας…
Δεν πρέπει εγώ δηλαδή να διαλέξω έναν καλό δήμαρχο ικανό και καθαρό, να κοιτάξει τον τόπο μου! Πρέπει να διαλέξω χρώμα, λες και είμαι σε τηλεπαιχνίδι η σε τραπέζι πόκερ!
Και για να έχουμε το καλό ρώτημα είναι πράξη ευθύνης για μένα να πάω να ψηφίσω τον Γατούλη για περιφερειάρχη που...
δεν ξέρει κάθε πρωί σε ποιο κόμμα ξύπνησε; Θα ήθελα να πως εδώ μερικά… Γαλλικά αλλά σέβομαι το έντυπο που με φιλοξενεί!
Άρα ελάχιστη σημασία δίνουμε στην τάχα μεταρρύθμιση και στον Καλλικράτη! Σημασία έχει να πετύχει ο κομματικός μας σκοπός και να πιάσουν τα πόστα οι δικοί μας! Και μάλιστα με λίγο εκβιασμό απ έξω–απ έξω! Αν δεν πάνε καλά οι κομματικές εισπράξεις σε ψήφους μπορεί να πάμε και σε εκλογές, που δεν τις θέλει και κανένας, γιατί ουδεμια αλλαγή μπορούν να επιφέρουν πλέον, μιας και το μνημόνιο είναι μνημόνιο, που να έρθει να κυβερνήσει ακόμα και ο Καποδιστριας ή και ο αρχαίος Περικλής ακόμα...
Δηλαδή τι περίμεναν στην κυβέρνηση; Να πάρουν τα πάντα από τους πολίτες, να τους ξεβρακώσουν τελείως, και αυτοί να συμπεριφερονται σαν χαρούμενοι γυμνιστές; Δεν φτάνει που τραβάμε αυτό που τραβάμε, πρέπει να δείχνουμε και ευχαριστημένοι από πάνω, και οπου βλέπουμε κυβερνητικό υποψήφιο να τον καλωσορίζουμε και να τον στολίζουμε με ψήφους; Βρε εσείς μου θυμίζετε τη συμβουλή προς την βιαζομενη! Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!
Δεν είμαστε καλά! Εδώ στη Γαλλία τα συνδικάτα δεν το βάζουν κάτω για δυο χρόνια εργασίας ακόμα, και εδώ μας λένε ότι είναι πράξη ευθύνης να αποδεχτούμε να πληρώνουμε τα σπασμένα των πολιτικών, είτε προέρχονται από τη ΝΔ είτε από το Πασοκ;
Βρε για συμμαζευτείτε, τα παπούτσια και τα γιαούρτια δεν τα βλέπετε; Χτυπήσατε αντεπίθεση στις δημοσκοπήσεις, να τρομάξει ο κοσμάκης και να πάει να ψηφίσει; Μάλλον πιο πολύ μας αγριέψατε, και δεν μας ησυχάζετε με χαρτζιλίκια 100 ευρώ ούτε με διαβεβαιώσεις ότι δεν θα πάρετε άλλα μέτρα μετά τις εκλογές!
Τι λέτε δεν καταλαβαίνει ο πολίτης ποιον να πιστέψει;
Τον Έλληνα πρωθυπουργό ή τον Ευρωπαίο επίτροπο;
Μμμ... συνήθως ο δανειστής είναι πιο κοντά στην αλήθεια τους χρέους…
Τελειώνω εδώ λέγοντας ότι είναι λάθος να εκβιάζεται λαός να πάει να ψηφίσει. Ναι ή Όχι στο μνημόνιο! Και δαρμένος και κερατάς δεν τρώγεται ρε γαμώτο!

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΙΧΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ




Μετά τη διακαναλική συνέντευξη Παπανδρέου –που ήταν βγαλμένη από τις χρυσές ημέρες της ΥΕΝΕΔ και του Νίκου Μαστοράκη- όλοι πια έχουν αντιληφθεί πως θα πάμε σε βουλευτικές εκλογές. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού τα επόμενα χρόνια θα ακολουθήσουν πολλές βουλευτικές εκλογές – θα βαρεθείτε να ψηφίζετε. Το ωραίο είναι πως δεν θα έχει καμία σημασία τι θα ψηφίζετε. Δεν θα αλλάζει απολύτως τίποτα. Αυτό είναι το μεγαλείο της δημοκρατίας.
Το καλό με τον Γιώργο Παπανδρέου είναι πως κάνει την πτώχευση να μοιάζει με κάτι ευχάριστο και αισιόδοξο. Όλα μοιάζουν καλύτερα από τον Παπανδρέου – ακόμα και ο θάνατος. Βλέποντας τον Παπανδρέου, καταλαβαίνω γιατί οι Έλληνες του ΄40 έφευγαν τρέχοντας για να πολεμήσουν στην Αλβανία• προκειμένου να πάθουν κατάθλιψη από τη δικτατορία του Μεταξά και να αργοπεθαίνουν, προτίμησαν να πάνε ηρωικά με μια σφαίρα στο δόξα πατρί.

Οπωσδήποτε, ήταν λίγο αστείο να βλέπεις τον Παπανδρέου και τους τηλεδημοσιογράφους να συζητούν για το πρόβλημα της χώρας, αν και οι ίδιοι αποτελούν μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης του προβλήματος. Αυτό προσποιούνταν πως δεν το γνώριζαν, αν και το γνώριζαν πολύ καλά όλοι τους. Δεν είναι τυχαίο πως καμία ερώτηση δεν αφορούσε τα ΜΜΕ. Τα ΜΜΕ της χώρας είναι υποδειγματικά, κερδοφόρα και δημοκρατικά - αλλού είναι τα προβλήματα.

Θα μπορούσε κάποιος να γράφει ώρες για τη συνέντευξη Παπανδρέου, αλλά δεν έχει κανένα νόημα – ο άνθρωπος δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Τι να μιλήσει; Ούτε να διαβάσει δεν μπορεί. Είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη της πολιτικής. Στην περίπτωσή του, όμως, δεν είναι αυτός ο φιλάνθρωπος – φιλάνθρωποι είναι αυτοί που τον ψήφισαν για να τους σώσει.

Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον στη συνέντευξη είναι η εμμονή του Παπανδρέου στο να επαναλαμβάνει πως πηγαίνει συνέχεια στο εξωτερικό και να περιγράφει το πώς μας βλέπουν οι ξένοι (όλοι οι ξένοι – από τους Γερμανούς μέχρι τους Ζουλού). Αυτή η εμμονή του με τους ξένους μου θυμίζει κάτι μπουρτζόβλαχους από τα Γκράβαρα που πάνε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και εντυπωσιάζονται τόσο πολύ, που στην υπόλοιπη ζωή τους μιλάνε συνέχεια μόνο για αυτό.

Βέβαια, όταν ο Παπανδρέου λέει για το πώς μας βλέπουν οι ξένοι και για το τι λένε για εμάς οι ξένοι, στην ουσία λέει τι πιστεύει ο ίδιος για τους Έλληνες. Απλώς, δεν θέλει να πει πως θεωρεί τους Έλληνες κάφρους και λέει πως αυτό το λένε οι ξένοι. Κι εγώ –σε κάθε ευκαιρία- τα χώνω στους Έλληνες, αλλά δεν λέω πως μου τα είπαν οι ξένοι• λέω ευθέως πως πιστεύω ότι οι Έλληνες είναι ζώα –σιγά μην περίμενα τους ξένους για να το διαπιστώσω. Η μόνη διαφορά είναι πως εγώ θεωρώ τον εαυτό μου Έλληνα –και, άρα, μέρος της αγέλης-, ενώ ο Παπανδρέου όχι.

