Σελίδες

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Σχεδίασαν τη χρεοκοπία... Ο ψεύτης εκποιητής με την παρέα του...

Mε τον πρωθυπουργό στη γύρα για μια ακόμη φορά, προκειμένου να ξεπουλήσει όσο-όσο ό,τι έχει απο­μείνει από την κυριαρχία και την περι­ουσία της χώρας, συνεχίζονται σε επί­πεδο Ε.Ε. οι παρασκηνιακές κινήσεις, τα ποικίλα πάρε-δώσε για την «τελική λύση» τόσο για την Ελλάδα όσο και για την ευρωζώνη.
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στο καλό, φασίστα!



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Μεγάλη Νίκη Του Ηρακλή

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα των Ψαχνών στην έδρα της εις βάρος της Κορίνθου που μέχρι σήμερα βρισκόταν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με γκολ του Σέγκου πήρε μια πολύ σημαντική νίκη που τον έφερε 2 βαθμούς απ τη κορυφή.






Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων

Σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων αποφασίστηκε η πρόσληψη 15 ατόμων για οχτάμηνη σύμβαση. Ειδικότερα θα προσληφθούν τρεις οδηγοί, έξι εργάτες καθαριότητας, τέσσερις χειριστές μηχανημάτων, ένας υδραυλικός και ένας ηλεκτρολόγος Οι προσλήψεις αυτές, όπως είχε αναφέρει ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Μπουροδήμος, θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ. Βέβαια η κα Φουρλή στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο είχε αναφέρει ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι προσλήψεις για δύο, τέσσερις, έξι και οχτώ μήνες και να γίνονται προσλήψεις για μόνιμο προσωπικό. Ο κος Μπουροδήμος συμφώνησε με την κα Φουρλή και ανέφερε ότι στο μέλλον οι προσλήψεις, που αφορούν μόνιμες ανάγκες του Δήμου θα αναφέρονται σε μόνιμο προσωπικό.

Bρέθηκε νεκρός στο φορτηγό του!

Ένας 40χρονος βρέθηκε νεκρός στο φορτηγό του έξω από τον χώρο εργασίας στα Ψαχνά. Ο άτυχος άντρας είχε παρκάρει το φορτηγό του στο σημείο και ξάπλωσε στο πίσω μέρος στην καμπίνα του οχήματος.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δηλώσεις Σπανού για τις διαδικασίες εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί μαζί μας ο γιατρός και υποψήφιος για τον Συμπαραστάτη του Δημότη ,κος Ευάγγελος Σπανός, με αφορμή τις χθεσινές εκλογές για το Συμπαραστάτη του Δημότη. Ο κος Σπανός όπως μας είπε νιώθεί ότι έπραξε το καθήκον του απέναντι στο δημόσιο συμφέρον με την παρουσία του σε αυτή την εκλογική διαδικασία, εξέφρασε την δυσφορία του απέναντι στην προειλλημένη απόφαση του κου Μπουροδήμου να στηρίξει και να προτείνει τον κο Σάρλη λέγοντάς μας χαρακτηριστικά ότι: " Η θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης απαιτούσε άνθρωπο με ανεξάρτητες αρχές και θέσεις και κοινωνικές ευαισθησίες, ο οποίος θα έπρεπε να εξυπηρεττεί τα συμφέροντα των Δημοτών και όχι να αποτελεί όργανο του εκάστοτε Δημάρχου, που βρίσκεται σε απευθείας συνεννoηση μαζί του".

Σας πήρανε χαμπάρι


Δεκανίκια είναι ιατρικώς εργαλεία χρησιμοποίησε όταν ενός ασθενή πόδι ή τα πόδια τραυματίζονται ή ειδάλλως ανίκανος να υποστηρίξουν το βάρος σωμάτων. Η λέξη δεκανίκι μπορέστε επίσης να αναφερθείτε σε τίποτα που χρησιμοποιείται από ένα πρόσωπο για την ψυχολογική ή συναισθηματική υποστήριξη, ή κ.λ.π. ...κ.λ.π.....
Χαχαχαχα

Α για να μην το ξεχάσω έγινε χθές ψηφοφορία και για τον Συνήγορο του Δημότη!Και συγκεντώθηκαν και τα 2/3!Πως στην ευχή έγινε αυτό;

Τους ξαναδιέγραψαν

Ξανά διαγραφές στο ΠΑΣΟΚ και πάλι στα ίδια πρόσωπα.Αναμεσά τους και Μύταλα,Ματράκας που αν δεν κάνουμε λάθος διαφράφονται για τρίτη φορά.
Έτσι, έτσι  διαγράψτε πολλές φορές μπάς και σας προσέξει κάποιος αφού κανένας δεν ασχολείται μαζί σας!