Το πιο ωραίο απ’ όλα είναι το ότι ο Παπανδρέου επαναλαμβάνει συνέχεια πως «πάμε στο εξωτερικό, συζητάμε και οι ξένοι δεν μας πιστεύουν». Ρε μεγάλε, εδώ δεν σε πιστεύουν οι Έλληνες, θα σε πιστέψουν οι ξένοι; Μας έχεις φλομώσει στα ψέματα και το πρόβλημά σου είναι ότι δεν σε πιστεύουν οι ξένοι; Μαλάκας είναι ο Γερμανός να σε πιστέψει; Σκέφτεται ο άνθρωπος πως "αυτός εδώ έχει πει τόσα ψέματα στους συμπατριώτες του, σε εμένα τον ξένο θα πει αλήθεια;".

Πρώτη φορά είδα έναν ψεύτη –που είναι γνωστό ότι είναι ψεύτης- να παραπονιέται σε εθνικό δίκτυο σε εφτά δημοσιογράφους πως δεν τον πιστεύουν οι ξένοι και να μη βρίσκεται ένας να του πει πως είναι λογικό να μη σε πιστεύει κανείς, όταν έχεις πει τόσα ψέματα. Αυτό είναι ενδεικτικό του πώς αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι δημοσιογράφοι την αλήθεια.

http://dirfyspress.blogspot.com/Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κι εμείς για πλάκα ψηφίζουμε

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;



Λοιπόν κάποιοι λεβέντες έχουν πολύ χιούμορ.Δείτε ψηφοφορία που ανέβασαν:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΑΖΩΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙ;


http://dirfyspress.blogspot.com/

Ρε σεις μήπως οι πιτσιρικάδες μας πήραν στο ψιλό;

Τώρα αυτοί τι θα πουν


Περμένοντας το μύνημα του GAP όλοι αυτοί οι νεοδημοκράτες που είναι υποψήφιοι με τον Μπουροδήμο τι έχουν να πουν στους ψηφοφόρους τους;
Το ερώτημα πλέον το λέει ξεκάθαρα.Ψηφίζοντας χρίσμα ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις μνημόνιο.
Ρε παιδιά δεν φταίνε πάντα οι άλλοι για όσα συμβαίνουν γύρω μας αλλά φταίμε και εμείς φταίνε και οι κοντινοί μας.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο Μέγας Ναπολέων


Μόλις πήρα ενα email απο φίλο που μου ζητάει να σχολιάσω γκάλοπ σε 300 δείγματα που δημοσίευσε το περιοδικό POLIS.
Kατ¨αρχάς μετά από όλα αυτά που ακούμε για τα γκάλοπ ποιός ασχολείται μαζί τους;
Η ευθύνη του galop είναι της εταιρείας που το έκανε και όχι του περιοδικού που τη δημοσίευσε.
Και τέλος επειδή κάθε μέρα βρίσκομαι στην περιοχή βάζω το μυαλό μου να δουλέψει.Αυτά που ακούω και βλέπω είναι εντελώς διαφορετικά απο αυτά που προσπαθούν να μου περάσουν,γιατί στην ευχή να τους πιστέψω;
Και για να τελειώνω:
Αν σου πω ότι εγώ είμαι ο Μέγας Ναπολέων πρέπει να με πιστέψεις;

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τοπίο και το «άλλοθι» της τοπικής κοινωνίας




Περιβάλλον, νεολιθικοί οικισμοί, βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία, παραδοσιακοί οικισμοί και κτίσματα, παλιοί νερόμυλοι και τόσα άλλα, χάνονται ή καταστρέφονται μέσα στην εγκατάλειψη και την αδιαφορία.
• Οικιστική αναρχία.
• Κακογουστιά.
• Περιβαλλοντικές και αισθητικές αλλοιώσεις.
• Έλλειψη σχεδιασμού.
• Έλλειψη χωροθέτησης.
Εάν συνεχίσουμε έτσι, το μόνο σίγουρο είναι η καταστροφή. Θα γίνουμε ξένοι και «ξεκάρφωτοι» μέσα στον ίδιο μας τον τόπο. Υποθηκεύουμε το μέλλον των επόμενων γενιών και παραδίδουμε το αμόλυντο εκπληκτικό τοπίο που παραλάβαμε στους επόμενους, με τόσα προβλήματα, τα οποία δυστυχώς είναι και «μη αναστρέψιμα».
Πού βρίσκεται το λάθος μας;
Πώς παίρνει αποφάσεις η τοπική κοινωνία;
Πόσο εύκολα μετατοπίζονται οι ευθύνες του καθενός;.
Μήπως έφτασε η ώρα να αναλάβει ο καθένας από εμάς τις ευθύνες του;
Όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι. Αλλωστε η τοπική εξουσία και η τοπική αυτοδιοίκηση είναι εικόνα της κοινωνίας μας. Ειδικά η Τ.Α. είναι η πιο άμεση και κοντινή μας «εικόνα», είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Και τώρα τι γίνεται;
Ασχολούμαστε όλοι με τις κοινές υποθέσεις;
Μιλάμε για το μέλλον;
Δίνουμε όραμα και προοπτική; Εγκαταλείπουμε τις κακές συνήθειες και την πολιτικάντικη λογική;

Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται είναι μια καλή ευκαιρία να αναλογιστεί ο καθένας μας όλα αυτά και να ψηφίσει κατά συνείδηση και όχι με βάση το στενό μικροπολιτικό του συμφέρων το οποίο άλλωστε είναι ανούσιο και δεν οδηγεί πουθενά.
Ας αναλογιστούμε όλοι την ευθύνη μας στις γενιές που έρχονται κι ας πράξουμε αυτό που θεωρούμε σωστό και μόνο αυτό

Γιάννης Μυτάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Ψαθά
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

http://stenievias.blogspot.com/

Προεκλογική περίοδος

Το blog μπαίνει κι αυτό στην φάση της προεκλογικής περιόδου φιλοξενώντας θέσεις και αποψεις υποψήφιων δημάρχων,τοπικών και δημοτικών συμβούλων.Στείλτε μας το κειμενό σας και θα δημοσιευτεί αμέσως.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τα παιδία παίζει


Παιχνιδάκια απο το παρασκήνιο και μάλιστα για μικρά παιδιά.Και δεν εννοώ άλλους απο τους υποτεθέμενους κρυφούς υποστηρικτές του χρησμένου υποψήφιου δήμαρχου οι οποίοι όμως βγήκαν στη φόρα.
Την επόμενη φορά να είναι πιο έξυπνο γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.
Ευχαριστώ

ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ


1. Ποια εκτιμάτε ότι πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων, προκειμένου να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών και κυρίως στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις του σχεδίου "Καλλικράτης".


Δεν νομίζω ότι υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά υποψηφίου προκειμένου να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών, πέρα από αυτά τα βασικά που τεκμηριώνουν την συναίσθηση της ανάληψης της ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και στους πολίτες, που είναι ασφαλώς η γνώση των προβλημάτων και η διάθεση να αγωνιστείς κόντρα στις όποιες δυνάμεις και συμφέροντα που αντιστρατεύονται στις λύσεις τους, κυρίως θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει η επίγνωση των προκλήσεων της πραγματικότητας και των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ http://politeiaevripou.blogspot.com/

Παραμονές εκλογών!!!