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τι θεσμός είναι αυτός;

Tον Σάρλη όπως όλα δείχνουν  θα ψηφίσει ο συνδυασμός Μπουροδήμου για Συνήγορο του Δημότη.Βέβαιη η εκλογική του,όχι απο την πρώτη ψηφοφορία βέβαια,μιάς και εκτός του συνδυασμού του θα στηρίξουν και τα γνωστά δεκανίκια παρά τα όσα λένε.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο των Ψαχνών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Στη δεύτερη αυτή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου θα συζητηθεί το θέμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, το θέμα της καθαριότητας της πόλης των Ψαχνών αλλά και η έναρξη λειτουργίας καταστήματος στην πόλη των Ψαχνών.

Σημ.διαχ: Λιγη προσοχή  κύριοι του τοπικού γιατί τώρα τελευταία σε ενα άλλο τοπικό συμβούλιο,στη Στενή αν δεν κάνουμε λάθος,παρατηρήθηκε μεταφυσικό φαινόμενο να βγάζουν φτερά τα μπουκάλια και να επιτίθονται εναντίον συνέδρων.Το νού σας!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

.......Να ο συκοφάντης

Πως να το κάνουμε άν χαρακτηριστείς  συκοφάντης απο δικαστήριο είναι μια ρετσινιά που σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή!Είσαι δακτυλοδυχτούμενος και όλοι λένε να ο συκοφάντης.Ασε που δεν μπορείς να ξαναμιλήσεις γιατί όλοι σου λένε βούλωστο συκοφάντη,και δεν μπορείς να τους κάνεις και τίποτα γιατί υπάρχει η απόφαση  του δικαστηρίου!

Περί συκοφαντίας ....

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Aυτάρκεια όπως τον παλιό καλό καιρό.Αντισταθείτε

"Από χέρι σε χέρι και από γενιά σε γενιά για να μην χάσουμε αύριο αυτά που έχουμε σήμερα"






Γράφτηκε ότι θα υπάρξει απόφαση που θα απαγορεύσει την ιδιωτική καλλιέργεια.Πιθανολογούμε ότι αυτή η απόφαση μπορεί να περάσει, μιας και δεν επηρεάζει πολύ κόσμο. Οι πολλοί μαντρώθηκαν στις πόλεις, τι τους νοιάζει που… δε θα έχουν κήπο; Σάμπως έχουν τώρα; Πέρασαν πολύ πιο επώδυνα μέτρα για πολλούς… Στην γιαγιά και στον παππού που παρέμειναν πίσω στην ύπαιθρο, θα κολώσουν; Εδώ δεν ντράπηκαν που έβαλαν το χέρι στην τσέπη τους…
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ξαφνικά όλοι έγιναν πατριώτες

Με μεγάλη καθυστέρηση απάντησε η κυβέρνηση στα όσα είπαν τα μέλη της Τρόικας για τις αποκρατικοποιήσεις και την «αξιοποίηση» της ακίνητης περιουσίας. Η απάντηση της κυβέρνησης στην Τρόικα δόθηκε στις 2 τα ξημερώματα. Είναι λογικό – οι πουτάνες έχουν περίεργο ωράριο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Tα ντόμπερμαν της ενημέρωσης




Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 Ευρώ.

Που θέλουν να μας οδηγήσουν

Ενδεικτικό του κινδύνου που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει ανεξέλεγκτες εκρήξεις είναι το παρακάτω παράδειγμα, το οποίο παραθέτουμε όπως ακριβώς το διαβάσαμε σε ένα εξαιρετικό κείμενο του Κώστα Γεώρμα με τίτλο Η εξέγερση του αραβικού έθνους ενάντια στην παγκοσμιοποίηση:


«Ο Μπουαζίζι ήταν τριών ετών όταν ο πατέρας του, ένας χαμηλόμισθος εργάτης στη γειτονική Λιβύη, πέθανε από προβλήματα καρδιάς. Στα δώδεκά του πήγαινε στο σχολείο και τα βράδια δούλευε. Στα δεκαεπτά του χρόνια άρχισε να δουλεύει κανονικά και παράτησε τα όνειρά του να συνεχίσει στο πανεπιστήμιο, γιατί έπρεπε να στηρίξει τα άλλα αδέλφια του και την αδελφή του Λέιλα που φοιτούσε στο πανεπιστήμιο. Η δουλειά που χρόνια ήξερε ήταν να πουλά φρούτα με ένα καρότσι.

Ελλάς το μεγαλείο σου!!!




Κατατέθηκε στη Βουλή, στο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες,  η τροπολογία με την οποία μετατρέπεται σε παράβαση του ΚΟΚ η μη πληρωμή των διοδίων.
Η τροπολογία προβλέπει πρόστιμο ύψους 200 ευρώ και δυνητική επιβολή αφαίρεσης άδειας ικανότητας οδηγού, άδειας κυκλοφορίας και κρατικών πινακίδων οχήματος για 20 ημέρες ενώ η μη καταβολή κομίστρου στις δημόσιες συγκοινωνίες μετατρέπεται σε πλημμέλημα.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πόσα χρωστάει;

Μας άρεσε η δήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κου Πολυζώη και προέδρου των εργαζομένων της εταιρίας ότι η "Λάρκο χρωστάει στην κοινωνία και τον τόπο"...

Επειδή εμείς δεν ξέρουμε  μήπως μπορείτε κύριε Πολυζώη μας, να μας τα κάνετε πιό λιανά και να μας πείτε τι ακριβώς μας χρωστάει;

Γιατί εκτός απο τα γνωστά  που χρωστάει στο περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων μήπως χρωστάει και τίποτα ......ψιλά  και σε δημοτικούς φόρους;


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Πλήρωσέ με!

Μεγάλη νίκη πέτυχε το κίνημα «Δεν πληρώνω», αφού ο υφυπουργός Μεταφορών της Χούντας, Γιάννης Μαγκριώτης, δήλωσε πως η Χούντα προτίθεται να προχωρήσει σε μείωση των διοδίων. Μετά από αυτή τη νίκη, το κίνημα θα πρέπει να αλλάξει γραμμή.

Τι θα γίνει με τις κατολισθήσεις στη Στενή;

Στην περιοχή της Στενής και ειδικότερα στη θέση Γιάνναλος στην οδό Στενή-Στρόπωνες από το Σεπτέμβριο του 2009 γίνονται κατολισθήσεις θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή διερχόμενων οδηγών και όχι μόνο. Για το θέμα αυτό έθεσε ερώτημα εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κος Γιώρργος Ψαθάς, ζητώντας να γίνει γνωστό τι πρόκειται να γίνει με αυτό το θέμα. Ο κος Μπουροδήμος ανέφερε ότι ο χώρος αυτός που γίνονται οι κατολισθήσεις δεν είναι στην επίβλεψη του Δήμου αλλά στην πρώην Νομαρχία νυν Αντιπεριφέρεια. Βέβαια έχει δημοπρατηθεί έργο το οποίο ενώ θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί δεν έχει γίνει τίποτα ως σήμερα. Ο πρώην Δήμος Διρφύων έχει ενοχλήσει πολλές φορές για το θέμα αυτό αλλά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.


messapia-news 

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων

Σάς ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011, θα πραγματοποιηθεί η 4η κατά σειρά Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων. Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου (Αβάντων 18, Ψαχνά Ευβοίας - Αίθουσα Συνεδριάσεων Δ.Σ.) και ώρα 19:00.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Fuckman & Gapman- Παραπάνω από Θεοί: Ημίθεοι- Ένα καπιταληστικό παραμυθάκι

Ο Fuckman ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο- και το καλύτερο ήταν ότι ελάχιστοι στον κόσμο το ξέραν.
Ήταν ξάδερφος του Goldman. Ο Goldman όπως το λέει και το όνομα είχε μόνο χρυσό και χρήμα, ψιλοπράγματα δηλαδή. Για αυτό και όλοι λέγαν πως ο Goldman Sucks.
Ο Fuckman είχε και από αυτά αλλά είχε και όλα τα υπόλοιπα.

Κοπή της πίτας του ισολογίου Steniotis!

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει ο STENIOTIS το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στη ταβέρνα «Η ΩΡΑΙΑ ΣΤΕΝΗ»και ώρα 21:30 με ελεύθερη είσοδο, πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Σχεδίασαν τη χρεοκοπία... Ο ψεύτης εκποιητής με την παρέα του...