Λίγες μέρες πριν από τις κάλπες, όπου, υποτίθεται, ο ελληνικός λαός πρέπει να ψηφίσει νηφάλια, τις πολιτικές και τα έργα των πρωταγωνιστών του ελληνικού δράματος, το κυβερνητικό και κομματικό παρακράτος ξεσηκώνει θύελλες πολιτικών ψυχώσεων και τυφλού φανατισμού για να εμποδίσει τις «αποδράσεις» των «πρόβατων» που έχουν πάρει επιδημική διάσταση

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ http://evia-simera.blogspot.com

Ψηφοδέλτιο Λαϊκής Συσπείρωσης

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ:
ΦΟΥΡΛΗ ΜΑΡΙΑ - ΑΝΝΑ





Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων
Θάνος Θωμάς του Αθανασίου
Καραμούζη Αικατερίνη του Δημητρίου
Μανθαίου Φιλιππία του Δημητρίου
Μαντάς Κωνσταντίνος του Αθανασίου
Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος του Αντωνίου
Παπαργυρίου Ευστάθιος του Ιωάννου
Παπασταματίου Ευάγγελος του Αθανασίου
Πύθουλα Γεωργία-Δέσποινα του Παρασκευά
Ρούσσος Κωνσταντίνος του Ευαγγέλου
Σέγκος Αθανάσιος του Χρήστου
Σμπρίνη Αναστασία του Ιωάννου
Φούρλης Λάζαρος του Χρήστου
Χαλαστάρας Αθανάσιος του Σπυρίδωνος

Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών
Κιτσόπουλος Σωτήριος του Ευθυμίου
Μανώλη Γιαννούλα του Κωνσταντίνου
Ξύγκης Νικόλαος του Σπυρίδωνος
Σμπρίνη Σοφία-Ειρήνη του Ιωάννου
Τσάλας Σωτήριος του Σπυρίδωνος


Τοπική Κοινότητα Άτταλης
Λιάσκος Κωνσταντίνος του Γεωργίου


Τοπική Κοινότητα Θεολόγου
Μπασούκου Ιωάννα του Θεμιστοκλέους

Τοπική Κοινότητα Καθενών
Σκαρλάτου Χρυσούλα του Παναγιώτη


Τοπική Κοινότητα Καμπιών
Θάνος Νικόλαος του Αθανασίου

Τοπική Κοινότητα Καστέλλας
Ανδριώτης Νικόλαος του Χαραλάμπους




Τοπική Κοινότητα Κοντοδεσποτίου
Φούρλης Χρήστος του Λαζάρου


Τοπική Κοινότητα Λούτσας
Μπούτρος Νικόλαος του Σπυρίδωνος


Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας
Σμπρίνης Αναστάσιος του Αθανασίου


Τοπική Κοινότητα Μίστρου
Βλάχος Δημήτριος του Αθανασίου


Τοπική Κοινότητα Πάλιουρα
Γκάνης Χρήστος του Ιωάννου


Τοπική Κοινότητα Πισσώνα
Καρκαλής Ιωάννης του Βασιλείου


Τοπική Κοινότητα Στενής
Μπεληγιάννης Αγγελής του Κωνσταντίνου


Τοπική Κοινότητα Στροπώνων
Κουτσαυλής Αυγερινός του Αθανασίου


Τοπική Κοινότητα Τριάδος
Καρλέτσος Σωτήριος του Δημητρίου

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κατάλαβαν πως δεν κερδίζουν αλλιώς


Η μανία κάποιων να είναι μόνοι τους στις εκλογές χωρίς αντίπαλο δεν έχει όρια.Έτσι απο χθές άρχισαν να διαδίδουν φήμες ότι τόσο ο συνδιασμός του Γιώργου Ψαθά,οσο και ο συνδιασμός του Θανάση Καλαβρή δεν μπορούν να κατέβουν στις εκλογές λόγω ποσόστωσης.
Βέβαια η διευκρηνιστική του Υ.Ε. είναι απόλυτη:
'''Όταν για ενα συμβούλιο τοπικής κοινότητας υπάρχουν δυο υποψήφιοι πως υπολογίζεται η ποσόστωση;
'''Στην περίπτωση αυτή δεν λειτουργεί η ποσόστωση του 1/3,αφου υπερβαινει το ποσοστό αυτό και ο συνδυασμός μπορεί να έχει υποψηφίους και απο το ίδιο φύλλο.

Το συμπέρασμα;Κατάλαβαν πως μόνο μόνοι τους,χωρίς αντίπαλο, μπορούν να πάρουν τις εκλογές.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου έχουμε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Ψαθά και την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θανάση Καλαβρή.

Η ανακοίνωση Μπαζώτη και η απάντηση της ΓΑΙΑΣ



Ψαχνά 19/10/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ¨Η ΓΑΙΑ¨
Τις τελευταίες μέρες εμφανίζονται διάφοροι περιστασιακοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι αδίστακτα και χωρίς κανένα ίχνος ευαισθησίας απέναντι στους δημότες κυρίως της Μεσσαπίας, αναφορικά με την υγεία των πολιτών ασχολούνται με το σύλλογο ¨ΓΑΙΑ¨ και τους υποψήφιους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς καμία αναστολή τουλάχιστον απέναντι στους αναγνώστες.
Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και με κύριο γνώμονα την σωστή ενημέρωση των κατοίκων της Μεσσαπίας που επί χρόνια πίνουν καρκινογόνο νερό, δηλώνουμε τα ακόλουθα:
• Όλοι οι σύλλογοι και φορείς που συμμετέχουν στην κίνηση για την εξασφάλιση υγιεινού και πόσιμου νερού στον κόσμο, προχώρησαν στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ, ο οποίος είναι και Δήμαρχος. Ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Χαλκίδος, δικαίωσε απόλυτα τους συλλόγους προς έκπληξη κάποιων που τάχα κόπτονται για τα κοινά.
• Σύμφωνα με τους υφιστάμενους θεσμούς, οι σύλλογοι έπρεπε να προχωρήσουν σε τακτική αγωγή εντός 60 ημερών, προκειμένου να έχει ισχύ η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων και αυτό έγινε.
• Οι σύλλογοι ως Επιτροπή Φορέων και Πολιτών Μεσσαπίας δεν στράφηκαν εναντίον προσώπων αλλά κατά θεσμικών οργάνων που με τις πράξεις και παραλήψεις τους, ανάγκαζαν τους πολίτες και τα μικρά παιδιά να πίνουν καρκινογόνο εξασθενές χρώμιο.
• Από τον αγώνα αυτό των πολιτών όπως αυτοί εκφράζονται μέσα από τους συλλόγους, κάποιοι ¨σφύριζαν¨ ¨αμέριμνοι¨ και είχαν συμπτωματικά χάσει την ακοή τους.
• Αν κάποιοι, έστω και όψιμα ανησύχησαν για το νερό στην Μεσσαπία είναι αν όχι επιπολαιότητα τουλάχιστον αστειότητα να μιλάνε σήμερα όταν επί 2 χρόνια αφού δεν ήξεραν γιατί δεν ρώταγαν.
• Ως σύλλογος δεν είχαμε και ούτε έχουμε προσωπικές αντεκλίσεις με κανένα και απαιτούμε ανάλογη συμπεριφορά από όλους που θέλουν να έχουν άποψη για τα κοινά και ενδιαφέρον για τον τόπο.
Αυτό που ζητούσαμε από την πρώτη στιγμή ήταν και είναι η εξασφάλιση υγιεινού πόσιμου νερού για όλους, αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό εξήγγειλε η Υπουργός ΠΕΚΑ με την ευκαιρία της επίσκεψής της στα Ψαχνά.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ





Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Οι Κασάνδρες


Απο καιρό επέμενα ότι οι Καλαβρής και Ψαθάς θα κατεβάσουν ισχυρά ψηφοδέλτια και να που δικαιώνομαι.Δεν είχε περάσει ημέρα το τελευταίο διάστημα που να μην οργίαζε η παραπληροφόρηση.Τα παρατάει ο ένας,λαγός ο άλλος και η αερολογία πήγαινε σύνεφο.
Οι τελευταίες προσχωρήσεις στο συνδιασμό Μπουροδήμου αποκάλυψαν όλο το πολιτικό παιχνίδι που είχε στηθεί και οι μάσκες έπεσαν.
Το σίγουρο είναι ότι την δεύτερη Κυριακή κάθε σωστά σκεπτόμενος πολίτης θα κάνει το σωστό και θα καταδικάσει αυτές τις πρακτικές ψηφίζοντας εναν απο τους ανεξάρτητους συνδυασμούς όποιος κι απο τους δυο κι αν είναι.