Mε τον πρωθυπουργό στη γύρα για μια ακόμη φορά, προκειμένου να ξεπουλήσει όσο-όσο ό,τι έχει απο­μείνει από την κυριαρχία και την περι­ουσία της χώρας, συνεχίζονται σε επί­πεδο Ε.Ε. οι παρασκηνιακές κινήσεις, τα ποικίλα πάρε-δώσε για την «τελική λύση» τόσο για την Ελλάδα όσο και για την ευρωζώνη.
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στο καλό, φασίστα!



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Μεγάλη Νίκη Του Ηρακλή

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα των Ψαχνών στην έδρα της εις βάρος της Κορίνθου που μέχρι σήμερα βρισκόταν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με γκολ του Σέγκου πήρε μια πολύ σημαντική νίκη που τον έφερε 2 βαθμούς απ τη κορυφή.






Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων

Σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων αποφασίστηκε η πρόσληψη 15 ατόμων για οχτάμηνη σύμβαση. Ειδικότερα θα προσληφθούν τρεις οδηγοί, έξι εργάτες καθαριότητας, τέσσερις χειριστές μηχανημάτων, ένας υδραυλικός και ένας ηλεκτρολόγος Οι προσλήψεις αυτές, όπως είχε αναφέρει ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Μπουροδήμος, θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ. Βέβαια η κα Φουρλή στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο είχε αναφέρει ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι προσλήψεις για δύο, τέσσερις, έξι και οχτώ μήνες και να γίνονται προσλήψεις για μόνιμο προσωπικό. Ο κος Μπουροδήμος συμφώνησε με την κα Φουρλή και ανέφερε ότι στο μέλλον οι προσλήψεις, που αφορούν μόνιμες ανάγκες του Δήμου θα αναφέρονται σε μόνιμο προσωπικό.

Bρέθηκε νεκρός στο φορτηγό του!

Ένας 40χρονος βρέθηκε νεκρός στο φορτηγό του έξω από τον χώρο εργασίας στα Ψαχνά. Ο άτυχος άντρας είχε παρκάρει το φορτηγό του στο σημείο και ξάπλωσε στο πίσω μέρος στην καμπίνα του οχήματος.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δηλώσεις Σπανού για τις διαδικασίες εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί μαζί μας ο γιατρός και υποψήφιος για τον Συμπαραστάτη του Δημότη ,κος Ευάγγελος Σπανός, με αφορμή τις χθεσινές εκλογές για το Συμπαραστάτη του Δημότη. Ο κος Σπανός όπως μας είπε νιώθεί ότι έπραξε το καθήκον του απέναντι στο δημόσιο συμφέρον με την παρουσία του σε αυτή την εκλογική διαδικασία, εξέφρασε την δυσφορία του απέναντι στην προειλλημένη απόφαση του κου Μπουροδήμου να στηρίξει και να προτείνει τον κο Σάρλη λέγοντάς μας χαρακτηριστικά ότι: " Η θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης απαιτούσε άνθρωπο με ανεξάρτητες αρχές και θέσεις και κοινωνικές ευαισθησίες, ο οποίος θα έπρεπε να εξυπηρεττεί τα συμφέροντα των Δημοτών και όχι να αποτελεί όργανο του εκάστοτε Δημάρχου, που βρίσκεται σε απευθείας συνεννoηση μαζί του".

Σας πήρανε χαμπάρι


Δεκανίκια είναι ιατρικώς εργαλεία χρησιμοποίησε όταν ενός ασθενή πόδι ή τα πόδια τραυματίζονται ή ειδάλλως ανίκανος να υποστηρίξουν το βάρος σωμάτων. Η λέξη δεκανίκι μπορέστε επίσης να αναφερθείτε σε τίποτα που χρησιμοποιείται από ένα πρόσωπο για την ψυχολογική ή συναισθηματική υποστήριξη, ή κ.λ.π. ...κ.λ.π.....
Χαχαχαχα

Α για να μην το ξεχάσω έγινε χθές ψηφοφορία και για τον Συνήγορο του Δημότη!Και συγκεντώθηκαν και τα 2/3!Πως στην ευχή έγινε αυτό;

Τους ξαναδιέγραψαν

Ξανά διαγραφές στο ΠΑΣΟΚ και πάλι στα ίδια πρόσωπα.Αναμεσά τους και Μύταλα,Ματράκας που αν δεν κάνουμε λάθος διαφράφονται για τρίτη φορά.
Έτσι, έτσι  διαγράψτε πολλές φορές μπάς και σας προσέξει κάποιος αφού κανένας δεν ασχολείται μαζί σας!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Τι θεσμός είναι αυτός;

Tον Σάρλη όπως όλα δείχνουν  θα ψηφίσει ο συνδυασμός Μπουροδήμου για Συνήγορο του Δημότη.Βέβαιη η εκλογική του,όχι απο την πρώτη ψηφοφορία βέβαια,μιάς και εκτός του συνδυασμού του θα στηρίξουν και τα γνωστά δεκανίκια παρά τα όσα λένε.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο των Ψαχνών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Στη δεύτερη αυτή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου θα συζητηθεί το θέμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, το θέμα της καθαριότητας της πόλης των Ψαχνών αλλά και η έναρξη λειτουργίας καταστήματος στην πόλη των Ψαχνών.

Σημ.διαχ: Λιγη προσοχή  κύριοι του τοπικού γιατί τώρα τελευταία σε ενα άλλο τοπικό συμβούλιο,στη Στενή αν δεν κάνουμε λάθος,παρατηρήθηκε μεταφυσικό φαινόμενο να βγάζουν φτερά τα μπουκάλια και να επιτίθονται εναντίον συνέδρων.Το νού σας!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

.......Να ο συκοφάντης

Πως να το κάνουμε άν χαρακτηριστείς  συκοφάντης απο δικαστήριο είναι μια ρετσινιά που σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή!Είσαι δακτυλοδυχτούμενος και όλοι λένε να ο συκοφάντης.Ασε που δεν μπορείς να ξαναμιλήσεις γιατί όλοι σου λένε βούλωστο συκοφάντη,και δεν μπορείς να τους κάνεις και τίποτα γιατί υπάρχει η απόφαση  του δικαστηρίου!

Περί συκοφαντίας ....

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Aυτάρκεια όπως τον παλιό καλό καιρό.Αντισταθείτε

"Από χέρι σε χέρι και από γενιά σε γενιά για να μην χάσουμε αύριο αυτά που έχουμε σήμερα"






Γράφτηκε ότι θα υπάρξει απόφαση που θα απαγορεύσει την ιδιωτική καλλιέργεια.Πιθανολογούμε ότι αυτή η απόφαση μπορεί να περάσει, μιας και δεν επηρεάζει πολύ κόσμο. Οι πολλοί μαντρώθηκαν στις πόλεις, τι τους νοιάζει που… δε θα έχουν κήπο; Σάμπως έχουν τώρα; Πέρασαν πολύ πιο επώδυνα μέτρα για πολλούς… Στην γιαγιά και στον παππού που παρέμειναν πίσω στην ύπαιθρο, θα κολώσουν; Εδώ δεν ντράπηκαν που έβαλαν το χέρι στην τσέπη τους…
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ξαφνικά όλοι έγιναν πατριώτες

Με μεγάλη καθυστέρηση απάντησε η κυβέρνηση στα όσα είπαν τα μέλη της Τρόικας για τις αποκρατικοποιήσεις και την «αξιοποίηση» της ακίνητης περιουσίας. Η απάντηση της κυβέρνησης στην Τρόικα δόθηκε στις 2 τα ξημερώματα. Είναι λογικό – οι πουτάνες έχουν περίεργο ωράριο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Tα ντόμπερμαν της ενημέρωσης




Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 Ευρώ.

Που θέλουν να μας οδηγήσουν

Ενδεικτικό του κινδύνου που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει ανεξέλεγκτες εκρήξεις είναι το παρακάτω παράδειγμα, το οποίο παραθέτουμε όπως ακριβώς το διαβάσαμε σε ένα εξαιρετικό κείμενο του Κώστα Γεώρμα με τίτλο Η εξέγερση του αραβικού έθνους ενάντια στην παγκοσμιοποίηση:


«Ο Μπουαζίζι ήταν τριών ετών όταν ο πατέρας του, ένας χαμηλόμισθος εργάτης στη γειτονική Λιβύη, πέθανε από προβλήματα καρδιάς. Στα δώδεκά του πήγαινε στο σχολείο και τα βράδια δούλευε. Στα δεκαεπτά του χρόνια άρχισε να δουλεύει κανονικά και παράτησε τα όνειρά του να συνεχίσει στο πανεπιστήμιο, γιατί έπρεπε να στηρίξει τα άλλα αδέλφια του και την αδελφή του Λέιλα που φοιτούσε στο πανεπιστήμιο. Η δουλειά που χρόνια ήξερε ήταν να πουλά φρούτα με ένα καρότσι.