O συνδυασμός του Γιώργου Ψαθά




ΨΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανασίου
(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων
ΑΚΡΙΩΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Αντωνίου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Δήμου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παναγιώτη (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΚΑΜΗΝΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χριστόδουλου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κων/νου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευαγγέλου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Δημητρίου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΜΗΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Του Δημητρίου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΜΠΕΛΙΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Γεωργίου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Λάμπρου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΝΤΟΥΡΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θωμά (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)
ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Παναγιώτη (Εκλογική Περιφέρεια Διρφύων)

Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ανάργυρου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΓΚΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αναστασίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Τριαντ/λου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Αναστασίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΝΙΚΗ του Κυριάκου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΙΑΠΕΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΛΛΕΡΗ ΞΕΝΗ του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΡΔΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Του Γεωργίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Του Δημητρίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χαριλάου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΟΥΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Αθανασίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Του Ευαγγέλου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΜΑΤΡΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Χαραλάμπου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Ιωάννη (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΜΥΤΑΛΑ-ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Γεωργίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΝΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταν/νου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΠΑΠΑΛΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Σπύρου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΡΑΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΡΟΥΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταν/νου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΣΑΚΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Κωνσταν/νου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΣΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΣΤΑΥΡΟΥ-ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Παναγιώτη (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Παναγιώτη (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)
ΧΑΣΑΝΔΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σταύρου (Εκλογική Περιφέρεια Μεσσαπίων)


Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών
ΔΕΔΕ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)
ΚΡΥΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Σωτηρίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)
ΛΑΖΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)
ΜΥΣΤΡΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δημητρίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)
ΝΤΟΥΡΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ του Αθανασίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)
ΣΑΡΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Του Δημητρίου (Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών)

Τοπική Κοινότητα Αγίου Αθανασίου
ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου Τοπική Κοινότητα Αγίου Αθανασίου
ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Θεοδώρου Τοπική Κοινότητα Αγίου Αθανασίου

Τοπική Κοινότητα Αγίας Σοφίας
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Δήμου (Τοπική Κοινότητα Αγία Σοφία)

Τοπική Κοινότητα Αμφιθέας
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Χαραλάμπου (Τοπική Κοινότητα Αμφιθέας)
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΟΦΙΑ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Αμφιθέας)



Τοπική Κοινότητα Άτταλης
ΓΙΑΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Άτταλης)
ΡΑΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Άτταλης)
ΤΣΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Άτταλης)
ΦΑΛΑΓΓΗΣ ΚΟΣΜΑΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Άτταλης)

Τοπική Κοινότητα Βούνων
ΤΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ηλία (Τοπική Κοινότητα Βούνων)

Τοπική Κοινότητα Γλυφάδας
ΚΑΡΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Αθανασίου (Τοπική Κοινότητα Γλυφάδας)
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ του Αθανασίου (Τοπική Κοινότητα Γλυφάδας)
ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Γλυφάδας)

Τοπική Κοινότητα Θεολόγου
ΜΙΧΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Θεολόγου)
ΜΙΧΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Θεολόγου)
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου (Τοπική ΚοινότηταΘεολόγου)
ΤΣΩΚΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Θεολόγου)

Τοπική Κοινότητα Καθενών
ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Καθενών)
ΚΑΝΑΤΣΕΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ του Βασιλείου (Τοπική Κοινότητα Καθενών)
ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αντωνίου (Τοπική Κοινότητα Καθενών)
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΣΚΟΥΝΤΑ ΟΛΓΑ του Χριστόδουλου (Τοπική Κοινότητα Καθενών)

Τοπική Κοινότητα Καμαρίτσας
ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Καμαρίτσας)
ΔΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Καμαρίτσας)
ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του Χαραλάμπου (Τοπική Κοινότητα Καμαρίτσας)
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(ΜΠΑΚΑΣ) του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Καμαρίτσας)

Τοπική Κοινότητα Καμπιών
ΓΙΑΠΛΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Του Παναγιώτη (Τοπική Κοινότητα Καμπιών)
ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Καμπιών)
ΣΑΚΑΡΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Του Γρηγορίου (Τοπική Κοινότητα Καμπιών)


Τοπική Κοινότητα Καστέλλας
ΜΑΤΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Καστέλλας)
ΠΟΛΥΖΩΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Καστέλλας)
ΣΟΥΦΡΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Του Χρήστου (Τοπική Κοινότητα Καστέλλας)
ΣΤΡΟΠΩΝΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου (Τοπική Κοινότητα Καστέλλας)


Τοπική Κοινότητα Κοντοδεσποτίου
ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Αλεξάνδρου (Τοπική Κοινότητα Κοντοδεσποτίου)
ΜΑΝΩΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Κοντοδεσποτίου)
ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παναγιώτη (Τοπική Κοινότητα Κοντοδεσποτίου)

Τοπική Κοινότητα Κυπαρισσίου
ΚΟΛΛΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Κυπαρισσίου)

Τοπική Κοινότητα Λούτσας
ΜΠΟΥΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Λούτσας)

Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ανέστη (Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας)
ΚΑΛΑΒΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας)
ΣΜΠΡΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας)
ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Βασιλείου (Τοπική Κοινότητα Μακρυκάπας)

Τοπική Κοινότητα Μίστρου
ΜΑΣΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δήμου (Τοπική Κοινότητα Μίστρου)
ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Μίστρου)
ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Μίστρου)
ΤΣΟΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του Χρυσοστόμου (Τοπική Κοινότητα Μίστρου)

Τοπική Κοινότητα Νεροτριβιάς
ΝΑΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Νεροτριβιάς)
ΝΤΑΝΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Νεροτριβιάς)
ΣΑΡΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Του Αργυρίου (Τοπική Κοινότητα Νεροτριβιάς)
ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Του Αργυρίου (Τοπική Κοινότητα Νεροτριβιάς)

Τοπική Κοινότητα Παγώντα
ΒΕΡΝΕΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου (Τοπική Κοινότητα Παγώντα)
ΠΡΑΝΤΖΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Παγώντα)

Τοπική Κοινότητα Πάλιουρα
ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Πάλιουρα)
ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου (Τοπική Κοινότητα Πάλιουρα)

Τοπική Κοινότητα Πισσώνος
ΓΑΛΑΝΗ ΙΟΥΛΙΑ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Πισσώνος)
ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Πισσώνος)
ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Πισσώνος)
ΧΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου (Τοπική Κοινότητα Πισσώνος)


Τοπική Κοινότητα Πολιτικών
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ Του Θεοδώρου (Τοπική Κοινότητα Πολιτικών)
ΓΚΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βοτσάλου (Τοπική Κοινότητα Πολιτικών)
ΣΠΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αντωνίου (Τοπική Κοινότητα Πολιτικών)

Τοπική Κοινότητα Πούρνου
ΜΠΙΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αντωνίου (Τοπική Κοινότητα Πούρνου)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου (Τοπική Κοινότητα Πούρνου)

Τοπική Κοινότητα Σταυρού
ΣΑΚΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Σταυρού)

Τοπική Κοινότητα Στενής
ΒΑΡΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Στενής)
ΒΛΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παύλου (Τοπική Κοινότητα Στενής)
ΚΑΡΑΓΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Στενής)
ΚΑΤΣΑΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Σπυρίδων (Τοπική Κοινότητα Στενής)

Τοπική Κοινότητα Στροπώνων
ΚΟΥΤΣΑΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Στροπώνων)
ΜΠΑΡΩΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου (Τοπική Κοινότητα Στροπώνων)
ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Στροπώνων)
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ του Λάμπρου (Τοπική Κοινότητα Στροπώνων)

Τοπική Κοινότητα Τριάδος
ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου (Τοπική Κοινότητα Τριάδος)
ΚΑΡΒΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ του Ιωάννη (Τοπική Κοινότητα Τριάδος)
ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αντωνίου (Τοπική Κοινότητα Τριάδος)
ΣΟΥΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Κωνσταντίνου (Τοπική Κοινότητα Τριάδος)

Το ψηφοδέλτιο του Θανάση Καλαβρή



«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ»


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΛΑΒΡΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
(υποψήφιος Δήμαρχος)
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΡΦΥΩΝ
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
1 ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
2 ΚΑΜΗΝΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
3 ΚΑΡΒΕΛΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
4 ΚΟΥΡΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
5 ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
6 ΜΠΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
7 ΜΠΙΤΖΟΥ - ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
8 ΡΕΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)
9 ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΔΙΡΦΥΩΝ)



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
(υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

1 ΓΚΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2 ΓΚΙΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΤΣΕΛΕΚΟΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4 ΔΟΥΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

5 ΚΑΝΑΡΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6 ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7 ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

8 ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

9 ΚΙΑΠΕΚΟΥ – ΖΕΡΒΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

10 ΚΟΚΚΑΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΠΟΘΗΤΟΣ

11 ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

12 ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

13 ΜΠΑΛΛΑ-ΜΠΑΡΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

14 ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

15 ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

16 ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

17 ΠΡΙΟΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

18 ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

19 ΣΑΡΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

20 ΣΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

21 ΣΤΑΘΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΜΠΟΖΟΣ) ΣΤΑΥΡΟΣ

22 ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

23 ΣΤΟΥΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

24 ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

25 ΨΑΘΑ ΦΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΨΑΧΝΩΝ
(υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας , κατ’ αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3 ΛΕΟΝΤΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΦΟΥΛΗ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4 ΠΡΑΤΖΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΣ
5 ΡΟΥΣΟΔΗΜΟΥ-ΚΗΡΥΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
6 ΤΟΥΜΠΑ-ΚΑΡΑΝΤΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
(υποψήφιος εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΤΤΑΛΗΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
2 ΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3 ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4 ΦΑΛΑΓΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕΝΩΝ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΜΠΕΛΙΤΣΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΑΡΙΤΣΗΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά):
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΓΡΙΒΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2 ΓΡΙΒΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
3 ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4 ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΤΕΛΑΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΞΕΝΟΦΩΝ
2 ΠΟΥΡΙΔΟΥ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
3 ΠΡΙΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά):
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ
(υποψήφια εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας)
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΣΠΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά):
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΒΟΥΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
2 ΒΟΥΡΔΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3 ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
4 ΡΟΥΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΙΣΤΡΟΥ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2 ΛΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3 ΜΑΝΙΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
4 ΜΕΛΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΓΩΝΤΑ
(υποψήφιοι εκπρόσωποι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά)
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΔΑΝΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2 ΜΠΡΕΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΒΙΟΛΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ
2 ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΩΤΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά):
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΓΚΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2 ΚΑΣΕΛΙΜΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΛΙΛΗ) ΛΑΜΠΡΟΣ
3 ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
4 ΠΑΪΡΑΜΙΔΗ-ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας)
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΑΛΑΦΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΛΑΜΠΡΟΣ
2 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΝΗΣ
(υποψήφιος σύμβουλος τοπικής κοινότητας)
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ







ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΡΟΠΩΝΩΝ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΜΑΝΤΕΣΚΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2 ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑΣ
(υποψήφιοι σύμβουλοι τοπικής κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά) :
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
1 ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2 ΣΑΡΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3 ΣΟΥΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4 ΣΤΡΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Χωρίς κανένα πρόβλημα δώθηκαν τα πιστοποιητικά σήμερα οπότε τσάμπα η αγωνία και το τρέξιμο της Παρασκευής.

Βδέλλες


ΠΡΩΤΟ
Είδος βδέλλας
Η βδέλλα (Hirudinea) είναι είδος σκουληκιού, το οποίο ζει σε έλη, σε λίμνες και στο νερό. Ανήκει στην οικογένεια των γναθοβδελλιδών και έχει σώμα πλατύ και ευέλικτο.
Το στόμα της διαθέτει τρεις σειρές από δόντια με τα οποία κολλά στο δέρμα του ανθρώπου ή του ζώου και ρουφά αίμα, με το οποίο και τρέφεται. Το αίμα που ρουφάει μπορεί να είναι και 5 φορές περισσότερο από τον όγκο του σώματός της.

ΔΕΥΤΕΡΟ
Κάποιοι έχουν κολλησει επανω μας,τρεφονται απο εμας, πινουν το αιμα μας......
Εμεις πως πρεπει να τους ονομαζουμε;

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ένας αλλά ...ΛΕΩΝ

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΒΡΗ
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε ίσως τον πιο δημοφιλή Στενιώτη θα βάλει στο ψηφοδέλτιο του ο κύριος Καλαβρής ...Αν κατέβει και στο περιφερειακό τότε είναι σίγουρο ότι θα πάρει και αρκετές ψήφους από τα Ψαχνά μιας κι εκεί είναι πασίγνωστος!

Δείτε ποιος είναι





Είναι ο Χρήστος Ντουμάνης,ο γνωστός σε όλους Χρηστιάς


http://steniotis.blogspot.com/

Τρέξιμο

Η απεργία των δημοτικών υπαλλήλων έκανε τους συνδιασμούς να τρέχουν σήμερα για τα πιστοποιητικά.Το πιθανότερο βέβαια σενάριο είναι να υπάρξει πρόβλεψη και με κάποιο τρόπο να δοθούν πιστοποιητικά και την Κυριακή.Αλλά για το μίνιμουν συμμετοχής όλοι φρόντισαν να τα εξασφαλίσουν απο σήμερα.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πράσινες γάτες


Ούτε εβδομήντα ώρες δεν έμειναν για την κατάθεση των συνδιασμών και τώρα παίζονται όλα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέσσερις συνδιασμούς υπάρχει δεύτερη Κυριακή κι εκει όλο το οικοδόμημα του συστήματος καταρρέει.
Οπότε προσοχή λοιπόν αυτές τις λίγες ώρες που έμειναν.Βέβαια όχι απο τις άκακες μαύρες γάτες της φωτογραφίας αλλά απο τις πράσινες γάτες ειδικά της Αθήνας.

Γιώργος Ψαθάς: "Το σώμα των ψηφοφόρων θα μας εμπιστευθεί"


Ο κ. Γιώργος Ψαθάς υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" εμφανίζεται αισιόδοξος, ότι το σώμα των ψηφοφόρων θα εμπιστευθεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του και θα τους δώσει την ευκαιρία να αποδείξουν στην πράξη, ότι θα λειτουργήσουν έχοντας πυξίδα τα λόγια του Μακρυγιάννη: "Είμαστε εις το εμείς και όχι εις το εγώ ...".
Η Δημιουργία, το Όραμα και η Συνείδηση τους αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά τους, ενώ η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η επιστημονική κατάρτιση των στελεχών του συνδυασμού αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία του έργου, που δεσμεύονται να υλοποιήσουν.
Απαντώντας στο ερώτημα κατά πόσο τα χρίσματα των κομμάτων μπορούν σήμερα να κατευθύνουν την ψήφο των πολιτών υποστήριξε, ότι "τείνουν να απαξιωθούν απέναντι στην κοινωνία γιατί φρόντισαν κάποια πολιτικά πρόσωπα του προσκηνίου και του παρασκηνίου να αφήσουν το λαό στην τύχη του".

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Φώτο μόνο η βούρτσα


Επειδή τώρα τελευταία κάπου διάβασα για εκπλήξεις και ανατροπές στο προεκλογικό σκηνικό στα μέρη μας έχω να πω μόνο ετούτο:
Αν δείτε τον Αναγνωστάκη μαζί με τον Παγώνη κακομελετάτε κι έρχονται και κατά εδώ οι εξελίξεις!
Εύλογη η απορία τι σχέση μπορεί να έχουμε με τις εξελίξεις στο Δήμο Χαλκιδέων;
Φυσικά και όχι την σχέση που έχει η βούρτσα με την πούτσα!
Απλώς το πρόσωπο που διαχειρίζεται δύσκολες υποθέσεις είναι το ίδιο και είναι υπερβολικά πιεστικό.Για αυτό κάποια στελέχη συνδιασμού καλό είναι να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα!

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Την ίδια μέρα


Όταν την ημέρα που δηλώνεις δημόσια ότι δεν στηρίζεις κανεναν συνδιασμό,στέλνεις δυο υποψηφίους στον Μπουροδήμο,τότε μάλλον μας κάνεις πλάκα.
Α και να μην το ξεχάσω:Είναι η ίδια ακριβώς ημέρα που ο απεσταλμένος σου μου έδινε και το μύνημα ότι σε τρισήμιση χρόνια θα είσαι πάλι υποψήφιος δήμαρχος.
Οπότε δε μου κάνεις πλάκα αλλά μάλλον προσπαθείς να με τρελλάνεις!

YΓ:Είναι ο ίδιος αντιπρόσωπος που προσπαθούσε να με ψαρέψει για το αν ανακατεύεται ο Ν2.Αγωνία κι αυτή μη και χάσει ψήφους ο βουνίσιος!

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τώρα πλάκα μας κάνεις;

Aπόσπασμα απο συνέντευξη του δημάρχου στο σερβιτόρο

Απαντώντας στα όσα ακούγονται και αφορούν στη στάση που ο ίδιος θα τηρήσει, απάντησε πως δεν στηρίζει κανένα και ότι ο καθένας μπορεί να κάνει την προσωπική του επιλογή και να επιλέξει αυτόν που θεωρεί καλύτερο, ευχαριστώντας εκείνους που επί 12 χρόνια έδειξαν αγάπη στο πρόσωπό του. "Τους εύχομαι καλή επιτυχία -είπε- όπου πάνε και όποιον στηρίξουν".
Για την υποψηφιότητα του κ. Μπουροδήμου δήλωσε, πως ορισμένοι εξέλαβαν ως στήριξη την άποψη που εξέφρασε, ότι από τους άλλους δύο συνυποψηφίους του κ. Μπουροδήμου, που προέρχονται από τον ίδιο χώρο, τον θεωρεί ικανότερο, καθώς έχει την απαιτούμενη εμπειρία να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και να προσφέρει άμεσα, έχοντας γνώση του αντικειμένου, τη στιγμή που οι άλλοι υποψήφιοι θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής στο νέο σύστημα.
Πρόσθεσε, τέλος, πως άποψή του εξακολουθεί να είναι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και να λειτουργεί έξω από κόμματα. Ωστόσο, ανήκοντας στη Ν.Δ, υποστήριξε με νόημα, ότι δεν την "πρόδωσε" ποτέ και ούτε τώρα θα το πράξει.
Και κατέληξε: "Οι ψηφοφόροι είναι ελεύθεροι να πράξουν κατά συνείδηση, εγώ δεν επιλέγω κανένα, ούτε θα τους υποδείξω υποψήφιο. Έχουν κρίση για το τι πρέπει να πράξουν προς όφελος του τόπου".

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Όλα στη φόρα


Απάντηση στα μυνήματα:Ρε παιδιά λίγη υπομονή κάντε.Σε μια ακριβώς εβδομάδα θα ξέρουμε όλοι τι συνδιασμό έχει ο καθένας.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Η Λερναία ¨Υδρα


Όσο πλησιάζουν οι εκλογές νομίζω ότι γίνεται φανερό πια με τι παλεύουν οι ανεξάρτητοι συνδιασμοί στο Δήμος μας.Τα έχουν βάλει με ενα ολόκληρο σύστημα το οποίο είναι πολυδαίδαλο,έμπειρο, και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.Ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια.
Κι επειδή στο σύστημα δεν αρέσει το ρίσκο έγιναν προσπάθειες να μηδενιστεί εντελώς η περίπτωση αποτυχίας.Ένας μόνο συνδιασμός χωρίς αντίπαλο.
Αυτή η κίνηση δεν ξεκίνησε προεκλογικά αλλά μεθοδεύεται απο την αρχή της τετραετίας με οργάνωση και τρομακτική αποτελεσματικότητα εκεί που μπορούσε.
Τα πρώτα αντανακλαστικά της κοινωνίας με την ύπαρξη δυο δυνατών ανεξάρτητων συνδυασμών δείχνουν να είναι καλά.Η πρώτη μάχη κερδήθηκε.Με αγωνία περιμένω την συνέχεια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Εξαφανίστηκαν

Ενιά ημέρες έμειναν ως την κατάθεση των ψηφοδελτίων και σταμάτησαν οι μαζικές επισκέψεις των συνδιασμών στα χωριά.Τα ραντεβού με τους τους βολιδοσκοπούμενους υποψηφίους είναι πλέον συνεχόμενα και διακριτικά.Πολύ δουλειά για τους υποψήφιους δημάρχους.

ΣΙΒΙΛΛΑ


Eνα απο τα δημοφιλέστερα ελληνικά blog το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές της περιοχής μας.Έχει κάνει ήδη δυο παρουσιάσεις του συνδιασμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,και αναμένεται και συνέχεια.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/10/blog-post_8137.html

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/10/me.html

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Οι μαυρογιαλουροπολιτικοί


Το αυτονόητο είναι να τηρούνται οι νόμοι.Αυτό ζητούν υποθέτουμε όλοι.Κανείς μα κανείς δεν θέλει να κλείσει η ΛΑΡΚΟ.Όλες οι θέσεις εργασίας είναι υπερπολύτιμες.Τώρα το πως το αυτονόητο δηλαδή να τηρούνται οι νόμοι που ψηφίζει το κράτος απο μια κρατικών συμφερόνταν εταιρεία σπεκουλάρεται απο κάποιους ότι όλοι οι συνδιασμοί πλήν ενός θέλουν να κλείσουν την ΛΑΡΚΟ αυτό μάλλον χρήζει έρευνας μαυρογιαλουροπολιτικής.

Kουίζ

ΣΤΡΟΠΩΝΕΣ
ΣΤΕΝΗ
ΠΙΣΣΩΝΑΣ
ΜΙΣΤΡΟΣ
ΘΕΟΛΟΓΟΣ
''''''''
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ
ΑΜΦΙΘΕΑ
ΑΓ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΛΥΦΑΔΑ
ΛΟΥΤΣΑ
ΒΟΥΝΟΙ
ΠΟΥΡΝΟΣ
''''''''
ΚΑΜΠΙΑ
ΚΑΘΕΝΟΙ

Ποιός συνδυασμός κερδίζει ποιά λίστα;
Ποιά λίστα είναι η αμφίρροπη;

ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Προεκλογικές δύμηνες συμβάσεις εργασίας

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ενα δημοσίευμα και μια απάντηση.Kαι τα δυο μαζί για λόγους δεοντολογίας

To δημοσίευμαΔήμος Διρφύων-Να το έργο του Μπουροδήμου που μερικοί κανουν πως δεν Βλέπουν!
Στο Δήμο Μεσσαπίων μετά απο 12 χρόνια εξουσίας Μπαζώτη, έχουμε φτάσει το 2010 χωρίς σστικο λεωφορείο πλεόν, με δυαλημένο οδόστρωμα, κυκλοφοριακό κουμφούζιο λόγω έλλειψης παρκινκ, μηδενικό τουρισμό, Μόλυνση όλης της περιοχής και του νερού, μηδενική ασφάλεια των πολιτών, πλυμμήρες, ενώ πρίν δύο χρόνια έγιναν έργα για να πεφτουν τα νερά στο ποτάμι και τελικά έγιναν με λάθος κλίση ωστε να ξαναγιρνάνε πίσω! Ακόμα ο Δήμος χρωστάει γυρω στα 3.οοο.οοο ευρώ! Γιά να δούμε όμως και τα 12 Χρόνια εξουσίας Μπουροδήμου στη Δίρφη! Ο Δήμος Διρφύων πρίν το 1998 ήταν στο έλεος της μοίρας του (πρό Μπουροδήμου) ... Δεν υπήρχαν ούτε τα βασικότερα (δρόμοι, σύστημα ύδρευσης και άδρευσης). 12 Χρόνια μετά μερικά απο τα έργα που έγιναν (γιατι όλα δεν γίνεται να χωρέσουν εδω πέρα είναι: Άφθονο και καθαρό νερό σε όλο το Δήμο. Νέο ανεπτυγμένο οδικό Δίκτυο που διευρύνεται συνεχώς βοηθώντας στην ανάπτυξη της περιοχής, Δημιουργία Βιολογικού καθαρισμου και συντήρηση αυτού στη Στενή! (κατι που δεν έχουν ούτε τα Ψαχνά!), αθλητικές εγκαταστάσεις σε σχεδόν όλα τα χωριά του Δήμου.( Με κυριότερα Κλειστό γήπεδο μπάσκετ στους καθενούς, καινούργιο γήπεδο ποδοσφαίρου στη Στενή κτλπ...) Τουριστική ανάπτυξη ωστε η Στενή να έχει πλέον γίνει η...Αράχωβα της Εύβοιας ενω ετοιμάζεται και κέντρο τεσσάρων εποχών που ήδη εχει εγκριθεί απο τον Δήμαρχο Διρφύων, τουριστική ανάπτυξη στη Χιλιαδου που πλέον έχει γίνει η Διασημότερη Παραλία της Εύβοιας ! (οργανωμένη κατασκήνωση, Ξενοδοχεία, καφετέρειες κτλπ.. ), Απο φέτος ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!, Ακομα, σύμφωνα και με τις εγκρίσεις έργων του 2008 έχει γίνει δημιουργία και συντήρηση: Πάρκων και παιδικών χαρών για παιδιά στα χωριά: Αγίου Αθανασίου Πάλιουρα & Καθενών , Πισσώνα, Πούρνου, Μίστρου, Θεολόγου , Αμφιθέας, Βουνών, Καμπιών Στενής, Στροπώνων καθώς και βελτίωση φωτισμού σε όλα τα χωριά και ΔΔ του Δήμου, αναπλάσεις σε όλα τα χωριά του δήμου, αποχετευσεις ομβρίων σε όλα τα χωριά, συντήρηση πρασίνου και πάρκων σε όλα τα χωριά, Αγροτικά Ιατρεία σε όλα τα χωριά... Μπορώ τα λέω μέχρι αύριο.... Το σημαντικό όμως έιναι οτι τα οικονομικά του δήμου ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ!
Το άρθρο γράφτηκε προς απάντηση σε αυτούς που Ρωτούν.... Που είναι το έργο του Μπουροδήμου?
http://dirfisnews.webnode.com/

H απάντηση



ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
«Δήμος Διρφύων – Να το έργο του Μπουρουδήμου»

Για να δείξεις “έργο” υπάρχουν πολλοί τρόποι και λόγοι όπως:
- Αντικειμενική κρίση
- Στατιστικά στοιχεία
- Συγκριτικά στοιχεία
- Μη συγκρίσιμα στοιχεία

Στην προκειμένη περίπτωση ο αρθρογράφος προβολέας ή “προβοκάτορας”του Μπουροδήμου και όχι του συνδυασμού προπαγανδίζει μεροληπτώντας χρησιμοποιώντας ετερόκλητα στοιχεία μεταξύ των Δήμων Μεσσαπίων και Διρφύων. Στην προκειμένη λοιπόν περίπτωση είναι απαραίτητο να γίνει μια αντικειμενική και ουσιαστική προσέγγιση της πραγματικότητας.

ΠΡΩΤΟΝ: Καλό είναι να ξαναδείτε τα οικονομικά στοιχεία όπως αυτά δημοσιεύονται στις οικονομικές καταστάσεις και τότε θα διαπιστώσετε ότι και οι δύο Δήμοι χρωστάνε.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Όταν μιλάμε για έργα έχουμε υποχρέωση να τα διακρίνουμε σε τρεις τουλάχιστον κατηγορίες όπως:
- Αναπτυξιακά
- Χρηστικά
- Ποιοτικά

Στο χύδην και άστοχο ή υποβολιμαίο δημοσίευμα της 3/10/10 διαπιστώνουμε τα παρακάτω:
α) Τα έργα υποδομών είναι όλα έργα Νομαρχιακού και Περιφερειακού επιπέδου από τα οποία κάποια είναι ακόμα μη προσβάσιμα στους πολίτες. Υποχρέωση του Δήμου Διρφύων είναι η αποκατάσταση του οδικού δικτύου Στενής – Στροπώνων που εδώ και ένα χρόνο μόνο προβλήματα σωρεύει και κινδύνους ατυχημάτων εγκυμονεί.
β) Οι αναφορές του δημοσιεύματος στα έργα άθλησης (κλειστά γυμναστήρια κλπ.) μας γυρίσανε στην εποχή των “Μαυρογιαλούρων” ‘οπου οι πολιτικάντηδες μέχρι και ποτάμια έταζαν. Τελικώς αγαπητέ τα έργα για να έχουν αποτελεσματικότητα πρέπει να χρησιμοποιούνται από τις νέες και τους νέους για τους οποίους δεν είδαμε ούτε διαβάσαμε έργα και προγράμματα προκειμένου να μείνουν στον τόπο τους.
γ) Η επισκεψιμότητα της Στενής και της παραλίας της Χιλιαδούς οφείλεται στις προσπάθειες των ικανών επιχειματιών οι οποίοι με τις ιδέες τους, τα χρήματά τους και την υπευθυνότητα κατάφεραν χωρίς ουσιαστική στήριξη να αλλάξουν τον τόπο τους.
δ) Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω τον παραλληλισμό Στενή – Αράχωβα, αν και πραγματικά θα ήταν μεγάλη επιτυχία η Στενή να είναι καλύτερη από την Αράχωβα.
Σίγουρα όμως δεν είναι, και για του λόγου το αληθές θα αναφέρω μερικές σκέψεις:
Η Αράχωβα με πρωτοβουλίες της Τ.Α. κατάφερε να έχει σε ετήσια βάση επισκεψιμότητα πολλών χιλιάδων πολιτών και να απολαμβάνει η τοπική κοινωνία των ευεργετημάτων της προστιθέμενης αξίας.
Τα έργα τους σε γενικές γραμμές είναι:
- Ανακήρυξη της πόλης σε παραδοσιακό οικισμό.
- Επέκταση του σχεδίου πόλης σε όλο σχεδόν το μήκος από Αράχωβα προς χιονοδρομικό κέντρο όπου υπάρχει σήμερα μια τρομερή οικονομική και όχι μόνο ανάπτυξη.
- Σεβασμός στο περιβάλλον με απόλυτη προτεραιότητα την αναφορά στον άνθρωπο.
- Αξιοποίηση και ανάδειξη ειδικών χώρων για πολλαπλές χρήσεις.
- Τεράστιες επενδύσεις για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου.

Ο επί δώδεκα χρόνια Δήμαρχος του Δήμου Διρφύων και υπάλληλος της ΛΑΡΚΟ Α.Ε. δεν γνωρίζουμε τί πραγματικά δημιούργησε, αφού:
- Το Τ.Δ. Καθενών χρησιμοποιεί εμφιαλωμένο νερό όταν όλη η περιοχή έχει την εύνοια της φύσης με καταπληκτικό υγιεινό νερό.
- Ο Ξενώνας της Στενής επί 12 χρόνια είναι το σημείο αναφοράς του Δημάρχου για μικροκομματική πολιτική και υποσχέσεις πριν από κάθε εκλογές για διορισμούς και θέσεις εργασίες όπως και σήμερα υπόσχεται τόσο στη Στενή όσο και στη Μεσσάπια όπου τάζει θέσεις εργασίες στα νέα παιδιά για πρόσληψη στην ΛΑΡΚΟ Α.Ε. κλπ.
- Επί 12 χρόνια δεν έγινε καμία απογραφή της πραγματικής οικονομίας στο Δήμο Διρφύων προκειμένου να στραφεί το ενδιαφέρον των ντόπιων και ετεροδημοτών επενδυτών σε ουσιαστικές επενδύσεις με μέλλον και προοπτική.
- Δεν δόθηκε σχεδόν καμία ευκαιρία στα νοικοκυριά και ιδιαίτερα στις νέες και τους νέους για να δημιουργήσουν το δικό τους μέλλον στον τόπο τους μέσα από επιδοτούμενα και καινοτόμα προγράμματα.
Αντίθετα, με μεγάλη ευκολία ξεπουλήθηκε το χώμα της ευρύτερης περιοχής σε βιομηχανίες, γεγονός που ίσως σηματοδοτεί και τον ερχομό εξορυκτικών επιχειρήσεων στην περιοχή.

Τέλος και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο – οι εικόνες μιλούν από μόνες τους- ειδικά στα Ψαχνά “κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι”, όπως ορθά έχει διατυπώσει από χρόνια η λαϊκή σοφία.


Υ.Γ.
Αγαπητέ σχολιογράφε μία τελευταία ερώτηση σχετική με το πρόβλημα του πόσιμου νερού στη Μεσσαπία. Ζητάω να μου πείτε τι έκανε ο κος Μπουροδήμος ως Πρόεδρος της ΤΕΔΚΕ και Υπεύθυνος Διαχείρισης των υδατικών πόρων και ποιες οι θέσεις του απέναντι στο πρόβλημα.
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.


Σπύρος Κ.
Πολίτης Μεσσαπίας

Το κονσερβοκούτι


Σε πολλά μικρά χωριά είχε φροντιστεί με πολύ επιμέλεια να υπάρξει μονοπώλιο απο υποψήφιο δήμαρχο αλλά όπως φαίνεται δεν του έκατσε.
Το σύστημα ήταν απλό.Κατεβάζουμε τους παλιούς αντιπάλους κάποιους καλούς δικούς μας και δεν περισσεύει τίποτα.
Έλα όμως που το σύστημα έμπαζε γιατί οι υποψήφιοι είναι λίγοι και πάντα θα υπάρχουν οι προσωπικές αντιθέσεις.
Μόλις που λέτε τέλειωσε συνδιασμός με το τελευταίο απο αυτά τα μπλοκαρισμένα χωριά άκουσα την ατάκα της χρονιάς:
Πως τα καταφέρατε κυρ'.....;
Τι να σ¨ πω ρε φίλε.Σα νάνοιγα κονσερβοκούτι με το χερ΄.
ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Σάββατο κοντογιορτή



Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τόσο ο Θανάσης Ζεμπίλης όσο και ο Χρήστος Παγώνης, προκειμένου να βρουν υποψηφίους για να συμπληρώσουν τους συνδυασμούς τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανάσης Ζεμπίλης προτίθεται να δώσει σήμερα, λίγες ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία (17 Οκτώβρη) κάποια ονόματα υποψηφίων του στην δημοσιότητα, ενώ ο Χρήστος Παγώνης πραγματοποιεί την ερχόμενη Δευτέρα τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Πλατεία Αθανάτων στην Παλαιά Γέφυρα στην Χαλκίδα, ενώ τα ονόματα των υποψηφίων του θα ανακοινωθούν μια ημέρα νωρίτερα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Χαλκίδα.

Από αυτά και μόνο είναι κατανοητό ότι, και οι δύο δυσκολεύονται ιδιαίτερα να βρουν από 143 υποψηφίους ο καθένας που απαιτούνται για την πλήρη ανάπτυξη του ψηφοδελτίου τους
http://soropoulos.wordpress.com/


Aυτά που λές φίλε μου Σαπιε δεν τα γράφει μόνο ο Σορόπουλος αλλά όλος ο Ευβοικός τύπος.Δηλαδή σε 150000 κατοίκους δηλαδή στην μισή Εύβοια οι δυο επίσημοι δεν μπορούν να μαζεψουν 286 υποψηφίους.Κι εσυ μου λες ούτε λίγο ούτε πολύ στα Διρφομεσσάπια με 15000 ψηφοφόρους θα μαζευτούν πάνω απο 600 υποψήφιοι.
Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;
ΣΑΚΑΙΤΣΑΣ

Ποιός είναι φαβορί;


Ούτε δυο εβδομάδες δεν έμειναν για την κατάθεση ψηφοδελτίων και απο εκεί κι ύστερα μπορούμε να έχουμε και άποψη για την δυναμικότητα και των τεσσάρων συνδιασμών.
Σταματάειτο ψάρεμα υποψηφίων και σειρά έχει το ψάρεμα των ψήφων.
Εκεί θα δούμε αν υπάρχει πράγματι φαβορί ή ήταν μόνο λόγια.
Ψυχολογικό προβάδισμα αναμένεται να έχουν τα πλήρη σε όλα τα χωριά ψηφοδέλτια.Όπως ακούμε και οι τρείς συνδιασμοί θα είναι πλήρεις.Για την πληρότητα του συνδιασμού που κατεβάζει το ΚΚΕ δεν έχω πληροφόρηση.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Το καλό όνομα δεν το εμφάνισαν


Ανακοίνωση ονομάτων είχαμε απο συνδιασμό αλλά το καλό χαρτί δεν το παρουσίασαν.Το κράτησαν για έκπληξη.
Αλλά ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!
΅Γάτος΅ όμως ο συνδιασμός!