Ελλάς το μεγαλείο σου!!!




Κατατέθηκε στη Βουλή, στο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες,  η τροπολογία με την οποία μετατρέπεται σε παράβαση του ΚΟΚ η μη πληρωμή των διοδίων.
Η τροπολογία προβλέπει πρόστιμο ύψους 200 ευρώ και δυνητική επιβολή αφαίρεσης άδειας ικανότητας οδηγού, άδειας κυκλοφορίας και κρατικών πινακίδων οχήματος για 20 ημέρες ενώ η μη καταβολή κομίστρου στις δημόσιες συγκοινωνίες μετατρέπεται σε πλημμέλημα.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πόσα χρωστάει;

Μας άρεσε η δήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κου Πολυζώη και προέδρου των εργαζομένων της εταιρίας ότι η "Λάρκο χρωστάει στην κοινωνία και τον τόπο"...

Επειδή εμείς δεν ξέρουμε  μήπως μπορείτε κύριε Πολυζώη μας, να μας τα κάνετε πιό λιανά και να μας πείτε τι ακριβώς μας χρωστάει;

Γιατί εκτός απο τα γνωστά  που χρωστάει στο περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων μήπως χρωστάει και τίποτα ......ψιλά  και σε δημοτικούς φόρους;


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Πλήρωσέ με!

Μεγάλη νίκη πέτυχε το κίνημα «Δεν πληρώνω», αφού ο υφυπουργός Μεταφορών της Χούντας, Γιάννης Μαγκριώτης, δήλωσε πως η Χούντα προτίθεται να προχωρήσει σε μείωση των διοδίων. Μετά από αυτή τη νίκη, το κίνημα θα πρέπει να αλλάξει γραμμή.

Τι θα γίνει με τις κατολισθήσεις στη Στενή;

Στην περιοχή της Στενής και ειδικότερα στη θέση Γιάνναλος στην οδό Στενή-Στρόπωνες από το Σεπτέμβριο του 2009 γίνονται κατολισθήσεις θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή διερχόμενων οδηγών και όχι μόνο. Για το θέμα αυτό έθεσε ερώτημα εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κος Γιώρργος Ψαθάς, ζητώντας να γίνει γνωστό τι πρόκειται να γίνει με αυτό το θέμα. Ο κος Μπουροδήμος ανέφερε ότι ο χώρος αυτός που γίνονται οι κατολισθήσεις δεν είναι στην επίβλεψη του Δήμου αλλά στην πρώην Νομαρχία νυν Αντιπεριφέρεια. Βέβαια έχει δημοπρατηθεί έργο το οποίο ενώ θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί δεν έχει γίνει τίποτα ως σήμερα. Ο πρώην Δήμος Διρφύων έχει ενοχλήσει πολλές φορές για το θέμα αυτό αλλά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.


messapia-news 

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων

Σάς ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011, θα πραγματοποιηθεί η 4η κατά σειρά Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων. Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου (Αβάντων 18, Ψαχνά Ευβοίας - Αίθουσα Συνεδριάσεων Δ.Σ.) και ώρα 19:00.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Fuckman & Gapman- Παραπάνω από Θεοί: Ημίθεοι- Ένα καπιταληστικό παραμυθάκι

Ο Fuckman ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο- και το καλύτερο ήταν ότι ελάχιστοι στον κόσμο το ξέραν.
Ήταν ξάδερφος του Goldman. Ο Goldman όπως το λέει και το όνομα είχε μόνο χρυσό και χρήμα, ψιλοπράγματα δηλαδή. Για αυτό και όλοι λέγαν πως ο Goldman Sucks.
Ο Fuckman είχε και από αυτά αλλά είχε και όλα τα υπόλοιπα.

Κοπή της πίτας του ισολογίου Steniotis!

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει ο STENIOTIS το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στη ταβέρνα «Η ΩΡΑΙΑ ΣΤΕΝΗ»και ώρα 21:30 με ελεύθερη είσοδο, πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα